ENTREPRISES LENTZ

Contactgegevens ENTREPRISES LENTZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES LENTZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES LENTZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI DE L?ECLUSE 2; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 85250003 (+32-85250003) 85250003 (+32-85250003)

Fax (fax): +32 (2) 871-18-94 +32 (2) 871-18-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES LENTZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES LENTZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES LENTZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES LENTZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES LENTZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES LENTZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES LENTZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES LENTZ
Products information ENTREPRISES LENTZ

BTW identificatienummer (tax): BE06305023193
Ondernemingsnummer: 9710510253
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 374,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ENTREPRISES LENTZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES LENTZ
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES LENTZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES LENTZ
Addition kinds of activities for ENTREPRISES LENTZ

14790404. Strontium mineraalwinning | Strontium mineral mining
20910201. Kruimels, bewaard of gehard | Clams, preserved or cured
32690203. Filtrerende media, aardewerk | Filtering media, pottery
35619902. Hydrojet Marine Engine units | Hydrojet marine engine units
35789903. Muntentellers | Coin counters
50230000. Woninginrichting | Homefurnishings
51360402. Zakdoeken, mannen en jongens ' | Handkerchiefs, men's and boys'
51999905. Bezem, moer, en verf handgrepen | Broom, mop, and paint handles
64119911. Onderzoeksdiensten, verzekeringen | Research services, insurance
82990101. Kunstschool, behalve commercieel | Art school, except commercial

Werken bij ENTREPRISES LENTZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES LENTZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES LENTZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES LENTZ. Looking for open vacancies in other companies

 • convoyeur/bijrijder Krefel m/v opstart 18/10/2018 (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U staat samen met een collega van Krefel in voor het leveren van de gekochte toestellen bij de mensen thuis en de eventuele aansluiting hiervan met hulp van de vaste medewerker van Krefel. - laden en lossen

 • Constructeur/ monteur (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Plan lezen (stuktekeningen, montage plan...) Lassen (half automaat, TIG) Metaalbewerkingen (zagen, slijpen, plooien, boren, haaks monteren) Montage: In atelier de stukken samenstellen, op verplaatsing de eindproducten afmonteren. Werken in de hoogte Kwaliteit en veiligheid primeren

 • GLASVEZELLASSER WETTEREN (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationale energiemaatschappij, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde glasvezellasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: voorbereiden van de laswerken, uitvoeren van testen op het netwerk; het uitvoeren van kleine graaf - grondwerken, om aan bepaalde putten/deksels te kunnen komen; herstellen - aansluiten - lassen van glasvezel kabels op actieve en passieve netwerken (opleiding zal voorzien worden).

 • Vrachtwagenbestuurders CE (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs BULK CE Als chauffeur sta je in voor verschillende ritten over heel België. Je rijdt voornamelijk met een combi vrachtwagen. Je werkt van maandag tot vrijdag en je komt terecht in een stabiel en groeiend bedrijf. Openstaan om te overnachten indien nodig. Heb jij interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

 • Jobstudent broodjesbar (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich elke vrijdag kan vrijmaken tussen 11u00 en 14u00 om de middagdrukte op te vangen. Je helpt met de bereiding van de broodjes, wassen en snijden van groenten, afrekenen.

 • Jobstudent (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • vrachtwagenchauffeur CE (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: CVB RECYCLING

  Type: Vaste Job

  De vrachtwagenchauffeur houdt zich bezig met het wisselen van containers oud papier en karton bij klanten en alle bijbehorende werkzaamheden in België.

 • Residentiele Elektricien (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Vaste Job

  Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een Residentiële elektricien voor onze divisie Infra. Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl appartementsgebouwen, kantoorruimtes, renovatie… Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden. Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen. Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken. Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen. Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan.

 • Verpleegkundige Urologie (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

  Type: Vaste Job

  Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Urologie van het ziekenhuis op de campus Aalst. De equipe bestaat uit: artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt. Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving Je hebt een sterke interesse in urologie Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg. Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde  Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5). Je mag voorafgaande ervaring hebben, doch ook schoolverlaters komen in aanmerking Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren Aanbod Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtshift (na inloopperiode) Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, 053 72 48 75Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link: waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd cv geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.Mogen wij u daarom vragen om uw cv op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.  

 • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

 • Seksuoloog (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een seksuoloog (m/v).

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES LENTZ in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES LENTZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES LENTZ. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES LENTZ. ENTREPRISES LENTZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES LENTZ. Leave a respond for ENTREPRISES LENTZ. ENTREPRISES LENTZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES LENTZ op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES LENTZ
Location of ENTREPRISES LENTZ on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES LENTZ

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES LENTZ ENTREPRISES LENTZ: BBL | Covato A | MEN'S HEALT | BOONE | Real D

Other related companies as ENTREPRISES LENTZ: BBL | Covato A | MEN'S HEALT | BOONE | Real D

ENTREPRISES LENTZ is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES LENTZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06305023193. Het bedrijf ENTREPRISES LENTZ bevindt zich op het adres: QUAI DE L?ECLUSE 2; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 374,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISES LENTZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES LENTZ is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES LENTZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES LENTZ, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES LENTZ op de kaart.

ENTREPRISES LENTZ is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES LENTZ, company assigned to the tax number BE06305023193. The company ENTREPRISES LENTZ is located at the address: QUAI DE L?ECLUSE 2; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 374,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISES LENTZ were not found.
The main activity of ENTREPRISES LENTZ is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES LENTZ is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES LENTZ, open positions, location of ENTREPRISES LENTZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES LENTZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES LENTZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES LENTZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES LENTZ, employees, financial statistics.