ERIC HENRY

Contactgegevens ERIC HENRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC HENRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC HENRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MAUTIENNE 38; 5032; GEMBLOUX, België

Telefoon (phone): 81633356 (+32-81633356) 81633356 (+32-81633356)

Fax (fax): +32 (53) 336-59-61 +32 (53) 336-59-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC HENRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC HENRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC HENRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC HENRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC HENRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC HENRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC HENRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC HENRY
Products information ERIC HENRY

BTW identificatienummer (tax): BE02353790283
Ondernemingsnummer: 8464111328
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 315,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ERIC HENRY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC HENRY
(Get full report from official database of BE for ERIC HENRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC HENRY
Addition kinds of activities for ERIC HENRY

3646. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
444901. Kanaal en intracoastal goederenvervoer | Canal and intracoastal freight transportation
07239903. Vacuümkoeling | Vacuum cooling
07830103. Snoeien, sierstruik | Pruning services, ornamental bush
39990208. Wimpers, kunstmatig | Eyelashes, artificial
50750111. Ventilatieapparatuur en benodigdheden | Ventilating equipment and supplies
59450102. Keramiek levert | Ceramics supplies
79930302. Video game arcade | Video game arcade

Werken bij ERIC HENRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC HENRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC HENRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC HENRY. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur M/V oproepbasis (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een goede klant in Zonhoven zoeken we een heftruckchauffeur met een attest van de heftruck. De klant zoekt iemand die graag op oproepbasis zou willen werken in hun logistieke afdeling. Als het goed gaat zit er een mogelijkheid om vast in dienst te komen. Daarom zoeken we iemand die graag in meerdere ploegen werkt, dit mag dag of weekcontracten

 • Technieker (reachtruck/ heftruck) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technieker doet u modificaties op bestaande machines (Heftruck, reachtruck, transpalet). U bent dus een technical designer en werkt volgens een plan dat u leest. U werkt mechanisch, electrisch en met hydrauliek Dagwerk, in de werkplaats (geen verplaatsing), geen weekendwerk

 • Lader/losser I Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Synergie Boom Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Willebroek, gespecialiseerd in het laden/lossen van stukgoed uit containers en vrachtwagens op locatie, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lader/losser die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je takenpakket zal bestaan uit: Laden/lossen en behandelen van niet-gepalletiseerde stukgoederen. Rework: (her)verpakken en palletiseren voor veilig vervoer. Bundelen van goederen: (her)laden (zonder glasbreuk of beschadiging). Stuffen en strippen.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Linter (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Linter en omgeving

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

  Type: Vaste Job

  Na een grondige kennismaking met de processen en de waarden van onze klant, ga je aan de slag als PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Je wordt hierin ook opgeleid door onze opdrachtgever. Je vervult een adviserende en ondersteunende rol op het vlak van procesoptimalisatie m.b.t. Human Resources. Het is aan jou om verbeteringen voor te stellen over HR-processen Je inspireert collega's, moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken.    Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is in zijn sector een top 3 speler in de Benelux. Aangezien deze jaarlijks blijft groeien, breiden ook de ondersteunende diensten binnen het bedrijf zich verder uit. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Heb je graag een generalistische rol in HR met nadruk op analyse? Lees dan zeker verder!

 • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: THE SAFE GROUP

  Type: Vaste Job

  Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

 • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

 • Verkoopmedewerker Electro (LOVENJOEL)

  Regio: LOVENJOEL

  Bedrijf: DEMESMACRE

  Type: Vaste Job

  Als verkoper sta je in voor de verkoop van ons ruime assortiment. Je ontvangt de klanten, geeft uitleg bij de producten en services van onze winkel. Volgende taken behoren ook tot het pakket: Voorraad opvolgen; Producten en artikels voorbereiden en in de winkel plaatsen (etiketten, prijzen..); Goederen ontvangen en controleren; Klanten adviseren over juiste producten en diensten.

 • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: VEROLU

  Type: Zelfstandige activiteit

  VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Klinisch psycholoog/orthopedagoog kinderen en jongeren (VELDEGEM)

  Regio: VELDEGEM

  Bedrijf: DELPHINE DEWULF

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Als enthousiaste en gedreven persoon werk je vanuit een bestaande groepspraktijk (www.beginpunt.net) voor diagnostiek en psychotherapie aan kinderen, jongeren en volwassenen. - U biedt therapie aan kinderen en jongeren -U voert diagnostisch onderzoek uit bij kinderen (intelligentieonderzoek: WISC-V, WPPSI, psychologisch onderzoek). -U kan consultaties met kinderen van 2 tot 17 jaar en hun ouders rond diverse hulpvragen leiden via individuele therapie, ouderbegeleiding, gezinstherapie, ouder/kindtherapie. -U bent in staat netwerkoverleg te leiden en constructieve communicatie te voeren met verwijzers, scholen en andere diensten. -U kan een professionele verslaggeving van uw aanpak en bevindingen opmaken. -U bent ondernemend en in staat uw werk zelfstandig te organiseren.

Zoek naar antwoorden van ERIC HENRY in sociale netwerken
Look for responds of ERIC HENRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC HENRY. Laat een reactie achter voor ERIC HENRY. ERIC HENRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC HENRY. Leave a respond for ERIC HENRY. ERIC HENRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC HENRY op de google maps. Adres en contacten ERIC HENRY
Location of ERIC HENRY on the google maps. Address and contacts of ERIC HENRY

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC HENRY ERIC HENRY: Renders R | Ernst Entreprises Générales & Promotion Immobilière | DOMINIQUE MATHIAS | Arthur Siphon | DE BREMEL

Other related companies as ERIC HENRY: Renders R | Ernst Entreprises Générales & Promotion Immobilière | DOMINIQUE MATHIAS | Arthur Siphon | DE BREMEL

ERIC HENRY is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC HENRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02353790283. Het bedrijf ERIC HENRY bevindt zich op het adres: RUE DE MAUTIENNE 38; 5032; GEMBLOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 315,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERIC HENRY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIC HENRY is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC HENRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC HENRY, openstaande posities, locatie van ERIC HENRY op de kaart.

ERIC HENRY is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC HENRY, company assigned to the tax number BE02353790283. The company ERIC HENRY is located at the address: RUE DE MAUTIENNE 38; 5032; GEMBLOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 315,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ERIC HENRY were not found.
The main activity of ERIC HENRY is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC HENRY is not available. You also can look at reviews of ERIC HENRY, open positions, location of ERIC HENRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC HENRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC HENRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC HENRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC HENRY, employees, financial statistics.