ENTR. VILAIN A.

Contactgegevens ENTR. VILAIN A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTR. VILAIN A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTR. VILAIN A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BINCHE 241; 7301; BOUSSU, België

Telefoon (phone): 65784703 (+32-65784703) 65784703 (+32-65784703)

Fax (fax): +32 (53) 180-89-24 +32 (53) 180-89-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTR. VILAIN A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTR. VILAIN A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTR. VILAIN A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTR. VILAIN A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTR. VILAIN A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTR. VILAIN A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTR. VILAIN A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTR. VILAIN A.
Products information ENTR. VILAIN A.

BTW identificatienummer (tax): BE04187957763
Ondernemingsnummer: 8230651855
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 550,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ENTR. VILAIN A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTR. VILAIN A.
(Get full report from official database of BE for ENTR. VILAIN A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTR. VILAIN A.
Addition kinds of activities for ENTR. VILAIN A.

177103. Oprijlaan, parkeerplaats en blacktop aannemers | Driveway, parking lot, and blacktop contractors
287499. Fosfatische meststoffen, nec | Phosphatic fertilizers, nec
514199. Kruidenierswaren, algemene lijn, nec | Groceries, general line, nec
20529918. zwieback | Zwieback
22210803. Plushes, synthetische vezel en zijde | Plushes, manmade fiber and silk
75360000. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
92230404. Correctionele instellingen, lokale overheid | Correctional institutions, local government

Werken bij ENTR. VILAIN A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTR. VILAIN A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTR. VILAIN A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTR. VILAIN A.. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijniers met heftruck attest (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar magazijniers met Heftruck attest (m/v) Heb je ervaring als magazijnier /lader/losser? Ben je in het bezit van een geldig heftruckattest? Heb je een goede kennis van het Nederlands? Dan zoeken wij jou!!! taken : 40% manueel werk : laden en lossen van containters 60% heftruck werk.

 • Chauffeur C (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je in het bezit van je rijbewijs C en ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht voor 3 weken ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je bent verantwoordelijke voor het laden en lossen van houten panelen. Dit bij leveranciers en klanten.

 • Schoonmaker-ster Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor in Eeklo Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Je bent beschikbaar van maandag tot vrijdag van 6u tot 10u en zaterdag van 13u tot 17u (24u/week)

 • Verkoopster (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in een orthopedische schoenwinkel regio Kortrijk waar comfortschoenen worden verkocht. Met jouw glimlach ontvang jij dagelijks de klanten in de winkel. Door jouw leergierigheid ken je ook al snel verschillende soorten schoenen en steunzolen, en kan je de klant op een correcte manier adviseren. Soms spring je ook bij bij de zaakvoerder, die ook podoloog is. Je ontvangt klanten, zet hun voetbad klaar en na de behandeling zorg je ook dat alles terug netjes is.

 • Service Engineer binnendienst (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je klaar voor een technische uitdaging met collegiale sfeer? Reageer dan zeker op deze vacature! Want voor een een bedrijf dat software, hardware, supplies en services om maat levert in Olen zijn we op zoek naar een service engineer binnendienst. Als service engineer binnendienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van industriële printers, etiketteermachines, lasersystemen, inkjet bij ons in de werkplaats. Je bereidt nieuwe installaties voor en test deze nadien. Je bent 2de lijn support in drukkere periodes. Je werkt verder nauw samen met je collega's en rapporteert aan de Customer Service Manager.

 • Persoon voor verkoop (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon voor verkoop heeft volgende taken : - rekken aanvullen - klanten helpen - inpakken - opruimen - kassa.

 • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

 • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

  Regio: AFSNEE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

 • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: VISIT BRUSSELS

  Type: Vaste Job

  visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

 • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HYBOMA NV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare en Brugge. Voor ons vastgoedkantoor in Brugge zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Brugge verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van ENTR. VILAIN A. in sociale netwerken
Look for responds of ENTR. VILAIN A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTR. VILAIN A.. Laat een reactie achter voor ENTR. VILAIN A.. ENTR. VILAIN A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTR. VILAIN A.. Leave a respond for ENTR. VILAIN A.. ENTR. VILAIN A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTR. VILAIN A. op de google maps. Adres en contacten ENTR. VILAIN A.
Location of ENTR. VILAIN A. on the google maps. Address and contacts of ENTR. VILAIN A.

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTR. VILAIN A. ENTR. VILAIN A.: Dieltjens B | ANDRE VAN DE WALLE | CERCLE NATATION TOURNAI | R. DELFERIER | LE MARRONNIER

Other related companies as ENTR. VILAIN A.: Dieltjens B | ANDRE VAN DE WALLE | CERCLE NATATION TOURNAI | R. DELFERIER | LE MARRONNIER

ENTR. VILAIN A. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTR. VILAIN A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04187957763. Het bedrijf ENTR. VILAIN A. bevindt zich op het adres: RUE DE BINCHE 241; 7301; BOUSSU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 550,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTR. VILAIN A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTR. VILAIN A. is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTR. VILAIN A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTR. VILAIN A., openstaande posities, locatie van ENTR. VILAIN A. op de kaart.

ENTR. VILAIN A. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTR. VILAIN A., company assigned to the tax number BE04187957763. The company ENTR. VILAIN A. is located at the address: RUE DE BINCHE 241; 7301; BOUSSU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 550,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in ENTR. VILAIN A. were not found.
The main activity of ENTR. VILAIN A. is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTR. VILAIN A. is not available. You also can look at reviews of ENTR. VILAIN A., open positions, location of ENTR. VILAIN A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTR. VILAIN A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTR. VILAIN A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTR. VILAIN A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTR. VILAIN A., employees, financial statistics.