ENERBO

Contactgegevens ENERBO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENERBO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENERBO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SAROSSTRAAT 16; 9290; BERLARE, België

Telefoon (phone): 52425347 (+32-52425347) 52425347 (+32-52425347)

Fax (fax): +32 (53) 788-38-73 +32 (53) 788-38-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENERBO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENERBO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENERBO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENERBO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENERBO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENERBO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENERBO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENERBO
Products information ENERBO

BTW identificatienummer (tax): BE03022857666
Ondernemingsnummer: 7133666992
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in ENERBO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENERBO
(Get full report from official database of BE for ENERBO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENERBO
Addition kinds of activities for ENERBO

366100. Telefoon- en telegraafapparatuur | Telephone and telegraph apparatus
25190101. Tuinmeubelen, behalve hout, metaal, steen of beton | Garden furniture, except wood, metal, stone, or concrete
34960302. Papierklemmen, gemaakt van gekochte draad | Paper clips, made from purchased wire
35320205. Concentratie machines (metallurgische of mijnbouw) | Concentration machinery (metallurgical or mining)
35469900. Power-powered handgereedschappen, nec | Power-driven handtools, nec
50820202. Logging apparatuur en benodigdheden | Logging equipment and supplies

Werken bij ENERBO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENERBO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENERBO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENERBO. Looking for open vacancies in other companies

 • ETIKETTEERDER (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als medewerker/medewerkster etiketteerlijn ben je verantwoordelijk voor het etiketteren van voorverpakte goederen en nadien klaarmaken voor verzending. Via scanning-systeem worden nadien de nodige documenten aangevuld. Dit vleesverwerkend bedrijf zoekt een medewerker met een flexibele ingesteldheid. Werken in een koude omgeving vormt ook geen probleem voor u.

 • Operatoren (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: t-interim Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bedient één of meerdere machines en voert de nodige controles uit.

 • Ijzervlechter (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een ervaren ijzervlechter voor een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Onze klant is gespecialiseerd in grote infrastructuurwerken . Je plaatst en bindt de bewapeningsnetten . Indien je bewapening kan lassen is dit een groot pluspunt . Je werkt tewerkgesteld over diverse werven in de regio .

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Grobbendonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AUB-SVP

  Type: Studentenjob

  AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

 • Student (m/v) met grote interesse voor verlichting (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Brugge, gepecialiseerd in verlichting, zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker om elke zaterdag te werken van 10u tot 18u. Heb je een zekere affiniteit met interieur of decoratie? Dan is dit een groot pluspunt. Kennis van het technische aspect is zeer mooi meegenomen. Heb je deze niet, geen probleem, je krijgt in ieder geval een opleiding via de werkgever.

 • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

 • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BRICO

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

 • Allround dossierbeheerder / Fiduciary/ Regio Waregem (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat eruit: De volledige boekhouding A-Z van je eigen klantenbestand voor jouw rekening te nemen. De verschillende facetten van de boekhouding uit te voeren, waardoor je takenpakket ernorm afwisselend is. Je eigen klanten bij te staan in elke mogelijke levens-/bedrijfsfase. Na een korte inwerkfase en afhankelijk van jouw ambitie, ook de eindbesprekingen zelfstandig uit te voeren en je klanten te voorzien van fiscaal advies.

 • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: VEROLU

  Type: Zelfstandige activiteit

  VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

 • NRB - Analyste Fonctionnel (NAMUR)

  Regio: NAMUR

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel en charge du scope dont il a la charge et sur le périmètre Marché et Intégration il participera à la mise en place de solution d'intégration dans une équipe AMS sur différents projets et il participera au du Track Intégration Smart Metering pour cela il aura besoin des connaissances suivantes pour exécuter les tâches : BizTalk SparX EA Testing et utilisations des outils prévus dans la méthodologie (VSTS,HPQC) Réalisation de spécifications fonctionnelles Alignement avec les équipes de développement UML BPMN 2.0 Compétences et connaissances spécifiques requises Compte tenu du cadre spécifique donné à cette mission, il y aura lieu de préciser les compétences additionnelles suivantes : MUST Expérience technique requise dans le domaine de l'intégration, spécialement en WebMethods ou BizTalk Expérience technique des bases de données (Microsoft Studio SQL et SQL Oracle), savoir écrire des requêtes dans ces 2 outils Connaître les langages d'implémentation Java et .NET pour les développements Etre familier avec le langage SOAP/Rest et les protocoles d'intégration Avoir des connaissances sur les services Web / les services bus Avoir une connaissance des règles de bonnes pratiques de l'intégration Avoir une connaissance du secteur de l'énergie est un plus Connaissance de l'anglais de niveau B2 minimum pour le langage d'implémentation qui n'est pas en français Connaisance MIG6 Should Expérience GRD - Fournisseur Energie BPMS N'hésitez pas à m'envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

 • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

  Regio: BURST

  Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

  Type: Werfreserve

  Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

Zoek naar antwoorden van ENERBO in sociale netwerken
Look for responds of ENERBO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENERBO. Laat een reactie achter voor ENERBO. ENERBO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENERBO. Leave a respond for ENERBO. ENERBO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENERBO op de google maps. Adres en contacten ENERBO
Location of ENERBO on the google maps. Address and contacts of ENERBO

Andere gerelateerde bedrijven als come ENERBO ENERBO: Figaro | Busak-Shamban SA | CIELO | ALAIN PRIELS | EDDY WILLEMS

Other related companies as ENERBO: Figaro | Busak-Shamban SA | CIELO | ALAIN PRIELS | EDDY WILLEMS

ENERBO is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENERBO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03022857666. Het bedrijf ENERBO bevindt zich op het adres: SAROSSTRAAT 16; 9290; BERLARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENERBO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENERBO is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENERBO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENERBO, openstaande posities, locatie van ENERBO op de kaart.

ENERBO is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENERBO, company assigned to the tax number BE03022857666. The company ENERBO is located at the address: SAROSSTRAAT 16; 9290; BERLARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in ENERBO were not found.
The main activity of ENERBO is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ENERBO is not available. You also can look at reviews of ENERBO, open positions, location of ENERBO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENERBO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENERBO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENERBO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENERBO, employees, financial statistics.