EMIEL VAN DER HASSELT

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • EMIEL VAN DER HASSELT
Private companiesAgricultural Services • EMIEL VAN DER HASSELT

Contactgegevens EMIEL VAN DER HASSELT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMIEL VAN DER HASSELT: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMIEL VAN DER HASSELT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAECKELMANSSTRAAT 113BB; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38862801 (+32-38862801) 38862801 (+32-38862801)

Fax (fax): +32 (63) 207-80-27 +32 (63) 207-80-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMIEL VAN DER HASSELT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMIEL VAN DER HASSELT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMIEL VAN DER HASSELT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMIEL VAN DER HASSELT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMIEL VAN DER HASSELT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMIEL VAN DER HASSELT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMIEL VAN DER HASSELT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMIEL VAN DER HASSELT
Products information EMIEL VAN DER HASSELT

BTW identificatienummer (tax): BE04651580810
Ondernemingsnummer: 1619079589
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 300,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in EMIEL VAN DER HASSELT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMIEL VAN DER HASSELT
(Get full report from official database of BE for EMIEL VAN DER HASSELT)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMIEL VAN DER HASSELT
Addition kinds of activities for EMIEL VAN DER HASSELT

206401. Fruit en fruit schilconfecties | Fruit and fruit peel confections
07810202. Landschapsadviesdiensten | Landscape counseling services
34219901. Scheermesjes en scheermesjes | Razor blades and razors
34239905. Tapijtlagen 'handgereedschap | Carpet layers' hand tools
38290314. Transits, landmeter's ' | Transits, surveyors'
39910300. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish
80110106. nefroloog | Nephrologist

Werken bij EMIEL VAN DER HASSELT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMIEL VAN DER HASSELT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMIEL VAN DER HASSELT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMIEL VAN DER HASSELT. Looking for open vacancies in other companies

 • Ben jij gemaakt voor de horecasector? (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Bedienen van klanten in een gezellige brasserie - Serveren van dranken, koude en warme gerechten - Opnemen van bestellingen - Steeds klaarstaan voor klanten

 • CNC operator houtbewerking in de bouwsector (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze bouwklant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een CNC Houtbewerker (M/V) - Je komt terecht in een team van een 12-tal meubel makers en zal de 2 CNC machines aansturen in samenwerking met de werkvoorbereiders. - Dit betreft een job in het atelier, dagregime. (7u tem 16u15 en vrijdag tot 15u)

 • Ervaren teamcoach call te Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een extra team coach voor ons call center. Taken: -      aansturen call agents -      scripts opmaken -      rapporteringen opmaken -      echte people manager -      resultaat gericht werken -      mensen beter kunnen laten presteren -      Nederlands, Engels -      goed met software overweg kunnen

 • Monteur Cv En Sanitair (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een monteur HVAC.

 • Operator Kopergietmachine | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: Synergie Boom Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter versterking van de afdeling koper is onze klant op zoek naar een gedreven operator. Als operator aan de kopergietmachine bestaat je dag uit volgend takenpakket: Bedienen van de kopergietmachine. Instaan voor de kwaliteit en de controle van uw werk. Zelfstandig onderhoudswerken uitvoeren aan de machine. Er wordt een opleiding voorzien op de werkpost.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Munte (MUNTE)

  Regio: MUNTE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

 • Jobstudent Productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiende voedinsgbedrijf in Sint-Katelijne-Waver zijn we momenteel op zoek naar jobstudenten. U taken zullen zijn: - Manueel snijden van groenten - Plaatsen van groenten en fruit op schaaltjes - Inpakken van zakjes groenten voor verzending - Orderpicking Werkuren: afwisselend vroege en late ploeg: - Vroege ploeg: van maandag tem vrijdag van 6.00 - 14.00 uur en op zaterdag van 7.00 - 15.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je een dag tijdens de week vrij. - Late ploeg: maandag en vrijdag: 14.00 - 22.00 uur; dinsdag en woensdag: 14.00 - 21.30 uur; donderdag: 14.00 - 23.00 uur (geen zaterdag).

