ENTR. HAUTENAUVE

Particuliere bedrijvencommunicatie • ENTR. HAUTENAUVE
Private companiesCommunications • ENTR. HAUTENAUVE

Contactgegevens ENTR. HAUTENAUVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTR. HAUTENAUVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTR. HAUTENAUVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CAMIL TOUSSAINT 161; 7021; MONS, België

Telefoon (phone): 65873796 (+32-65873796) 65873796 (+32-65873796)

Fax (fax): +32 (19) 758-20-40 +32 (19) 758-20-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTR. HAUTENAUVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTR. HAUTENAUVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTR. HAUTENAUVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTR. HAUTENAUVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTR. HAUTENAUVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTR. HAUTENAUVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTR. HAUTENAUVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTR. HAUTENAUVE
Products information ENTR. HAUTENAUVE

BTW identificatienummer (tax): BE02759735107
Ondernemingsnummer: 9105163574
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 491,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in ENTR. HAUTENAUVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTR. HAUTENAUVE
(Get full report from official database of BE for ENTR. HAUTENAUVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTR. HAUTENAUVE
Addition kinds of activities for ENTR. HAUTENAUVE

609901. Controleer clearing services | Check clearing services
17990302. Installatie, onderhoud en reparatie van service stations | Service station equipment installation, maint., and repair
17999911. Opstelling en ontmanteling van vormen voor gegoten beton | Erection and dismantling of forms for poured concrete
22110214. Ondergoed stoffen, katoen | Underwear fabrics, cotton
22111100. Canvas en andere zware, grove stoffen: katoen | Canvas and other heavy, coarse fabrics: cotton
51990101. Leveringen van architecten (niet duurzaam) | Architects' supplies (non-durable)
52119909. Dakmateriaal | Roofing material
63999900. Verzekeringsmaatschappijen, nec, nec | Insurance carriers, nec, nec
92249902. Brandweer, vrijwilliger | Fire department, volunteer

Werken bij ENTR. HAUTENAUVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTR. HAUTENAUVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTR. HAUTENAUVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTR. HAUTENAUVE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - distributie voeding - goede loonsvoorwaarden! (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je hebt een werkweek van maandag tot vrijdag, maximaal tussen 7u30en 18u30. De nadruk ligt op dinsdag tot donderdag. Je bedient regio zuid West-Vlaanderen. Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Heuvelland, Wervik, Roeselare. Soms is er een tweede man mee op baan, soms alleen. Dat is afhankelijk van de rit/klanten. Er zijn enkel Nederlandstalig klanten. De chauffeur helpt aan het einde van de werkdag zelf bij het laden en lossen van de vrachtwagen, wel met de hulp van de magazijniers. Geld ontvangen is zeer beperkt.

 • AFWERKINGSOPERATOR DRUKKERIJ (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een drukkerij in Roeselare, zijn wij op zoek naar een afwerkingsoperator. Volgens specifieke instructies werk jij de gedrukte vellen af. Daarvoor leer je via een grondige opleiding de werking van de machine, het monteren van de juiste kapvorm en het oplossen van kleine storingen. Je volgt de machine nauwgezet op en controleert de werking van de machine én de kwaliteit van de afgewerkte producties. .

 • Flex chauffeur C/CE (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

 • Administratief Assistent bij TNT Express te Brucargo (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant TNT zijn wij zeer dringend op zoek naar een persoon die administratief sterk is. Heel breed takenpakket – allround administratie – verantwoordelijk voor planning/contact uitzendbureau/tikkingen Blindelings vertrouwen kunnen geven (zal in aanraking komen met bedrijfsgevoelige informatie) Agendabeheer van Management

 • Import - Export bediende (NL/FR) (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ASAP JETTE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, actief in de maalderijsector op nationaal en internationaal vlak, zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de chauffeurs (dwz papieren ontvangen + afdrukken) Je noteert de bestellingen. Je staat in voor de facturatie en het klassement.

 • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Technisch Tekenaar (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Studentenjob

  - Tekenen in E- PLAN op onze technische dienst

 • Verkoopsmedewerker (M/V) - student (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant uit Lochristi, een bekende kledingketen, zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker student. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, de winkel op orde te houden, ... Ben jij vaak beschikbaar op zaterdag en/of zondag? Interesse? Reageer snel via [email protected] of 014/14.09.00 Uiteraard is er mogelijkheid om je regelmatig in te schakelen.

 • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: KAMEO JOBS

  Type: Vaste Job

  Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

 • Infirmier pour soins à domicile (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Notre société de soins à domicile, Garde-Infi Confort située à Uccle, est à la recherche d'infirmiers indépendants à titre principal ou à titre complémentaire (ayant déjà une patientèle ou non) pour des prestations de soins sur la région de Bruxelles-Capitale et sa périphérie. Notre société souhaite offrir des soins infirmiers de qualité auprès des patients, aussi bien techniquement qu'en termes de continuité et de globalité de soins. Elle souhaite aussi offrir une stabilité émotionnelle aux patients en réduisant le nombre d'infirmières attribuées à un patient au nombre de deux. *******Tâches: Nous recherchons des infirmiers A1 (gradués) ou A2 (brevetés) débrouillards, dynamiques, sociaux et faisant preuve de bon sens, qui pourront : · offrir des soins de qualité au chevet des patients. · travailler en équipe interdisciplinaire avec la responsable des soins infirmiers, le médecin traitant, les différents intervenants professionnels ou non présents auprès du patient et ce, de manière organisée et structurée. · promouvoir la santé bio-psycho-sociale des patients et de leur entourage. .

 • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

  Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

  Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

  Type: Werfreserve

  Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

Zoek naar antwoorden van ENTR. HAUTENAUVE in sociale netwerken
Look for responds of ENTR. HAUTENAUVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTR. HAUTENAUVE. Laat een reactie achter voor ENTR. HAUTENAUVE. ENTR. HAUTENAUVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTR. HAUTENAUVE. Leave a respond for ENTR. HAUTENAUVE. ENTR. HAUTENAUVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTR. HAUTENAUVE op de google maps. Adres en contacten ENTR. HAUTENAUVE
Location of ENTR. HAUTENAUVE on the google maps. Address and contacts of ENTR. HAUTENAUVE

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTR. HAUTENAUVE ENTR. HAUTENAUVE: GRAPHING GRAFOSSART | COIFFURE NADINE | Vermeirsch D | VICTOR VAN DEN EYNDE | Agence D H T

Other related companies as ENTR. HAUTENAUVE: GRAPHING GRAFOSSART | COIFFURE NADINE | Vermeirsch D | VICTOR VAN DEN EYNDE | Agence D H T

ENTR. HAUTENAUVE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTR. HAUTENAUVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02759735107. Het bedrijf ENTR. HAUTENAUVE bevindt zich op het adres: RUE CAMIL TOUSSAINT 161; 7021; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 491,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTR. HAUTENAUVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTR. HAUTENAUVE is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTR. HAUTENAUVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTR. HAUTENAUVE, openstaande posities, locatie van ENTR. HAUTENAUVE op de kaart.

ENTR. HAUTENAUVE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTR. HAUTENAUVE, company assigned to the tax number BE02759735107. The company ENTR. HAUTENAUVE is located at the address: RUE CAMIL TOUSSAINT 161; 7021; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 491,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in ENTR. HAUTENAUVE were not found.
The main activity of ENTR. HAUTENAUVE is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTR. HAUTENAUVE is not available. You also can look at reviews of ENTR. HAUTENAUVE, open positions, location of ENTR. HAUTENAUVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTR. HAUTENAUVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTR. HAUTENAUVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTR. HAUTENAUVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTR. HAUTENAUVE, employees, financial statistics.