ERIC HENS

Contactgegevens ERIC HENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC HENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC HENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGENSTRAAT 2A; 3360; BIERBEEK, België

Telefoon (phone): 16460623 (+32-16460623) 16460623 (+32-16460623)

Fax (fax): +32 (82) 844-22-88 +32 (82) 844-22-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC HENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC HENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC HENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC HENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC HENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC HENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC HENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC HENS
Products information ERIC HENS

BTW identificatienummer (tax): BE07832946777
Ondernemingsnummer: 4913604736
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 714,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ERIC HENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC HENS
(Get full report from official database of BE for ERIC HENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC HENS
Addition kinds of activities for ERIC HENS

357799. Computer randapparatuur, nec, nec | Computer peripheral equipment, nec, nec
899908. Communicatiediensten | Communication services
28759900. Meststoffen, alleen mengen, nec | Fertilizers, mixing only, nec
38290510. Voorbeeldwisselaars, nucleaire straling | Sample changers, nuclear radiation
39520109. Verf voor brandhout of leerwerk, platina | Paints for burnt wood or leather work, platinum
51129910. Tabulatiekaarten | Tabulation cards
83310100. Job training services | Job training services

Werken bij ERIC HENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC HENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC HENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC HENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP LOMMEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

 • Productiemedewerker | Daguren | Aartselaar (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Synergie Boom Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in de productie van elektronische componenten, zijn wij op zoek naar een medewerker die zal instaan voor voor de assemblage van consoles. Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat die wij zoeken!

 • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

 • losser DAG - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textiel firma regio Roeselare zijn we op zoek naar lossers, voor het lossen van zware zakken van de vrachtwagen. U werkt hiervoor buiten (in weer en wind)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rekem, 16 uur per week (REKEM)

  Regio: REKEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Rekem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag in de voormiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Polyvalente supermarktmedewerker (Albert Heijn Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor de verschillende Albert Heijn filialen in Gent zijn we op zoek naar kassamedewerkers en aanvullers. Ben je flexibel, ben je op zoek naar een toffe job in een aangename werkomgeving? Aarzel niet om ons te contacteren!

 • Jobstudent Kassa regio Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Torhout zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen werken aan de kassa. Takenpakket: Je rekent de artikelen op een correcte manier af aan de kassa Je kunt ingezet worden om rekken aan te vullen

 • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: VISIT BRUSSELS

  Type: Vaste Job

  visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

 • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

 • Carwash Medewerker (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ISOCOM

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

 • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Vaste Job

  De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

 • Winkelbediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

  Type: Flexijob

  Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

Zoek naar antwoorden van ERIC HENS in sociale netwerken
Look for responds of ERIC HENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC HENS. Laat een reactie achter voor ERIC HENS. ERIC HENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC HENS. Leave a respond for ERIC HENS. ERIC HENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC HENS op de google maps. Adres en contacten ERIC HENS
Location of ERIC HENS on the google maps. Address and contacts of ERIC HENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC HENS ERIC HENS: AU MOULI VIN | ARDENNES MOTORS | GRAFISCHE VORMGEVING | TANK-SERVICE | ROLAND CODDENS

Other related companies as ERIC HENS: AU MOULI VIN | ARDENNES MOTORS | GRAFISCHE VORMGEVING | TANK-SERVICE | ROLAND CODDENS

ERIC HENS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC HENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07832946777. Het bedrijf ERIC HENS bevindt zich op het adres: BERGENSTRAAT 2A; 3360; BIERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 714,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERIC HENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIC HENS is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC HENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC HENS, openstaande posities, locatie van ERIC HENS op de kaart.

ERIC HENS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC HENS, company assigned to the tax number BE07832946777. The company ERIC HENS is located at the address: BERGENSTRAAT 2A; 3360; BIERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 714,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ERIC HENS were not found.
The main activity of ERIC HENS is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC HENS is not available. You also can look at reviews of ERIC HENS, open positions, location of ERIC HENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC HENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC HENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC HENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC HENS, employees, financial statistics.