DA FAUSTO

Contactgegevens DA FAUSTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DA FAUSTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DA FAUSTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): E. COPPELAAN 84; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89355285 (+32-89355285) 89355285 (+32-89355285)

Fax (fax): +32 (16) 205-90-77 +32 (16) 205-90-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DA FAUSTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DA FAUSTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DA FAUSTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DA FAUSTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DA FAUSTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DA FAUSTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DA FAUSTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DA FAUSTO
Products information DA FAUSTO

BTW identificatienummer (tax): BE05533233642
Ondernemingsnummer: 3900390625
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Type de Cuisine: Italienne.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DA FAUSTO
(Get full report from official database of BE for DA FAUSTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DA FAUSTO
Addition kinds of activities for DA FAUSTO

267906. Telegraaf, teletype, en het toevoegen van machinepapier | Telegraph, teletype, and adding machine paper
358503. Verwarmingsapparatuur, compleet | Heating equipment, complete
736301. Arbeidsbemiddelingsdiensten | Labor resource services
01810201. Bloemistengroenten, geteeld: groei van | Florists' greens, cultivated: growing of
17439903. Terrazzo werk | Terrazzo work
51620100. harsen | Resins
63990100. Verzekeringsverzekering | Deposit insurance

Werken bij DA FAUSTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DA FAUSTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DA FAUSTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DA FAUSTO. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakkers en of bakkershulpen M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee binnen de industriële bakkerij , je bakt brood en pistolets via een welbepaald proces en via de aan jouw toegewezen machines.

  • Productiemewerkers voor konijnen-slachterij (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Q Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Temse zijn wij opzoek naar  slachtmedewerkers die helpen in het slachtproces (ontvellen, ontdarmen, ...) Je werkt tussen 6u en 15u (38u/week) Ervaring is een pluspunt Bereid om, indien nodig, in te springen in afdeling versnijding/productie.

  • Arbeiders vleesverwerkend bedrijf (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in één of meerdere afdelingen van het bedrijf: * aanhang: Je hangt handmatig de kippen aan de slachtlijn en voert eventueel containers aan. * Panklaar: In deze afdeling worden de kippen met behulp van een 10-tal machines panklaar gemaakt. * sorteer- en snijzaal: Hier worden de kippen eventueel gerekkerd of versneden, in kratten of dozen gelegd, voorzien van een etiket en op een interntransportsysteem gelegd. * inpak: Hier worden kippen en kippedelen verpakt in een doos, op schaal omwikkelt met folie en verpakt onder beschermende atmosfeer. * sorteerfrigo: Via het intern transportsysteem worden kratten en dozen vanuit de sorteer- en snijzaal naar de sorteerfrigo gebracht. Je producten worden hier per product en gewichtsklasse handmatig gestapeld op paletten. * krattenwas: Je bedient de wasmachine voor de kratten zodat alle kratten telkens weer proper kunnen hetgebruikt worden.

  • Operator vaste nacht Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je zin om aan de slag te gaan voor de meest verrukkelijke chocoladeproducent gelegen in Olen? Heb je voeling met de voedingssector en een passie voor chocolade? Ben je bovendien ook technisch aangelegd? Als (chocolade)Operator zal je verantwoordelijk zijn voor het bedien en afstellen van de machines. Je zal toekijken op de kwaliteit van de productie en bijsturen waar nodig. Op termijn zal je instaan voor het oplossen van kleine storingen.

