ENTREPRISES DE WARSAGE

Particuliere bedrijvencommunicatie • ENTREPRISES DE WARSAGE
Private companiesCommunications • ENTREPRISES DE WARSAGE

Contactgegevens ENTREPRISES DE WARSAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES DE WARSAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES DE WARSAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV. FRANKLIN ROOSEVELT 1BA; 4600; VISE, België

Telefoon (phone): 43797906 (+32-43797906) 43797906 (+32-43797906)

Fax (fax): +32 (61) 369-10-98 +32 (61) 369-10-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES DE WARSAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES DE WARSAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES DE WARSAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES DE WARSAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES DE WARSAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES DE WARSAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES DE WARSAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES DE WARSAGE
Products information ENTREPRISES DE WARSAGE

BTW identificatienummer (tax): BE08038391113
Ondernemingsnummer: 1194732666
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ENTREPRISES DE WARSAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES DE WARSAGE
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES DE WARSAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES DE WARSAGE
Addition kinds of activities for ENTREPRISES DE WARSAGE

20610200. Vloeibare rietsuikerproducten, behalve raffinage | Liquid cane sugar products, except refining
24310200. Ramen en ramen delen en afwerking, hout | Windows and window parts and trim, wood
35239900. Landbouwmachines en -uitrusting, nec | Farm machinery and equipment, nec
36459900. Woonverlichtingstoestellen, n.v. | Residential lighting fixtures, nec
80490101. Diëtist | Dietician

Werken bij ENTREPRISES DE WARSAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES DE WARSAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES DE WARSAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES DE WARSAGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur ce fulltime job (LEISELE)

  Regio: LEISELE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de buurt van Alveringem zijn we op zoek naar een CE chauffeur om meel en voeders te vervoeren. Dit vooral in de regio van Frankrijk. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar je bent elke avond thuis. Uitslapen is hier dus niet van toepassing. Dit doordat je vooral regionaal werkt. Sporadisch werk je eens op zaterdag maar dit is nooit een volledige dag. Je bent op baan met een Mercedes vrachtwagen. Verder kom je terecht in een leuk team van 5 chauffeurs. Kennis Nederlands en Frans is aangewezen doordat Alveringem een grensregio is.

 • Administratief Bediende commerciële ondersteuning (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal mede verantwoordelijk zijn voor telefonische ondersteuning tot elke kwestie aan agentschappen met betrekking tot klanten en accounts (communicatie van het te volgen administratieve proces, incidentbeheer, hulp bij het gebruik van bureautools, enz.).

 • Servicetechnieker buitendienst (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Servicetechnieker buitendienst: - Na een interne opleiding sta je in voor het monteren/demonteren en herstellen van snelmontagekranen op diverse werven over gans België. Taken: - Monteren/demonteren van snelmontagekranen op diverse werven in België - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen - Opsporen en oplossen van storingen - Vervangen van diverse kraanonderdelen zoals motoren, reductoren, kabels

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (deeltijds - zelf te kiezen) (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudenten gezocht bij Panos Gent-Zuid (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT ZUID

  Type: Studentenjob

  Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemoteveerde student. Dringend iemand nodig die maandag overdag kan werken. Studenten die in de ochtend kunnen werken. Ook andere momenten kunnen ingevuld worden.

 • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: TERHILLS HOTEL

  Type: Vaste Job

  Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

 • Kinderpsychiater (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderpsychiater om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

 • Logopedist (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, drie orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Voor de uitbreiding en verrijking van onze praktijk zijn we op zoek naar een logopedist. Functieomschrijving: - Diagnostiek bij kinderen en jongeren met diverse problematieken: Leesproblemen, spelling, articulatie, rekenenproblemen,... - Zelfstandig begeleiden van de kinderen, jongeren en eventueel hun ouders met een brede waaier aan hulpvragen. - Contacten verzorgen met doorverwijzers. - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand.

 • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VITRUVIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

 • Allround ICT’er (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: VERDATA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Kennis van hardware Kennis van netwerkconfiguratie Kennis van Microsoft Windows operating systemen (pc en server) Kennis van Microsoft Office Kennis van Microsoft Access / VBA en ontwikkeling / onderhoudvan software daarmee Commercieel talent Kennis van bedrijfsbeheer

 • Cafémedewerkers (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: EVED

  Type: Flexijob

  We zijn dringend op zoek naar enkele flexijobbers om ons team te versterken. Voor ons druk, gezellig dorpscafé zijn we op zoek naar medewerkers die allround ingezet zullen worden: Het opnemen van bestellingen; Bereiden van dranken, tappen en aan de tafel brengen; Afrekenen; Onderhouden van de tafels, assenbakken legen, terras onderhouden. ...

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES DE WARSAGE in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES DE WARSAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES DE WARSAGE. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES DE WARSAGE. ENTREPRISES DE WARSAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES DE WARSAGE. Leave a respond for ENTREPRISES DE WARSAGE. ENTREPRISES DE WARSAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES DE WARSAGE op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES DE WARSAGE
Location of ENTREPRISES DE WARSAGE on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES DE WARSAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES DE WARSAGE ENTREPRISES DE WARSAGE: FE. JANSSENS | WELDIMO GROUP sa | VERZEKERINGEN MENTEN | ERIC DAELMAN | SOCIETE AUTOMOBILE DE WATERLOO-SAWA SA

Other related companies as ENTREPRISES DE WARSAGE: FE. JANSSENS | WELDIMO GROUP sa | VERZEKERINGEN MENTEN | ERIC DAELMAN | SOCIETE AUTOMOBILE DE WATERLOO-SAWA SA

ENTREPRISES DE WARSAGE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES DE WARSAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08038391113. Het bedrijf ENTREPRISES DE WARSAGE bevindt zich op het adres: AV. FRANKLIN ROOSEVELT 1BA; 4600; VISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISES DE WARSAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES DE WARSAGE is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES DE WARSAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES DE WARSAGE, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES DE WARSAGE op de kaart.

ENTREPRISES DE WARSAGE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES DE WARSAGE, company assigned to the tax number BE08038391113. The company ENTREPRISES DE WARSAGE is located at the address: AV. FRANKLIN ROOSEVELT 1BA; 4600; VISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISES DE WARSAGE were not found.
The main activity of ENTREPRISES DE WARSAGE is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES DE WARSAGE is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES DE WARSAGE, open positions, location of ENTREPRISES DE WARSAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES DE WARSAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES DE WARSAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES DE WARSAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES DE WARSAGE, employees, financial statistics.