ENERGIE SOL. & TRAVAUX

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • ENERGIE SOL. & TRAVAUX
Private companiesMotion Pictures • ENERGIE SOL. & TRAVAUX

Contactgegevens ENERGIE SOL. & TRAVAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENERGIE SOL. & TRAVAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENERGIE SOL. & TRAVAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BRUXELLES 32; 1310; LA HULPE, België

Telefoon (phone): 26540191 (+32-26540191) 26540191 (+32-26540191)

Fax (fax): +32 (61) 971-74-79 +32 (61) 971-74-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENERGIE SOL. & TRAVAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENERGIE SOL. & TRAVAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENERGIE SOL. & TRAVAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENERGIE SOL. & TRAVAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENERGIE SOL. & TRAVAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENERGIE SOL. & TRAVAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENERGIE SOL. & TRAVAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENERGIE SOL. & TRAVAUX
Products information ENERGIE SOL. & TRAVAUX

BTW identificatienummer (tax): BE02257385253
Ondernemingsnummer: 4000640869
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 764,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ENERGIE SOL. & TRAVAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENERGIE SOL. & TRAVAUX
(Get full report from official database of BE for ENERGIE SOL. & TRAVAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENERGIE SOL. & TRAVAUX
Addition kinds of activities for ENERGIE SOL. & TRAVAUX

348999. Ordnance en accessoires, nec, nec | Ordnance and accessories, nec, nec
14749903. Potash mijnbouw | Potash mining
22210308. Zijden weefsels | Silk broadwoven fabrics
26780204. Tabletten, type correspondentie: gemaakt van aangekochte materialen | Tablets, correspondence type: made from purchased materials
27419900. Diversen, uitgeverijen, nec | Miscellaneous publishing, nec
51430103. Melk depot | Milk depot
59420000. Boekwinkels | Book stores
86110100. Vakverenigingen | Trade associations

Werken bij ENERGIE SOL. & TRAVAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENERGIE SOL. & TRAVAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENERGIE SOL. & TRAVAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENERGIE SOL. & TRAVAUX. Looking for open vacancies in other companies

 • LASSERS (M/V) (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je kan kan technische plannen lezen. Je staat in voor het lassen. Je kan zelfstandig te werk gaan. Je mag geen fysieke klachten hebben.

 • TIG lasser-samensteller (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: JOBMATCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor het vervaardigen van zeer uiteenlopende constructies zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser.Het samenbouwen van driedimensionale constructies, zowel groot als klein, behoren tot uw taak.

 • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • HUISHOUDHULP (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: Assist at Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Je poetst graag en zoekt werk kort bij huis. Voor de regio Koersel/Heusden Zolder zijn wij op zoek ,naar een huishoudhulp. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak bij gezinnen thuis (particulier schoonmaak). Je werkt van maandag tot vrijdag. Uren en planning zijn te bespreken. Je verplaatst je met de fiets of mogelijkheid met openbaar vervoer is dit bespreekbaar. Auto is natuurlijk een pluspunt.

 • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • student (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Aarschot met vestigingen in Aarschot en Kessel-Lo zoeken wij heel dringend studenten met lesvrije dagen. Wij zoeken studenten die kunnen werken van maandag tot vrijdag of losse dagen tijdens de week van 8u00-17u00.

 • Jobstudent Horeca (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: MOLENHEIDE

  Type: Studentenjob

  Voor het serveren van dranken en gerechten.

 • Junior programmeurs (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: SOFT NAERT

  Type: Vaste Job

  We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

 • Zelfstandig begeleider kinderopvang (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: BABY PLANET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Takenpakket• Je draagt zorg voor kinderen van 0-3 jaar• Je verzorgt de maaltijden, pampers verversen. Profiel• Je bezit een diploma (kinder-)verzorging + attest model 2. Je kan zelfstandig en in teamverband kunnen werken Creativiteit is een plusplunt - vaste job Soort dienstverband: Voltijds

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Zoek naar antwoorden van ENERGIE SOL. & TRAVAUX in sociale netwerken
Look for responds of ENERGIE SOL. & TRAVAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENERGIE SOL. & TRAVAUX. Laat een reactie achter voor ENERGIE SOL. & TRAVAUX. ENERGIE SOL. & TRAVAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENERGIE SOL. & TRAVAUX. Leave a respond for ENERGIE SOL. & TRAVAUX. ENERGIE SOL. & TRAVAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENERGIE SOL. & TRAVAUX op de google maps. Adres en contacten ENERGIE SOL. & TRAVAUX
Location of ENERGIE SOL. & TRAVAUX on the google maps. Address and contacts of ENERGIE SOL. & TRAVAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come ENERGIE SOL. & TRAVAUX ENERGIE SOL. & TRAVAUX: Gemeentekrediet | BASE DENDERMONDE | Michotte Patrick | Torck G | J. DEBLIQUY

Other related companies as ENERGIE SOL. & TRAVAUX: Gemeentekrediet | BASE DENDERMONDE | Michotte Patrick | Torck G | J. DEBLIQUY

ENERGIE SOL. & TRAVAUX is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENERGIE SOL. & TRAVAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02257385253. Het bedrijf ENERGIE SOL. & TRAVAUX bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BRUXELLES 32; 1310; LA HULPE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 764,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENERGIE SOL. & TRAVAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENERGIE SOL. & TRAVAUX is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENERGIE SOL. & TRAVAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENERGIE SOL. & TRAVAUX, openstaande posities, locatie van ENERGIE SOL. & TRAVAUX op de kaart.

ENERGIE SOL. & TRAVAUX is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENERGIE SOL. & TRAVAUX, company assigned to the tax number BE02257385253. The company ENERGIE SOL. & TRAVAUX is located at the address: CHAUSS?E DE BRUXELLES 32; 1310; LA HULPE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 764,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ENERGIE SOL. & TRAVAUX were not found.
The main activity of ENERGIE SOL. & TRAVAUX is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ENERGIE SOL. & TRAVAUX is not available. You also can look at reviews of ENERGIE SOL. & TRAVAUX, open positions, location of ENERGIE SOL. & TRAVAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENERGIE SOL. & TRAVAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENERGIE SOL. & TRAVAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENERGIE SOL. & TRAVAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENERGIE SOL. & TRAVAUX, employees, financial statistics.