V.D.K. SPAARBANK

Contactgegevens V.D.K. SPAARBANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.D.K. SPAARBANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.D.K. SPAARBANK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OMMEGANGSTRAAT 31; 9881; AALTER, België

Telefoon (phone): 93743574 (+32-93743574) 93743574 (+32-93743574)

Fax (fax): +32 (86) 644-40-13 +32 (86) 644-40-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.D.K. SPAARBANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.D.K. SPAARBANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.D.K. SPAARBANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.D.K. SPAARBANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.D.K. SPAARBANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.D.K. SPAARBANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.D.K. SPAARBANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.D.K. SPAARBANK
Products information V.D.K. SPAARBANK

BTW identificatienummer (tax): BE01734985351
Ondernemingsnummer: 5660125732
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.D.K. SPAARBANK
(Get full report from official database of BE for V.D.K. SPAARBANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.D.K. SPAARBANK
Addition kinds of activities for V.D.K. SPAARBANK

358902. Commerciële schoonmaakapparatuur | Commercial cleaning equipment
654100. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices
20449908. Gemalen rijst | Milled rice
22610200. Chemische coating of behandeling van katoenen breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of cotton broadwoven fabrics
25420201. Bar armaturen, behalve hout | Bar fixtures, except wood
27410402. Muziek, boek: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Music, book: publishing only, not printed on site
31990102. Voerzakken voor paarden | Feed bags for horses
32950103. Flint, gemalen of anderszins behandeld | Flint, ground or otherwise treated
39310201. Banjos en onderdelen | Banjos and parts
79991003. Carnaval operatie | Carnival operation

Werken bij V.D.K. SPAARBANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.D.K. SPAARBANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.D.K. SPAARBANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.D.K. SPAARBANK. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • Ploegbaas (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ploegbaas regio Beringen: - Nemen van de leiding op een werf voor het installeren van elektrische installaties, gaande van    montage, bekabeling t.e.m het aansluiten - Plannen en voorbereiden van werkzaamheden in samenspraak met de projectleider - Productief meewerken op de werf, tijdig bestellen van de nodige materialen en hulpmiddelen -Werkinstructies geven aan je team en toezien op de correcte uitvoering van de werkzaamheden tegen het vooropgestelde rendement - Bewaken van de veiligheid op de werf.  

  • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

  • Callcentermedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Opbellen van klanten en prospecten vanuit de database. - Maken van afspraken. - Controleren van de gegevens. - Behalen van targets. - Ondersteuning bieden aan de Sales afdeling. Interne opleidingen en coaching zijn aanwezig binnen het bedrijf!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kiewit (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • huishoudhulp Sinaai (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Genk, 12 uur per week (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Genk. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog naar: [email protected]

  • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • Customer Service Representative (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord; Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Klantentevredenheid is hier jouw grootste focus; Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen van transportorders en het proactief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen; Indien nodig biedt je structurele oplossingen aan die conform zijn met de interne procedures. Op die manier garandeer je een correcte en snelle dienstverlening naar de klanten toe; Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

Zoek naar antwoorden van V.D.K. SPAARBANK in sociale netwerken
Look for responds of V.D.K. SPAARBANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.D.K. SPAARBANK. Laat een reactie achter voor V.D.K. SPAARBANK. V.D.K. SPAARBANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.D.K. SPAARBANK. Leave a respond for V.D.K. SPAARBANK. V.D.K. SPAARBANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.D.K. SPAARBANK op de google maps. Adres en contacten V.D.K. SPAARBANK
Location of V.D.K. SPAARBANK on the google maps. Address and contacts of V.D.K. SPAARBANK

Andere gerelateerde bedrijven als come V.D.K. SPAARBANK V.D.K. SPAARBANK: FRAMACO | Moerenhout G | Umicore NV | BELGIQUE LOISIRS | LE FOYER FORESTOIS

Other related companies as V.D.K. SPAARBANK: FRAMACO | Moerenhout G | Umicore NV | BELGIQUE LOISIRS | LE FOYER FORESTOIS

V.D.K. SPAARBANK is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.D.K. SPAARBANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01734985351. Het bedrijf V.D.K. SPAARBANK bevindt zich op het adres: OMMEGANGSTRAAT 31; 9881; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 662,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van V.D.K. SPAARBANK is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.D.K. SPAARBANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.D.K. SPAARBANK, openstaande posities, locatie van V.D.K. SPAARBANK op de kaart.

V.D.K. SPAARBANK is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.D.K. SPAARBANK, company assigned to the tax number BE01734985351. The company V.D.K. SPAARBANK is located at the address: OMMEGANGSTRAAT 31; 9881; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 662,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of V.D.K. SPAARBANK is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of V.D.K. SPAARBANK is not available. You also can look at reviews of V.D.K. SPAARBANK, open positions, location of V.D.K. SPAARBANK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.D.K. SPAARBANK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.D.K. SPAARBANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.D.K. SPAARBANK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.D.K. SPAARBANK, employees, financial statistics.