ENTREPRISE PASCAL PIROTTE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • ENTREPRISE PASCAL PIROTTE
Private companiesRailroad Transportation • ENTREPRISE PASCAL PIROTTE

Contactgegevens ENTREPRISE PASCAL PIROTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISE PASCAL PIROTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISE PASCAL PIROTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LOUIS TABURIAUX 4; 1470; VIEUX-GENAPPE, België

Telefoon (phone): 475919156 (+32-475919156) 475919156 (+32-475919156)

Fax (fax): +32 (56) 151-50-79 +32 (56) 151-50-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISE PASCAL PIROTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISE PASCAL PIROTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISE PASCAL PIROTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISE PASCAL PIROTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISE PASCAL PIROTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISE PASCAL PIROTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISE PASCAL PIROTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISE PASCAL PIROTTE
Products information ENTREPRISE PASCAL PIROTTE

BTW identificatienummer (tax): BE06773864746
Ondernemingsnummer: 2571319580
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in ENTREPRISE PASCAL PIROTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISE PASCAL PIROTTE
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISE PASCAL PIROTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISE PASCAL PIROTTE
Addition kinds of activities for ENTREPRISE PASCAL PIROTTE

224103. Stoffen tapes | Fabric tapes
873499. Testlaboratoria, nec | Testing laboratories, nec
961100. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs
23690200. Badpakken voor kinderen en strandkleding | Children's bathing suits and beachwear
26110102. Neutrale sulfietpulp | Neutral sulfite pulp
28330103. Anorganische geneesmiddelen: bulk, niet gecombineerd | Inorganic medicinal chemicals: bulk, uncompounded

Werken bij ENTREPRISE PASCAL PIROTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISE PASCAL PIROTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISE PASCAL PIROTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISE PASCAL PIROTTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

 • Customer Service officer (TIJDELIJK!) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een tijdelijke opdracht in de Customer Service? Dan is deze job iets voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service Officer die mee de klantendienst wil ondersteunen. Je staat mensen per telefoon en e-mail te woord met vragen over facturatie, technische issues, klachten,… Dankzij je servicegerichte mentaliteit weet je het probleem te analyseren een oplossing aan te reiken. Je geeft pro-actief mee hoe deze issues in de toekomst te vermijden zijn.

 • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: DAOUST GEEL

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

 • Technieker / operator waterzuivering - eco (WIJTSCHATE)

  Regio: WIJTSCHATE

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de gemotiveerde operator / technieker die wij zoeken? Wij zoeken een technieker / operator waterzuivering voor een voedingsbedrijf te Heuvelland. Tewerkstelling in dagploeg. Als operator / technieker bestaat is je takenpakket zeer gevarieerd. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de waterzuivering, waterpark en kamerfilterpers en neemt stalen voor het labo. Als technieker zijn de eerste kleine reparaties je zelf uit te voeren, je krijgt assistentie bij grotere reparaties. Je onderhoud de installatie, ook de reiniging vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk als operator voor de nieuwe darmwasinstallatie, je neemt planning op voor afzet van afvalstromen en je rapporteert aan milieu-en projectverantwoordelijke. De omgeving nethouden is een evidentie.

 • Mechanieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

 • HUISHOUDHULP regio ZWEVEZELE (M/V) (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

 • Student productie kennis Pools | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Studentenjob

  Als student productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor: het uitvoeren van allerhande productietaken zoals het schillen en versnijden van fruit, het wegen van fruit, inpakken, folie aanbrengen,... opruimen en schoonmaken van de productieruimte telefonisch contact onderhouden met Poolse productiefirma lichte administratie verwerken Je werkt in dagdienst op voormiddagen dat je geen les of andere schoolse verplichtingen hebt.

 • Magazijnier student Katoen Natie (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

  Type: Studentenjob

  Voor een grote logistieke firma zijn we op zoek naar studenten die een aantal dagen of één dag in de week beschikbaar zijn. Afhankelijk van de afdeling waarin je zal worden ingeschakeld bestaat jouw taak uit algemeen magazijnswerk: orderpicking, opkuiswerk, laden en lossen.

 • Software test Engingeer (november-januari) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiend IT-bedrijf dat actief is op de Corda Campus in Hasselt zoeken wij een student IT met een gezonde interesse voor software testing! Heb je nog geen ervaring met software testing? Geen probleem! Het bedrijf waar je in terechtkomt, zorgt voor een intensieve en interactieve opleiding waarbij je de kneepjes van het vak onder de knie krijgt. Na de opleiding heb je intern twee mogelijkheden: software testing of digitale televisie. Als software test engineer kom je in aanraking met verschillende IT-domeinen en bouw je gaandeweg jouw expertise op. Je voert testen uit op verschillende softwaresystemen waaronder het testen van mobile apps, web services, appliciaties, websites, ... Deze testen kunnen zowel geautomatiseerd als manueel zijn. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen om je kennis en kunde verder uit te breiden. Afhankelijk van je ambities en je competenties kan je doorgroeien in de richting die jij wilt. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar er veel aandacht is voor het team, maar ook voor jou als persoon. Er heerst een cultuur van open communicatie, veel fun en hard werken om dit alles waar te maken.

 • Mystery shopper student regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  je wordt ingeschakeld voor controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van dit marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht. de controles lopen van februari tot juni op schoolvrije momenten die jou passen

 • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: WZC DELLEBRON

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISE PASCAL PIROTTE in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISE PASCAL PIROTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISE PASCAL PIROTTE. Laat een reactie achter voor ENTREPRISE PASCAL PIROTTE. ENTREPRISE PASCAL PIROTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISE PASCAL PIROTTE. Leave a respond for ENTREPRISE PASCAL PIROTTE. ENTREPRISE PASCAL PIROTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISE PASCAL PIROTTE op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISE PASCAL PIROTTE
Location of ENTREPRISE PASCAL PIROTTE on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISE PASCAL PIROTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISE PASCAL PIROTTE ENTREPRISE PASCAL PIROTTE: BAKKERIJ NIJNS GEBRS | GRILLET M | DA FAUSTO | Van den Bremt A | DE POST

Other related companies as ENTREPRISE PASCAL PIROTTE: BAKKERIJ NIJNS GEBRS | GRILLET M | DA FAUSTO | Van den Bremt A | DE POST

ENTREPRISE PASCAL PIROTTE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISE PASCAL PIROTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06773864746. Het bedrijf ENTREPRISE PASCAL PIROTTE bevindt zich op het adres: RUE LOUIS TABURIAUX 4; 1470; VIEUX-GENAPPE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 814,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISE PASCAL PIROTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISE PASCAL PIROTTE is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISE PASCAL PIROTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISE PASCAL PIROTTE, openstaande posities, locatie van ENTREPRISE PASCAL PIROTTE op de kaart.

ENTREPRISE PASCAL PIROTTE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISE PASCAL PIROTTE, company assigned to the tax number BE06773864746. The company ENTREPRISE PASCAL PIROTTE is located at the address: RUE LOUIS TABURIAUX 4; 1470; VIEUX-GENAPPE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 814,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISE PASCAL PIROTTE were not found.
The main activity of ENTREPRISE PASCAL PIROTTE is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISE PASCAL PIROTTE is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISE PASCAL PIROTTE, open positions, location of ENTREPRISE PASCAL PIROTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISE PASCAL PIROTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISE PASCAL PIROTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISE PASCAL PIROTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISE PASCAL PIROTTE, employees, financial statistics.