ERIC RENARD

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • ERIC RENARD
Private companiesMetal Mining • ERIC RENARD

Contactgegevens ERIC RENARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC RENARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC RENARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE GUEULETTE 3; 5020; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81210621 (+32-81210621) 81210621 (+32-81210621)

Fax (fax): +32 (51) 788-44-41 +32 (51) 788-44-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC RENARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC RENARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC RENARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC RENARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC RENARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC RENARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC RENARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC RENARD
Products information ERIC RENARD

BTW identificatienummer (tax): BE09778900146
Ondernemingsnummer: 9009582519
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 173,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ERIC RENARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC RENARD
(Get full report from official database of BE for ERIC RENARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC RENARD
Addition kinds of activities for ERIC RENARD

081199. Houtkanalen, nec | Timber tracts, nec
14550000. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
17719905. Terrasconstructie, beton | Patio construction, concrete
27820300. Looseleaf bindmiddelen en apparaten | Looseleaf binders and devices
29110203. Jet brandstoffen | Jet fuels
33419912. Selenmelting en raffinage (secundair) | Selenium smelting and refining (secondary)
34629907. Mechanische kracht transmissie smeedstukken, ferro | Mechanical power transmission forgings, ferrous
38250304. Demandmeters, elektrisch | Demand meters, electric
58120800. Biefstuk en barbecue restaurants | Steak and barbecue restaurants

Werken bij ERIC RENARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC RENARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC RENARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC RENARD. Looking for open vacancies in other companies

 • Storingstechnieker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Storingstechnieker in 2 ploegen. Je voert mechanisch en elektrisch onderhoud uit aan de machines en lost storingen op (zowel elektrisch als mechanisch).

 • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

 • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

 • Huishoudhulp 32u: directe opstart! (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: AMBY TORHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Student Administratie (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Studentenjob

  Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

 • JobStudent Sales, Marketing and coaching (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HURRICANE MARKETING

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een coole studentenjob binnen Sales en Marketing ? Sta je te popelen om je netwerk uit te breiden en je commerciële skills te boosten? Dan heeft Hurricane dé studentenjob die jij zoekt! Jij bent als Sales Promotor de belangrijkste schakel tussen het merk en de klant.Je spreekt consumenten proactief aan en maakt hen enthousiast* over het product dat jij die dag aan het demonstreren * bent. Je gaat zelfstandig* op pad, maar er staat altijd een ervaren team achter je om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan doen én er plezier in hebt! Daarnaast krijg je altijd een professionele product- en verkooptraining . Deze studentenbaan staat mooi op je CV en je kan je netwerk binnen Sales en Marketing aanzienlijk uitbreiden. :)

 • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

 • Recruitment Assistant - student job (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Cross International

  Type: Studentenjob

  Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

 • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HYBOMA NV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare en Brugge. Voor ons vastgoedkantoor in Brugge zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Brugge verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

 • Enthousiaste taaltrainers Duits - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • Sales & Media Advisor (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1664294-inline.html?cid=Partner_VDAB Realisatie van een hoogwaardig zesmaandelijks magazine, dat deel uitmaakt van een eigen interactief concept, een gezonde marketingmix en een digitaal platform, volop in ontwikkeling; Onder leiding van onze hoofdredacteur Stefaan Van Laere en grafisch designer Ellen Piot gaat ons magazine voortaan door het leven als het Ontdekkingsmagazine voor Levensgenieters; Een instapklaar commerciëel uitgewerkt concept met bewezen verkoopresultaten; Ruime commerciële ondersteuning, gekoppeld aan een voortdurende “on the field” begeleiding;

 • Administratief medewerker (M/V) - wervingsreserve (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ORDE VAN ARCHITECTEN

  Type: Werfreserve

  Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel). Deze teammeetings vinden gemiddeld wekelijks plaats.

Zoek naar antwoorden van ERIC RENARD in sociale netwerken
Look for responds of ERIC RENARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC RENARD. Laat een reactie achter voor ERIC RENARD. ERIC RENARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC RENARD. Leave a respond for ERIC RENARD. ERIC RENARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC RENARD op de google maps. Adres en contacten ERIC RENARD
Location of ERIC RENARD on the google maps. Address and contacts of ERIC RENARD

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC RENARD ERIC RENARD: PETRUS SCHEPENS | Ballegeer Ferenc | VOYAGES CUVELIER | MATEL MOTORS SA | Jan Bauwens

Other related companies as ERIC RENARD: PETRUS SCHEPENS | Ballegeer Ferenc | VOYAGES CUVELIER | MATEL MOTORS SA | Jan Bauwens

ERIC RENARD is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC RENARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09778900146. Het bedrijf ERIC RENARD bevindt zich op het adres: RUE DE GUEULETTE 3; 5020; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 173,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERIC RENARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIC RENARD is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC RENARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC RENARD, openstaande posities, locatie van ERIC RENARD op de kaart.

ERIC RENARD is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC RENARD, company assigned to the tax number BE09778900146. The company ERIC RENARD is located at the address: RUE DE GUEULETTE 3; 5020; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 173,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in ERIC RENARD were not found.
The main activity of ERIC RENARD is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC RENARD is not available. You also can look at reviews of ERIC RENARD, open positions, location of ERIC RENARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC RENARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC RENARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC RENARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC RENARD, employees, financial statistics.