ENTREPRISE PHILIPPE BLATON

Contactgegevens ENTREPRISE PHILIPPE BLATON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISE PHILIPPE BLATON: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISE PHILIPPE BLATON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAVILJOENSTRAAT 4; 1000; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 22412710 (+32-22412710) 22412710 (+32-22412710)

Fax (fax): +32 (67) 761-15-28 +32 (67) 761-15-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISE PHILIPPE BLATON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISE PHILIPPE BLATON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISE PHILIPPE BLATON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISE PHILIPPE BLATON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISE PHILIPPE BLATON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISE PHILIPPE BLATON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISE PHILIPPE BLATON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISE PHILIPPE BLATON
Products information ENTREPRISE PHILIPPE BLATON

BTW identificatienummer (tax): BE09138946533
Ondernemingsnummer: 9764892578
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in ENTREPRISE PHILIPPE BLATON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISE PHILIPPE BLATON
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISE PHILIPPE BLATON)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISE PHILIPPE BLATON
Addition kinds of activities for ENTREPRISE PHILIPPE BLATON

396502. Spelden en naalden | Pins and needles
24490203. Hot tubs, hout | Hot tubs, wood
26210000. Papieren molens | Paper mills
33130100. Mangaanlegeringen | Manganese alloys
34829902. Cartridges, 30 mm. | Cartridges, 30 mm. and below

Werken bij ENTREPRISE PHILIPPE BLATON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISE PHILIPPE BLATON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISE PHILIPPE BLATON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISE PHILIPPE BLATON. Looking for open vacancies in other companies

 • Enthousiaste Management Assistant - Tijdelijke functie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Management Assistant ben jij verantwoordelijk voor volgende taken:  Het administratief ondersteunen van 1-3 directieleden binnen een HR-bedrijf  Het beheren van de agenda's van meerdere managementleden  Het opstellen van documenten, Powerpoints, etc. Het ontvangen van telefonisch- en mailverkeer Bedrijfsprofiel: Voor het bekende SD Worx - ons moederbedrijf - zijn we op zoek naar een enthousiaste Management Assistant die bereid is om voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen te werken. Het betreft een tijdelijke opdracht die tot minstens het einde van het jaar zal lopen. Daarna wordt bekeken of de opdracht nog verlengd kan worden.

 • Orderpickers gezocht - Volvo logistics - Oostakker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

 • DRINGEND: MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS DIE OP OPROEPBASIS WILLEN WERKEN - REGIO GEEL (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze logistieke klant in Geel en Eindhout zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers die via oproepbasis willen werken. Het is een vrij drukke periode, dus er is een grote kans dat je vaker wordt ingepland. Je kan werken in een 2 ploegensysteem.

 • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

 • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lochristi (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

 • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

 • WINKELMEDEWERK(ST)ER M/V (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zéér mooie supermarkt regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven winkelmedwerk(st)er. Je zal vooral instaan aan de afdeling charcuterie en kassawerk

 • Front End Ontwikkelaar (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons in Lokeren zijn wij op zoek naar een Front End Ontwikkelaar. Je helpt mee aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en responsieve web interface die de ondersteuning vormt van een intern ontwikkeld software platform. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Uitwerken UI prototypes en wireframes.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij verschillende gezinnen te Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor enkele gastgezinnen te Geel kan runnen. Dit voor 8 uren per week per gezin. te presteren dagen en uren overeen te komen. de gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

 • Inpakker - Productie Drukkerij (M/V) (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: VIO Aarschot

  Type: Werfreserve

  Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Spreekt deze vacature jou aan, stuur dan snel je CV naar [email protected]

 • Verpleegkundige in de thuiszorg in regio Limburg (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISE PHILIPPE BLATON in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISE PHILIPPE BLATON in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISE PHILIPPE BLATON. Laat een reactie achter voor ENTREPRISE PHILIPPE BLATON. ENTREPRISE PHILIPPE BLATON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISE PHILIPPE BLATON. Leave a respond for ENTREPRISE PHILIPPE BLATON. ENTREPRISE PHILIPPE BLATON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISE PHILIPPE BLATON op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISE PHILIPPE BLATON
Location of ENTREPRISE PHILIPPE BLATON on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISE PHILIPPE BLATON

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISE PHILIPPE BLATON ENTREPRISE PHILIPPE BLATON: Obijn Fotostudio BVBA | R.V. Consulting | Teirlinck E | PARFUMERIE HERBORESSENCE | RADIO QUARTZ

Other related companies as ENTREPRISE PHILIPPE BLATON: Obijn Fotostudio BVBA | R.V. Consulting | Teirlinck E | PARFUMERIE HERBORESSENCE | RADIO QUARTZ

ENTREPRISE PHILIPPE BLATON is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISE PHILIPPE BLATON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09138946533. Het bedrijf ENTREPRISE PHILIPPE BLATON bevindt zich op het adres: PAVILJOENSTRAAT 4; 1000; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 168,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISE PHILIPPE BLATON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISE PHILIPPE BLATON is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISE PHILIPPE BLATON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISE PHILIPPE BLATON, openstaande posities, locatie van ENTREPRISE PHILIPPE BLATON op de kaart.

ENTREPRISE PHILIPPE BLATON is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISE PHILIPPE BLATON, company assigned to the tax number BE09138946533. The company ENTREPRISE PHILIPPE BLATON is located at the address: PAVILJOENSTRAAT 4; 1000; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 168,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISE PHILIPPE BLATON were not found.
The main activity of ENTREPRISE PHILIPPE BLATON is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISE PHILIPPE BLATON is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISE PHILIPPE BLATON, open positions, location of ENTREPRISE PHILIPPE BLATON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISE PHILIPPE BLATON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISE PHILIPPE BLATON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISE PHILIPPE BLATON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISE PHILIPPE BLATON, employees, financial statistics.