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Boortmeerbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren . Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • STUDENT (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk groeiend bedrijf in de recyclagesector zijn we op zoek naar een student administratief bediende. Je kan vlot met de computer overweg Je staat in voor de balie (telefoons beantwoorden, mensen betalen voor de materialen die deze komen binnen brengen, badges aanmaken)

  • Magazijn medewerker (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ALL DRINKS BEVERNAGIE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Computer Recruitment Services - Penetration Tester (IT Security Analyst) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background As a global critical financial infrastructure, the protection of the bank information and assets is fundamental to the company's business. Security is at the core of our services, firmly Embedded in the management systems and processes of the company. You will be joining our Group Security & Business Resilience (GSBR) in charge of putting in place the required controls to adequately and effectively protect our information assets. Role You will join Security Assurance & Testing team who manage and coordinate: Testing of critical security controls Relationship with regulators, Cyber dashboard & Reporting Security governance structures (Group Security Committee, Service Dialogues...) Penetration testing Red team Exercises Entity-based stakeholders (CTOs, BISO) The main responsibilities for the candidate are: Plan & coordinate penetration tests with external provider Analyze penetration test reports and produce digests/synopsis Present & discuss the outcome of the Pen Test results to all relevant stakeholders Ensure the timely and effective remediation of security weaknesses and defects revealed in penetration testing activities Maintain an operational dashboard of applications/infrastructure/other assets requiring the testing, based upon schedules/frequencies Define, produce and publish compliance reporting Skills and experience required be a team player who communicates in an open, respectful and constructive way with her/his customers and peers, both verbally and in writing. The candidate will take ownership and ensure that organizational quality standards are met. be a very good communicator in English, both verbal and written, and able to discuss and defend the security interests with individuals and groups of Senior business people as well as deep technical IT experts. proven experience in security risk assessments, development of functional security requirements, process design and management reporting. Experience in security design, architecture and project management is a strong advantage. Familiarity with industry best practices in key domains: penetration testing, application/infra/network security, identity and access management, and secure development on all platforms. Sound security design principles, based on confidentiality, integrity and availability requirements and other ISO27002 security principles are an asset; Application security knowledge with a good understanding of software development and OWASP guidelines Sufficient background knowledge with regard to network principles and protocols used in WAN and LAN's, DMZ, Internet security, , network segregation Experience with a subset of Unix, Windows System, tandem, Mainframe security and assurance Preferred professional certifications are CISSP, GIAC, CISM, CISA, ISO 27001 LA/LI. Language: English Details Reference: NK385 Location: Brussels Rate: 600-625 euros per day Duration: 9 months Start date: ASAP

  • FLEXI Verkoper / Verkoopster slagerij m/v (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Jij helpt met de glimlach elke klant verder die de winkel binnen komt. Je snijdt charcuterie, verpakt alles netjes en rekent af met de klanten. Je geeft advies waar nodig.

Zoek naar antwoorden van DA FAUSTO in sociale netwerken
Look for responds of DA FAUSTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DA FAUSTO. Laat een reactie achter voor DA FAUSTO. DA FAUSTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DA FAUSTO. Leave a respond for DA FAUSTO. DA FAUSTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DA FAUSTO op de google maps. Adres en contacten DA FAUSTO
Location of DA FAUSTO on the google maps. Address and contacts of DA FAUSTO

Andere gerelateerde bedrijven als come DA FAUSTO DA FAUSTO: TEAROOM DE MANE | NUTAL & FILS | FUNKY-DANCE M.C. | Création Lettrage Franz Wittebrood | BOULANGERIE GOOVAERTS

Other related companies as DA FAUSTO: TEAROOM DE MANE | NUTAL & FILS | FUNKY-DANCE M.C. | Création Lettrage Franz Wittebrood | BOULANGERIE GOOVAERTS

DA FAUSTO is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DA FAUSTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05533233642. Het bedrijf DA FAUSTO bevindt zich op het adres: E. COPPELAAN 84; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Italienne..
De hoofdactiviteit van DA FAUSTO is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DA FAUSTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DA FAUSTO, openstaande posities, locatie van DA FAUSTO op de kaart.

DA FAUSTO is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DA FAUSTO, company assigned to the tax number BE05533233642. The company DA FAUSTO is located at the address: E. COPPELAAN 84; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Italienne..
The main activity of DA FAUSTO is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DA FAUSTO is not available. You also can look at reviews of DA FAUSTO, open positions, location of DA FAUSTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DA FAUSTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DA FAUSTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DA FAUSTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DA FAUSTO, employees, financial statistics.