ENTREPRISES FONTEYNE

Contactgegevens ENTREPRISES FONTEYNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES FONTEYNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES FONTEYNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE HUY 47BC; 5351; OHEY, België

Telefoon (phone): 85611881 (+32-85611881) 85611881 (+32-85611881)

Fax (fax): +32 (63) 882-40-86 +32 (63) 882-40-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES FONTEYNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES FONTEYNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES FONTEYNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES FONTEYNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES FONTEYNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES FONTEYNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES FONTEYNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES FONTEYNE
Products information ENTREPRISES FONTEYNE

BTW identificatienummer (tax): BE08376220703
Ondernemingsnummer: 1143646240
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 372,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in ENTREPRISES FONTEYNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES FONTEYNE
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES FONTEYNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES FONTEYNE
Addition kinds of activities for ENTREPRISES FONTEYNE

26210103. Gezichtsweefselvoorraad | Facial tissue stock
30699917. Draad, rubber | Thread, rubber
36990100. High-energy deeltjes fysica apparatuur | High-energy particle physics equipment
39310102. Autofonen (organen met geperforeerde muziekrollen) | Autophones (organs with perforated music rolls)
50310306. Ramen, alle materialen | Window frames, all materials

Werken bij ENTREPRISES FONTEYNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES FONTEYNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES FONTEYNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES FONTEYNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektromechanicien (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als technicus sta je in voor de integrale opbouw en opstart van nieuwe installaties, machines, verbeteringsprojecten,… Alsook ben je mede verantwoordelijk voor de elektrische interventies en revisies op de opgebouwde installaties en het algemeen machinepark

 • Administratief bediende orders Erembodegem - tijdelijk (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar 4 tijdelijke administratief ondersteunende medewerkers. Je zal het orderteam administratief versterken, je controleert de orders, put ze ook in en voert algemene administratieve taken uit.

 • Productiearbeider (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een productiemedewerker Takenpakket: - Goederen in de productielijnen plaatsen - Verpakken van de materialen - Bestellingen klaarmaken - Instellen van de machines

 • Operator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

 • SHOPMEDEWERKER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent commercieel ingesteld dynamisch en probeert de klant op een zo goed mogelijke manier te helpen. Je bent stressbestendig en kan multifunctioneel te werk gaan. Je bent bereid om één keer in de week vroeg en laat te beginnen (5u15 - 14u30; 15u - 22u00) .Je bent bereid om een aantal weekends per maand zowel zaterdag als zondag te werken. Je bent direct beschikbaar.

 • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis - thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten! Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Turnhout? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing! (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster).

 • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • JOBSTUDENTEN / MEDEWERKERS AFSLANK- EN SPORTCENTRUM (M/V) (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: BODY AND HEALTH CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Voor ons afslank- en sportcentrum Body&Health Concept zijn we op zoen naar een aantal jobstudenten. We combineren EMS ( electro Fitness) met personal training en afslanken. De functie zal voornamelijk bestaan uit het geven van persoonlijke trainingen. Eventueel geven jullie ook wat voedingsadvies of voeren jullie passieve behandelingen uit met afslanktoestellen.

 • Lesgevers naschoolse sport (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: SPORTY CREATIEF

  Type: Studentenjob

  Sporty Sportief vzw zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week naschoolse activiteiten (bouwen met LEGO, veilig leren fietsen, circus...) of sport (omnisport, dansen, ...) te begeleiden aan kinderen van de lagere school of kleuters.

 • Jobstudent administratie (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: Tobania

  Type: Studentenjob

  Binnen Tobania te Strombeek-Bever, zijn we op zoek naar een jobstudent die onze afdelingen van Payroll en Fleet gedurende een paar dagen kan komen ondersteunen. Je zal hen ondersteunen bij het kopiëren en klasseren van contracten en andere documenten.

 • E-commerce I Flexi (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Flexijob

  The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES FONTEYNE in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES FONTEYNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES FONTEYNE. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES FONTEYNE. ENTREPRISES FONTEYNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES FONTEYNE. Leave a respond for ENTREPRISES FONTEYNE. ENTREPRISES FONTEYNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES FONTEYNE op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES FONTEYNE
Location of ENTREPRISES FONTEYNE on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES FONTEYNE

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES FONTEYNE ENTREPRISES FONTEYNE: STATION MOULIN | Tout de Suite | FIRMIN VEYS | COIFFURE DIDIER | RODE KRUIS WATERVLIET

Other related companies as ENTREPRISES FONTEYNE: STATION MOULIN | Tout de Suite | FIRMIN VEYS | COIFFURE DIDIER | RODE KRUIS WATERVLIET

ENTREPRISES FONTEYNE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES FONTEYNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08376220703. Het bedrijf ENTREPRISES FONTEYNE bevindt zich op het adres: ROUTE DE HUY 47BC; 5351; OHEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 372,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISES FONTEYNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES FONTEYNE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES FONTEYNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES FONTEYNE, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES FONTEYNE op de kaart.

ENTREPRISES FONTEYNE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES FONTEYNE, company assigned to the tax number BE08376220703. The company ENTREPRISES FONTEYNE is located at the address: ROUTE DE HUY 47BC; 5351; OHEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 372,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISES FONTEYNE were not found.
The main activity of ENTREPRISES FONTEYNE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES FONTEYNE is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES FONTEYNE, open positions, location of ENTREPRISES FONTEYNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES FONTEYNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES FONTEYNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES FONTEYNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES FONTEYNE, employees, financial statistics.