ELITE CONSTRUCTION

Particuliere bedrijvencommunicatie • ELITE CONSTRUCTION
Private companiesCommunications • ELITE CONSTRUCTION

Contactgegevens ELITE CONSTRUCTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELITE CONSTRUCTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELITE CONSTRUCTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DUSSART 2; 7320; BERNISSART, België

Telefoon (phone): 69577725 (+32-69577725) 69577725 (+32-69577725)

Fax (fax): +32 (15) 198-60-45 +32 (15) 198-60-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELITE CONSTRUCTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELITE CONSTRUCTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELITE CONSTRUCTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELITE CONSTRUCTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELITE CONSTRUCTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELITE CONSTRUCTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELITE CONSTRUCTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELITE CONSTRUCTION
Products information ELITE CONSTRUCTION

BTW identificatienummer (tax): BE06463226318
Ondernemingsnummer: 3189025878
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 213,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in ELITE CONSTRUCTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELITE CONSTRUCTION
(Get full report from official database of BE for ELITE CONSTRUCTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELITE CONSTRUCTION
Addition kinds of activities for ELITE CONSTRUCTION

8621. Professionele organisaties | Professional organizations
204603. Maïs suikers en stroopjes | Corn sugars and syrups
09129900. Finfish, nec | Finfish, nec
31990204. Leggings of kappen, doek of leer, nec | Leggings or chaps, canvas or leather, nec
33530102. Platte rollende vormen, nec, aluminium | Flat rolled shapes, nec, aluminum
50840608. Vrachtwagens, industrieel | Trucks, industrial

Werken bij ELITE CONSTRUCTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELITE CONSTRUCTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELITE CONSTRUCTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELITE CONSTRUCTION. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (M/V) (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn we op zoek naar een elektricien (M/V): - Installatie van vooral industriële elektriciteit en verlichting - Projecten van A tot Z

 • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

 • Verpleegkundige ZE33/ZE24 (ademhaling en oncologie) (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AZ Alma

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Momenteel kijken we uit naar een verpleegkundige voor de afdeling ZE33 (ademhaling en oncologie) en ZE24.

 • Servicemonteur (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een servicemonteur (m/v) : Installeren van slagbomen, poorten ,draaitrommels, hekwerk, automatiseringen enz Onderhoud en herstellingen van de producten bij de klant

 • Poetshulp Balegem 20u (BALEGEM)

  Regio: BALEGEM

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Staffing

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

 • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

 • Jobstudent installateur printers - 16/8 tem 21/9 (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor een ICT bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent. Samen met je collega' s vertrek je richting Antwerpen waar je zult instaan voor de installatie van printers en toebehoren bij een groot bedrijf. Heb je feeling binnen de IT sector en ben je vrij tussen 16 augustus en 21 september, contacteer ons dan snel!

 • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

 • CALL AGENT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Studentenjob

  Voor het bedrijf CC De Strycker te Antwerpen zijn we op zoek naar collega's. Gedreven telefonische verkopers. U komt in een tof team terecht waar u samen, dagelijks ernaar streeft de vooropgestelde verkopen per uur te behalen. Hierin wordt u bijgestaan door 2 ervaren coaches en een team van gedreven collega's die elkaar graag bijstaan met tips en trics. U verkoopt telefonisch verschillende producten (magazines, voedingssuplementen, kinderboeken, ...) aan particulieren. www.ccdestrycker.be

 • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

 • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

Zoek naar antwoorden van ELITE CONSTRUCTION in sociale netwerken
Look for responds of ELITE CONSTRUCTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELITE CONSTRUCTION. Laat een reactie achter voor ELITE CONSTRUCTION. ELITE CONSTRUCTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELITE CONSTRUCTION. Leave a respond for ELITE CONSTRUCTION. ELITE CONSTRUCTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELITE CONSTRUCTION op de google maps. Adres en contacten ELITE CONSTRUCTION
Location of ELITE CONSTRUCTION on the google maps. Address and contacts of ELITE CONSTRUCTION

Andere gerelateerde bedrijven als come ELITE CONSTRUCTION ELITE CONSTRUCTION: COIFFURE VENUS | HENRICKX F. | Eulaers E | Petit Nameur (Au) | BOSE

Other related companies as ELITE CONSTRUCTION: COIFFURE VENUS | HENRICKX F. | Eulaers E | Petit Nameur (Au) | BOSE

ELITE CONSTRUCTION is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELITE CONSTRUCTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06463226318. Het bedrijf ELITE CONSTRUCTION bevindt zich op het adres: RUE DUSSART 2; 7320; BERNISSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 213,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ELITE CONSTRUCTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELITE CONSTRUCTION is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELITE CONSTRUCTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELITE CONSTRUCTION, openstaande posities, locatie van ELITE CONSTRUCTION op de kaart.

ELITE CONSTRUCTION is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELITE CONSTRUCTION, company assigned to the tax number BE06463226318. The company ELITE CONSTRUCTION is located at the address: RUE DUSSART 2; 7320; BERNISSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 213,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in ELITE CONSTRUCTION were not found.
The main activity of ELITE CONSTRUCTION is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ELITE CONSTRUCTION is not available. You also can look at reviews of ELITE CONSTRUCTION, open positions, location of ELITE CONSTRUCTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELITE CONSTRUCTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELITE CONSTRUCTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELITE CONSTRUCTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELITE CONSTRUCTION, employees, financial statistics.