EMIL POTHEN

Contactgegevens EMIL POTHEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMIL POTHEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMIL POTHEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DELLENSTRASSE 42; 4750; B?TGENBACH/B?TGENBACH, België

Telefoon (phone): 80446831 (+32-80446831) 80446831 (+32-80446831)

Fax (fax): +32 (53) 321-28-11 +32 (53) 321-28-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMIL POTHEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMIL POTHEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMIL POTHEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMIL POTHEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMIL POTHEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMIL POTHEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMIL POTHEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMIL POTHEN
Products information EMIL POTHEN

BTW identificatienummer (tax): BE03256042480
Ondernemingsnummer: 1083770751
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 348,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in EMIL POTHEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMIL POTHEN
(Get full report from official database of BE for EMIL POTHEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMIL POTHEN
Addition kinds of activities for EMIL POTHEN

259901. Fabrieksmeubilair en inrichting | Factory furniture and fixtures
594502. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
28999923. Brandstoftank of motorreinigingsmiddelen | Fuel tank or engine cleaning chemicals
32749902. Dolomitische Kalk, Doodverbrand Dolomiet | Dolomitic lime, dead-burned dolomite
34899903. Projectoren: diepte lading, granaat, raket, enz. | Projectors: depth charge, grenade, rocket, etc.
91110201. Stadsbestuurderskantoor | City and town managers' office

Werken bij EMIL POTHEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMIL POTHEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMIL POTHEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMIL POTHEN. Looking for open vacancies in other companies

 • ArcelorMittal Gent werft schoolverlaters aan! (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opgevolgen van een deel van het proces. Je hebt voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Je wordt tewerkgesteld in één van de afwerkingsafdelingen binnen ArcelorMittal Gent.

 • Hulpmecanicien (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Essen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen/schoonmaaksters - Regio Linde-Peer / Wauberg (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Parkingwachter Bellewaerde (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services

  Type: Studentenjob

  In Bellewaerde sta je in voor het aanduiden van de plaatsen op de parking en houdt tevens toezicht. Indien nodig beman je zelf de kassa.

 • Student Charcuterie-afdeling (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

  Type: Studentenjob

  Ben je student en wil je op de charcuterie-afdeling van een grootwarenhuis werken? Voor onze klant in Lubbeek zijn wij op zoek naar een student (m/v) die op zaterdag kan komen meewerken. Je ondersteunt de beenhouwers en maakt zelf makkelijke bereidingen (vb. hamburgers) klaar.

 • Jobstudent cafetariamedewerker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Studentenjob

  Een gekende firma is op zoek naar een keukenhulp/ zaalhulp. Je helpt mee in hun cafetaria/restaurant met het opdienen en afruimen in de zaal. Daarnaast kan je af en toe bijspringen bij het bereiden van salades, broodjes, pannenkoeken en lekkere wafels. Je kan goed hoofdrekenen en gaat betrouwbaar om met geld. Ben je gemotiveerd? Heb je relevante ervaring in de horeca? Heb je een goed voorkomen en spreek je vlot Nederlands? Dan is deze toffe weekendjob voor jou!

 • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MOBIEL

  Type: Studentenjob

  zie bijlage

 • thuishulp (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

  Type: Studentenjob

  thuishulp in REGIO WORTEGEM-PETEGEM, ANZEGEM en KLUISBERGEN bij DCO Kluisbergen vzw

 • Commerciële Binnendienst Medewerker Export (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: · De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem · Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) · Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant · Het opvolgen van de leveringstermijnen · Het checken van de openstaande vorderingen · Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport · Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control. Je volgt een klantenportefeuille op van A tot Z, maar bent ook back-up voor jouw collega’s bij afwezigheid.

 • Sauna medewerker/ uitbater (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: SAUNA L'EAU PURE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vacature sauna medwerker/uitbater ( full time) Takenpakket : -Ontvangst en rondleiding klanten -Afrekenen klanten -Klaarmaken van units voor verhuur -Grondig onderhoud van units en ontsmetting -Poetsen van algemene delen -Verwerken van verbruikte badlinnen -Aannemen en inboeken van reservaties -Informatie verschaffen per telefoon en e-mail

 • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken.

Zoek naar antwoorden van EMIL POTHEN in sociale netwerken
Look for responds of EMIL POTHEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMIL POTHEN. Laat een reactie achter voor EMIL POTHEN. EMIL POTHEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMIL POTHEN. Leave a respond for EMIL POTHEN. EMIL POTHEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMIL POTHEN op de google maps. Adres en contacten EMIL POTHEN
Location of EMIL POTHEN on the google maps. Address and contacts of EMIL POTHEN

Andere gerelateerde bedrijven als come EMIL POTHEN EMIL POTHEN: MAURICE PIERRE | Radelko NV | C.E. EP?RON NIVELLOIS | I.S.D.G. | HUIS MEIDOORN

Other related companies as EMIL POTHEN: MAURICE PIERRE | Radelko NV | C.E. EP?RON NIVELLOIS | I.S.D.G. | HUIS MEIDOORN

EMIL POTHEN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EMIL POTHEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03256042480. Het bedrijf EMIL POTHEN bevindt zich op het adres: DELLENSTRASSE 42; 4750; B?TGENBACH/B?TGENBACH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 348,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in EMIL POTHEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EMIL POTHEN is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMIL POTHEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMIL POTHEN, openstaande posities, locatie van EMIL POTHEN op de kaart.

EMIL POTHEN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is EMIL POTHEN, company assigned to the tax number BE03256042480. The company EMIL POTHEN is located at the address: DELLENSTRASSE 42; 4750; B?TGENBACH/B?TGENBACH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 348,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in EMIL POTHEN were not found.
The main activity of EMIL POTHEN is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EMIL POTHEN is not available. You also can look at reviews of EMIL POTHEN, open positions, location of EMIL POTHEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMIL POTHEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMIL POTHEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMIL POTHEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMIL POTHEN, employees, financial statistics.