ERIC WERY

Contactgegevens ERIC WERY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC WERY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC WERY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LOUVAIN 661; 5020; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81210441 (+32-81210441) 81210441 (+32-81210441)

Fax (fax): +32 (53) 355-25-34 +32 (53) 355-25-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC WERY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC WERY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC WERY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC WERY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC WERY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC WERY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC WERY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC WERY
Products information ERIC WERY

BTW identificatienummer (tax): BE01755859375
Ondernemingsnummer: 3549652099
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 218,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ERIC WERY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC WERY
(Get full report from official database of BE for ERIC WERY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC WERY
Addition kinds of activities for ERIC WERY

142900. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
922201. Vervolgende partijen | Prosecuting parties
20150505. Ganzen, verwerkt: bevroren | Geese, processed: frozen
24919902. Millwork, behandeld hout | Millwork, treated wood
35450108. Weegschalen, meten (machines voor precisie gereedschap) | Scales, measuring (machinists' precision tools)
35640106. Precipitators, elektrostatische | Precipitators, electrostatic
36749902. Gunn effect apparaten | Gunn effect devices
36940104. Motor generator sets, auto | Motor generator sets, automotive
50510212. Ruwijzer | Pig iron
50750201. Elektrische verwarmingsapparatuur | Electrical heating equipment

Werken bij ERIC WERY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC WERY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC WERY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC WERY. Looking for open vacancies in other companies

 • General Ledger Accountant - medische sector - Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is op zoek naar een General Ledger Accountant (m/v) die een leuke uitdaging wil aangaan bij een multinational in Berchem. Dit uitzendproject loopt al zeker tot februari 2019. Onze klant is wereldwijd marktleider in de medische sector en maakt deel uit van een grote internationale groep. Je komt terecht in een gemoedelijke en aangename werkomgeving in het kantoor te Berchem. Als General Ledger Accountant sta je in voor volgende zaken: Je verricht diverse boekingen Je volgt balans- en resultatenrekeningen op Je verzorgt de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting Je staat in voor de financiële rapportering Je bent contactpersoon voor diverse business units Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Machine operator in de bouwsector, in Balen, optie vast!! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant zorgt voor de verwerking van de afvalstromen (vervuild slib afkomstig van de zinkproductie). Jij staat in voor het onderhouden van de installaties, het bedienen van de persen en het uitvoeren van herstellingen waar nodig. Je werkt hoofdzakelijk in een 3-ploegenstelsel: vroege, dag, late. Plaats van tewerkstelling is Balen. Op termijn kan u mogelijks worden ingezet op andere werven in Vlaanderen.. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van filterpersen: conditionering, sturen van debieten, regelen van de instellingen, ... Je volgt de dagelijkse en wekelijkse checklist op en voert de bijhorende taken uit. Bovendien zorg je voor het klein onderhoud van de persen en de persvloer: reiningen, vervangen van filterdoeken, vrijhouden van opvangkanalen en goten, ... Je voert kleine herstellingswerkzaamheden uit waar nodig.

 • magazijnier - Toonbankverkoper (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent sterk op technisch vlak dankzij een opleiding mechanica, A2-niveau of gelijkwaardig door ervaring. Automotive is een pluspunt. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je beheerst het Nederlands en Frans. Productdocumentatie, telefonisch en schriftelijk contact met onze leveranciers in het Engels schrikt je niet af. Je kan goed overweg met courante software zoals Microsoft Outlook, Excel en Word. Je bent punctueel in administratie en organisatie.

 • Stikker - 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerker voor de stikkerij. Je bent als stikker verantwoordelijk voor volgende taken: Matrashoezen stikken met een industriële stikmachine; Staand werk, producten kunnen ook fysiek iets zwaarder zijn; 2 ploegendienst (vroege ploeg/late ploeg). Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

 • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Let's Work Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

 • Junior accountant- (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze seniors en managers. Jij ondersteunt hen met allerlei diverse operationele taken zoals: -inboeken van de aankoop- en de verkoopfacturen -inboeken van de financiële verrichtingen -opstellen van de voorlopige balansen en resultatenrekeningen -opstellen van de jaarrekening -het nemen van diverse rechtstreekse contacten met de klant Naarmate je ervaring en kennis toeneemt, vertrouwen wij jou ook graag volgende taken toe: -aangiften in de personenbelastingen -aangiften in de vennootschapsbelasting en in de rechtspersonenbelasting -tussentijdse rapporteringen -bespreking met klant van de tussentijdse situatie

 • Poetshulp 28u wekelijks te Zedelgem (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: AMBY TORHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vorselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hamont, 12 uur per week. (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Hamont. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp De Pinte (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 14 à 16 uur te presteren bij 1 klant op maandag en dinsdag.

 • Monteur (HVAC) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: MAINTENANCE COMPANY VANHEE

  Type: Vaste Job

  Als monteur HVAC ga je alleen de baan op om bij klanten verwarming, ventilatie en airco installaties te monteren. Het gaat steeds om korte opdrachten, grote werven komen dus niet aan bod. De opdrachten gaan niet bij particulieren door, maar wel bij scholen, hotels, bedrijven, banken, sportpaleis, Capitole, etc. Je zal dagelijks zelfstandig volgende taken op jou nemen: installaties opbouwen, ketels vervangen, laswerken, aanpassen installaties, pompen vervangen, luchtkanalen plaatsen, ...

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van ERIC WERY in sociale netwerken
Look for responds of ERIC WERY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC WERY. Laat een reactie achter voor ERIC WERY. ERIC WERY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC WERY. Leave a respond for ERIC WERY. ERIC WERY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC WERY op de google maps. Adres en contacten ERIC WERY
Location of ERIC WERY on the google maps. Address and contacts of ERIC WERY

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC WERY ERIC WERY: ESBI Reclame BVBA | COIFFURE MARTINE | W.S.V. DE STORMVOGELS | DE CONINCK | ELZA VANDENHOECK

Other related companies as ERIC WERY: ESBI Reclame BVBA | COIFFURE MARTINE | W.S.V. DE STORMVOGELS | DE CONINCK | ELZA VANDENHOECK

ERIC WERY is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC WERY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01755859375. Het bedrijf ERIC WERY bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LOUVAIN 661; 5020; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 218,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERIC WERY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIC WERY is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC WERY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC WERY, openstaande posities, locatie van ERIC WERY op de kaart.

ERIC WERY is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC WERY, company assigned to the tax number BE01755859375. The company ERIC WERY is located at the address: CHAUSS?E DE LOUVAIN 661; 5020; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 218,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in ERIC WERY were not found.
The main activity of ERIC WERY is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC WERY is not available. You also can look at reviews of ERIC WERY, open positions, location of ERIC WERY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC WERY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC WERY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC WERY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC WERY, employees, financial statistics.