ENTR. CONSTR. YVES GAVROY

Particuliere bedrijvenBosbouw • ENTR. CONSTR. YVES GAVROY
Private companiesForestry • ENTR. CONSTR. YVES GAVROY

Contactgegevens ENTR. CONSTR. YVES GAVROY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTR. CONSTR. YVES GAVROY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTR. CONSTR. YVES GAVROY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAMPS-BOUTON 35; 6760; VIRTON, België

Telefoon (phone): 63571856 (+32-63571856) 63571856 (+32-63571856)

Fax (fax): +32 (61) 487-92-32 +32 (61) 487-92-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTR. CONSTR. YVES GAVROY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTR. CONSTR. YVES GAVROY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTR. CONSTR. YVES GAVROY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTR. CONSTR. YVES GAVROY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTR. CONSTR. YVES GAVROY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTR. CONSTR. YVES GAVROY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTR. CONSTR. YVES GAVROY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTR. CONSTR. YVES GAVROY
Products information ENTR. CONSTR. YVES GAVROY

BTW identificatienummer (tax): BE09467712402
Ondernemingsnummer: 3524932861
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ENTR. CONSTR. YVES GAVROY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTR. CONSTR. YVES GAVROY
(Get full report from official database of BE for ENTR. CONSTR. YVES GAVROY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTR. CONSTR. YVES GAVROY
Addition kinds of activities for ENTR. CONSTR. YVES GAVROY

22110507. Gabardine, katoen | Gabardine, cotton
33121000. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
39990508. Pijp schoonmakers | Pipe cleaners
59449900. Sieradenwinkels, nec | Jewelry stores, nec
73490201. Akoestische tegelreiniging | Acoustical tile cleaning service
79990402. Pingpong salon | Ping pong parlor
92220201. Juridisch adviesbureau, overheid | Legal counsel office, government

Werken bij ENTR. CONSTR. YVES GAVROY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTR. CONSTR. YVES GAVROY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTR. CONSTR. YVES GAVROY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTR. CONSTR. YVES GAVROY. Looking for open vacancies in other companies

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • Tijdelijke seizoenarbeider (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee bij het stekken van planten, voor een periode van één week.

  • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

  • Arbeider Wegenbouw (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar wegenbouwarbeiders in de regio Lier  Je staat in voor de afwerking :  Plaatsen van straatkolken  Plaatsen van greppels  Plaatsen van boordstenen  Grondwerken

  • Kwaliteitsinspecteur (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant, een producent van apparatuur voor niveau- en debietmeting van vloeistoffen en gassen, zijn we op zoek naar een kwaliteitsinpecteur (M/V) die het volgende takenpakket op zich neemt: Je voert controle uit op in- en uitgaande onderdelen en samenstellingen volgens specificaties Je voert controle uit op mechanische bewerkingen, laswerkzaamheden, verfspuiten,... Je voert controle uit op het gebruikte gereedschap Je maakt de nodige NCR's voor onderdelen of samenstellingen die niet voldoen aan de specificaties Je voert de bijhorende administratieve taken uit

  • Poetshulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Relegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • Onderhoudsmekanieker (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TIMMERMAN EHS

    Type: Vaste Job

    werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden eenvoudig laswerk (TIG) appendages / flensverbindingen de- en monteren

  • Chauffeur C/CE rondrit met optie vaste uren (bonus bedrijfsvoertuig privé) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagveblijf in Aartselaar zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerde kinderverzorger / kinderverzorgster. Je zal instaan voor de dagelijkse verzorging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

Zoek naar antwoorden van ENTR. CONSTR. YVES GAVROY in sociale netwerken
Look for responds of ENTR. CONSTR. YVES GAVROY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTR. CONSTR. YVES GAVROY. Laat een reactie achter voor ENTR. CONSTR. YVES GAVROY. ENTR. CONSTR. YVES GAVROY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTR. CONSTR. YVES GAVROY. Leave a respond for ENTR. CONSTR. YVES GAVROY. ENTR. CONSTR. YVES GAVROY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTR. CONSTR. YVES GAVROY op de google maps. Adres en contacten ENTR. CONSTR. YVES GAVROY
Location of ENTR. CONSTR. YVES GAVROY on the google maps. Address and contacts of ENTR. CONSTR. YVES GAVROY

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTR. CONSTR. YVES GAVROY ENTR. CONSTR. YVES GAVROY: BIJOUTERIE BEAUMONT | WASSALON MIELE | Cooremetershuys (Het) | ISAAK TEICHMAN | BISSCHOP

Other related companies as ENTR. CONSTR. YVES GAVROY: BIJOUTERIE BEAUMONT | WASSALON MIELE | Cooremetershuys (Het) | ISAAK TEICHMAN | BISSCHOP

ENTR. CONSTR. YVES GAVROY is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTR. CONSTR. YVES GAVROY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09467712402. Het bedrijf ENTR. CONSTR. YVES GAVROY bevindt zich op het adres: CHAMPS-BOUTON 35; 6760; VIRTON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTR. CONSTR. YVES GAVROY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTR. CONSTR. YVES GAVROY is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTR. CONSTR. YVES GAVROY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTR. CONSTR. YVES GAVROY, openstaande posities, locatie van ENTR. CONSTR. YVES GAVROY op de kaart.

ENTR. CONSTR. YVES GAVROY is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTR. CONSTR. YVES GAVROY, company assigned to the tax number BE09467712402. The company ENTR. CONSTR. YVES GAVROY is located at the address: CHAMPS-BOUTON 35; 6760; VIRTON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in ENTR. CONSTR. YVES GAVROY were not found.
The main activity of ENTR. CONSTR. YVES GAVROY is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTR. CONSTR. YVES GAVROY is not available. You also can look at reviews of ENTR. CONSTR. YVES GAVROY, open positions, location of ENTR. CONSTR. YVES GAVROY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTR. CONSTR. YVES GAVROY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTR. CONSTR. YVES GAVROY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTR. CONSTR. YVES GAVROY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTR. CONSTR. YVES GAVROY, employees, financial statistics.