ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.

Contactgegevens ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HENRI AUBRY 92; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64284932 (+32-64284932) 64284932 (+32-64284932)

Fax (fax): +32 (87) 170-29-22 +32 (87) 170-29-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.
Products information ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.

BTW identificatienummer (tax): BE01940429687
Ondernemingsnummer: 1941253662
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.
(Get full report from official database of BE for ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.
Addition kinds of activities for ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.

271101. Kranten, uitgeverij en drukwerk | Newspapers, publishing and printing
20859905. Rum (alcoholische drank) | Rum (alcoholic beverage)
24119905. Hout, gesneden bij het loggenkamp | Timber, cut at logging camp
27320102. Pamfletten: alleen afdrukken, niet ter plaatse gepubliceerd | Pamphlets: printing only, not published on site
28330100. Geneeskundige chemicaliën | Medicinal chemicals
36940204. Ontstekingsspoelen, automotive | Ignition coils, automotive
47859900. Inspectie en vaste voorzieningen, niet inbegrepen | Inspection and fixed facilities, nec
76410201. Antieke meubels reparatie en restauratie | Antique furniture repair and restoration

Werken bij ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.. Looking for open vacancies in other companies

 • Automecanicien (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

 • magazijnier late ploeg (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je ontvangt en stockeert de grond- en hulpstoffen. De orders maak je verzendklaar, juist registreren. Je maakt de zendnota en etiketten aan. Je verzorgt de administratie voor de transporteurs. Je laadt en lost de vracht- en andere wagens. Stockvoorraad van diverse verpakkingsmaterialen op orde houden, stockeren en op peil houden. Controleren op kwaliteit. Sporadische leveringen en afhalingen uitvoeren met camionette.

 • PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Taakinhoud: Implementeren en verbeteren van procedures en processen inzake preventie en bescherming op het werk en toezien op de uitvoering ervan teneinde de wettelijke normen zoals bepaald in de welzijnswet na te leven. Je werkt samen met het hoofd van de interne preventiedienst bij het uitvoeren van het welzijnsbeleid. Hierbij leg je de nadruk op de technische aspecten van de veiligheid (o.a. indienststellingen, CE-keuringen voorbereiden, keuringen samengestelde lijnen …). Je rapporteert aan het hoofd van de interne preventiedienst Je werkt mee aan het organiseren en geven van opleidingen aan arbeiders en operatoren ( o.a. rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, ergonomie …) Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 de volledige informatie hebben omtrent veiligheids- en preventie gebonden procedures Je adviseert operators en leidinggevenden zodat de geldende veiligheidsregels correct kunnen toegepast worden om het veiligheidsbewustzijn te verhogen Je helpt mee met het opstellen of verbeteren van procedures inzake veiligheid en gezondheid Je werkt actief mee aan het opstellen van risicoanalyses, indienststellingsverslagen en onderzoeken van (bijna)ongevallen Je staat mee in voor de controle op de veiligheidsregels Je geeft advies bij de voorbereiding en uitwerking van het jaarlijks actieplan en globaal preventieplan Je zorgt ervoor dat alle administratieve procedures en rapporteringen tijdig en correct afgewerkt worden

 • Customer Service (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor DHL te Opglabbeek zijn we op zoek naar meewerkende supervisor customer service. Je zal voltijds werken in daguren. Taken: Je bent verantwoordlijk voor het correct aannemen van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendigen Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat ze snel en adequaat worden opgelost Je focust en speelt proactief in op behoeften van de klant. Je streeft een optimale klanttevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit Je verzorgt klantenrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven Je rapporteert aan de manager customer service

 • Werfleider Asfalt (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van werfleider asfalt zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Opvolgen van werven en ondersteunen van de projectleider en het afdelingshoofd; Opdrachten uitdelen in verband met de uitvoering; verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de werf rekening houdend met de veiligheid van alle betrokken partijen; Waken over de budgetten en letten op de vooruitgang van een project; Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van het materieel; Je werkt samen met de projectleider en het afdelingshoofd waarbij je rapporteert aan de projectleider.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 16u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP-onmiddellijk te starten : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASPECT SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

 • Huishoudhulp (M/V) regio Jabbeke (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Diest – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

 • telecom installateurs (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: REBUILD

  Type: Vaste Job

  we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

 • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Werfreserve

  Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

Zoek naar antwoorden van ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F. in sociale netwerken
Look for responds of ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.. Laat een reactie achter voor ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.. ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.. Leave a respond for ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.. ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F. op de google maps. Adres en contacten ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.
Location of ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F. on the google maps. Address and contacts of ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.

Andere gerelateerde bedrijven als come ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F. ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.: V.D.K. SPAARBANK | RANDSTAD | BOUTIQUE ARISTOMIOCHE | LUC VANHEE | J. VERLINDEN

Other related companies as ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F.: V.D.K. SPAARBANK | RANDSTAD | BOUTIQUE ARISTOMIOCHE | LUC VANHEE | J. VERLINDEN

ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01940429687. Het bedrijf ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F. bevindt zich op het adres: RUE HENRI AUBRY 92; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F., openstaande posities, locatie van ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F. op de kaart.

ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F., company assigned to the tax number BE01940429687. The company ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F. is located at the address: RUE HENRI AUBRY 92; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F. were not found.
The main activity of ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F. is not available. You also can look at reviews of ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F., open positions, location of ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENT.GEN.CONSTR.DRAPPA F., employees, financial statistics.