ENTREPRISES-BATIMENT

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ENTREPRISES-BATIMENT
Private companiesCoal Mining • ENTREPRISES-BATIMENT

Contactgegevens ENTREPRISES-BATIMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES-BATIMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES-BATIMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E ROMAINE 173; 4300; WAREMME, België

Telefoon (phone): 19331638 (+32-19331638) 19331638 (+32-19331638)

Fax (fax): +32 (81) 598-85-11 +32 (81) 598-85-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES-BATIMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES-BATIMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES-BATIMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES-BATIMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES-BATIMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES-BATIMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES-BATIMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES-BATIMENT
Products information ENTREPRISES-BATIMENT

BTW identificatienummer (tax): BE05499725341
Ondernemingsnummer: 9656677246
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 682,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in ENTREPRISES-BATIMENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES-BATIMENT
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES-BATIMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES-BATIMENT
Addition kinds of activities for ENTREPRISES-BATIMENT

5198. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies
20370100. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
27410201. Atlassen: uitgeverij en drukwerk | Atlases: publishing and printing
35310512. Tampers, aangedreven | Tampers, powered
37110404. Mobiele lounges (motorvoertuig), montage van | Mobile lounges (motor vehicle), assembly of
50749903. Kachels, houtverbranding | Stoves, wood burning
79410101. Honkbalclub, professioneel en semi-professioneel | Baseball club, professional and semi-professional
80639901. Geestelijk ziekenhuis, met uitzondering van de mentaal retarded | Mental hospital, except for the mentally retarded

Werken bij ENTREPRISES-BATIMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES-BATIMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES-BATIMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES-BATIMENT. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior dossierbeheerder met ambitie - Sint-Niklaas (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een junior dossierbeheerder voor een boekhoudkantoor in Temse. Onze klant is een middelgroot boekhoudkantoor gelegen in Temse. Je komt terecht in een leuk team in een aangename werkomgeving. Door de ligging is het kantoor goed te bereiken met openbaar vervoer. Je zal starten als junior dossierbeheerder: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken en kas in Je bereidt de BTW-aangifte voor Stelselmatig zal je doorgroeien tot senior dossierbeheerder. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Project Sales Consultant: Customer Service Representative (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: Internal Sales Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur bij Sales Talents, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: - Customer Service Representative - Internal Sales Support  - Sales Assistant - Internal Sales Representative  - Internal Account Manager - Sales & Marketing Assistant

 • Tijdelijk Teamleader Customer Service (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Teamleader van de Customer Service afdeling zal je instaan voor twee teams. Het gaat hierbij om het Customer Service team UK en Customer Service team Frankrijk.  Als Teamleader Customer Service zal je een coördinerende en uitvoerende rol opnemen. Je zal enerzijds jouw team coachen en opvolgen. Anderzijds zal je zelf de orders van de belangrijkste klanten verwerken/controleren. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Dagelijkse contacten met klanten en andere stakeholders bv. Logistiek, Productieplanning,... Planning klantorders Stockbeheer klanten Masterdata  Controle op facturatie, debiteurenbeheer,... Prijsafspraken met klanten verzorgen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationaal productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Teamleader voor de Customer Service Afdeling. Het gaat hierbij om een Tijdelijke job ter vervanging. Exacte einddatum nog niet gekend.

 • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

 • WERKVOORBEREIDER / OFFERTEMAKER- (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

   je staat in voor de werkvoorbereiding  je maakt offertes op voor verspaningswerken en walsen  je hebt telefonisch contact met klanten

 • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

  Type: Dienstenchequebaan

  Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

 • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

 • Brandertechnicus (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Onderhoud & herstelling van mazout- en gasketels, opstart nieuwe installaties bij particulieren en nieuwbouw. Een diagnose kunnen stellen van defecten en storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) en deze kunnen oplossen. Defecte onderdelen kunnen vervangen of herstellen.

 • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: AUSY BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

 • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

  Type: Vaste Job

  Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

 • Bemiddelaar (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

 • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: Cargo M!

  Type: Flexijob

  Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES-BATIMENT in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES-BATIMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES-BATIMENT. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES-BATIMENT. ENTREPRISES-BATIMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES-BATIMENT. Leave a respond for ENTREPRISES-BATIMENT. ENTREPRISES-BATIMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES-BATIMENT op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES-BATIMENT
Location of ENTREPRISES-BATIMENT on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES-BATIMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES-BATIMENT ENTREPRISES-BATIMENT: Coiffure André BVBA | YVES DELATTRE | INST. ONZE-LIEVE-VROUW | Mould Finishing Systems SPRL | BAKKERIJ DE CRAEMER

Other related companies as ENTREPRISES-BATIMENT: Coiffure André BVBA | YVES DELATTRE | INST. ONZE-LIEVE-VROUW | Mould Finishing Systems SPRL | BAKKERIJ DE CRAEMER

ENTREPRISES-BATIMENT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES-BATIMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05499725341. Het bedrijf ENTREPRISES-BATIMENT bevindt zich op het adres: CHAUSS?E ROMAINE 173; 4300; WAREMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 682,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISES-BATIMENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES-BATIMENT is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES-BATIMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES-BATIMENT, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES-BATIMENT op de kaart.

ENTREPRISES-BATIMENT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES-BATIMENT, company assigned to the tax number BE05499725341. The company ENTREPRISES-BATIMENT is located at the address: CHAUSS?E ROMAINE 173; 4300; WAREMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 682,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISES-BATIMENT were not found.
The main activity of ENTREPRISES-BATIMENT is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES-BATIMENT is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES-BATIMENT, open positions, location of ENTREPRISES-BATIMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES-BATIMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES-BATIMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES-BATIMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES-BATIMENT, employees, financial statistics.