ENTREPRISES SIMEONI

Contactgegevens ENTREPRISES SIMEONI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES SIMEONI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES SIMEONI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SOUS LE BOIS 133; 7110; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64663506 (+32-64663506) 64663506 (+32-64663506)

Fax (fax): +32 (61) 717-24-27 +32 (61) 717-24-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES SIMEONI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES SIMEONI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES SIMEONI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES SIMEONI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES SIMEONI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES SIMEONI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES SIMEONI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES SIMEONI
Products information ENTREPRISES SIMEONI

BTW identificatienummer (tax): BE07610198974
Ondernemingsnummer: 9908264160
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 646,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ENTREPRISES SIMEONI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES SIMEONI
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES SIMEONI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES SIMEONI
Addition kinds of activities for ENTREPRISES SIMEONI

367499. Halfgeleiders en aanverwante apparaten, nec | Semiconductors and related devices, nec
922202. Rechtsbijstand | Legal counsel
28420203. Stofdoeken, chemisch behandeld | Dusting cloths, chemically treated
28999919. Fluxes: solderen, solderen, galvaniseren en lassen | Fluxes: brazing, soldering, galvanizing, and welding
86110000. Bedrijfsverenigingen | Business associations

Werken bij ENTREPRISES SIMEONI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES SIMEONI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES SIMEONI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES SIMEONI. Looking for open vacancies in other companies

 • Sterke magazijnier met reachtruckattest voor snelle opstart (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Konvert Interim Boom

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons in Puurs zijn we op zoek naar een sterke magazijnier met reachtruckattest. Als magazijnier staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Bent u een harde werker met een reachtruckattest? Aarzel dan niet en contacteer ons op [email protected] of solliciteer online.

 • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

 • Tekenaar/ontwerper (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Talentus Brugge

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als tekenaar ben je voor 40% verantwoordelijk voor het projectwerk. Hierbij sta je in voor de specifieke vragen van de klant en pas je de gerichte aanpassingen toe. Daarnaast besteed je 40% van de tijd aan het updaten en het verder opvolgen van bestaande machines 20% wordt dan besteed aan het ontwerpen van nieuwe machines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

 • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

 • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

  Regio: DEFTINGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een ervaren en gemotiveerde huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

 • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

  Regio: WEZEMAAL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

  Regio: ZANDVLIET

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Student kerstvakantie / klantendienst m/v (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een student voor de kerstvakantie - bedrijf te Beernem. Ondersteuning van de klantendienst. Algemene administratie

 • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

 • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: X-Care

  Type: Vaste Job

  Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

 • Internaat met permanente openstelling : Opvoeder ( leefgroepbegeleider) in Huis Aan Zee (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: M.P.I.G.O. DE VLOEDLIJN

  Type: Werfreserve

  Je begeleidt kinderen en jongeren in de leefgroepwerking tijdens weekends en schoolvakanties. De focus van de begeleiding ligt op een zinvolle vrijetijdsbesteding. je creëert een aangename en veilige omgeving voor onze kinderen en jongeren je werkt samen met de teamleden binnen jouw leefgroep. je handelt vanuit de visie en doelstelling van de organisatie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CV : mailen naar zowel : 1) beheerder.huisaa[email protected] + 2) [email protected]

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES SIMEONI in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES SIMEONI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES SIMEONI. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES SIMEONI. ENTREPRISES SIMEONI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES SIMEONI. Leave a respond for ENTREPRISES SIMEONI. ENTREPRISES SIMEONI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES SIMEONI op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES SIMEONI
Location of ENTREPRISES SIMEONI on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES SIMEONI

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES SIMEONI ENTREPRISES SIMEONI: KBC | WAGEMANS | ALE KELMIS | Manco Productions | Brutje

Other related companies as ENTREPRISES SIMEONI: KBC | WAGEMANS | ALE KELMIS | Manco Productions | Brutje

ENTREPRISES SIMEONI is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES SIMEONI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07610198974. Het bedrijf ENTREPRISES SIMEONI bevindt zich op het adres: RUE SOUS LE BOIS 133; 7110; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 646,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISES SIMEONI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES SIMEONI is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES SIMEONI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES SIMEONI, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES SIMEONI op de kaart.

ENTREPRISES SIMEONI is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES SIMEONI, company assigned to the tax number BE07610198974. The company ENTREPRISES SIMEONI is located at the address: RUE SOUS LE BOIS 133; 7110; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 646,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISES SIMEONI were not found.
The main activity of ENTREPRISES SIMEONI is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES SIMEONI is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES SIMEONI, open positions, location of ENTREPRISES SIMEONI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES SIMEONI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES SIMEONI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES SIMEONI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES SIMEONI, employees, financial statistics.