 • Jobstudent zorgkundige Baronie van Boelare (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: BARONIE VAN BOELARE

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

 • Nachtchauffeur CE (VAC195) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE die bereid is om geregeld wat fysiek werk te doen. Je zal voor het bedrijf Fun rondrijden. Je start +/- tussen 20 à 23h en werkt gemiddeld 11h/dag. Je zal gemiddeld tussen de 2 – 8 stops doen. Je hebt de codes en sleutels van deze winkels en levert hier voornamelijk pallets, rolkarren,.. Het bedrijf waarvoor je werkt is een topbedrijf, heeft oog voor de chauffeur, je wordt gehoord, van de collega’s tot de directrice. Iedereen helpt je graag. Materiaal is altijd Tip-Top onderhouden, dit wordt ook van jou verwacht. Je krijgt een interne opleiding en wordt pas losgelaten als je het kent.

 • Onderhoudstechnieker (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: AMPLI

  Type: Vaste Job

  Ampli is de voorbije 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de audio-visuele sector, met ruime ervaring in concerten, evenementen, beurzen, modeshows en televisieopnames. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker (m/v) voor het onderhoud en de herstellingen aan ons materiaalpark. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het labo van Ampli. Je staat in voor het nazicht en de eventuele herstellingen aan ons klank- en lichtmateriaal. Je hebt een diploma elektronica of elektromechanica of relevante ervaring in de AV sector. Je bent flexibel, werklustig en niet bang voor een uitdaging. Je werkt ordelijk en gestructureerd, met oog voor details. Je werkt zelfstandig, maar bent ook in staat om in teamverband te werken. Je hebt interesse in de AV sector en bent bereid veel bij te leren. Wij bieden een voltijdse, afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf. Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Aarzel dan niet en stuur nu je CV met begeleidende brief naar [email protected]

 • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder. Je staat in voor het aanvoeren van grondstoffen en het afvoeren van de afgewerkte producten. Daarnaast zorg je voor orde en netheid binnen het magazijn.

Zoek naar antwoorden van EMIEL VAN DER HASSELT in sociale netwerken
Look for responds of EMIEL VAN DER HASSELT in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMIEL VAN DER HASSELT. Laat een reactie achter voor EMIEL VAN DER HASSELT. EMIEL VAN DER HASSELT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMIEL VAN DER HASSELT. Leave a respond for EMIEL VAN DER HASSELT. EMIEL VAN DER HASSELT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMIEL VAN DER HASSELT op de google maps. Adres en contacten EMIEL VAN DER HASSELT
Location of EMIEL VAN DER HASSELT on the google maps. Address and contacts of EMIEL VAN DER HASSELT

Andere gerelateerde bedrijven als come EMIEL VAN DER HASSELT EMIEL VAN DER HASSELT: FLLIMHOUT NV | Lust L | LA CAVE ہ VINS | TAUR ADVERTISING | PIZZERIA C.B.

Other related companies as EMIEL VAN DER HASSELT: FLLIMHOUT NV | Lust L | LA CAVE ہ VINS | TAUR ADVERTISING | PIZZERIA C.B.

EMIEL VAN DER HASSELT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EMIEL VAN DER HASSELT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04651580810. Het bedrijf EMIEL VAN DER HASSELT bevindt zich op het adres: BAECKELMANSSTRAAT 113BB; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 300,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in EMIEL VAN DER HASSELT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EMIEL VAN DER HASSELT is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMIEL VAN DER HASSELT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMIEL VAN DER HASSELT, openstaande posities, locatie van EMIEL VAN DER HASSELT op de kaart.

EMIEL VAN DER HASSELT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is EMIEL VAN DER HASSELT, company assigned to the tax number BE04651580810. The company EMIEL VAN DER HASSELT is located at the address: BAECKELMANSSTRAAT 113BB; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 300,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in EMIEL VAN DER HASSELT were not found.
The main activity of EMIEL VAN DER HASSELT is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EMIEL VAN DER HASSELT is not available. You also can look at reviews of EMIEL VAN DER HASSELT, open positions, location of EMIEL VAN DER HASSELT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMIEL VAN DER HASSELT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMIEL VAN DER HASSELT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMIEL VAN DER HASSELT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMIEL VAN DER HASSELT, employees, financial statistics.