ELINE DURAN

Contactgegevens ELINE DURAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELINE DURAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELINE DURAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROESELARESTRAAT 75; 8840; STADEN, België

Telefoon (phone): 51207474 (+32-51207474) 51207474 (+32-51207474)

Fax (fax): +32 (9) 527-40-48 +32 (9) 527-40-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELINE DURAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELINE DURAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELINE DURAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELINE DURAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELINE DURAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELINE DURAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELINE DURAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELINE DURAN
Products information ELINE DURAN

BTW identificatienummer (tax): BE07919189453
Ondernemingsnummer: 8983489990
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 482,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ELINE DURAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELINE DURAN
(Get full report from official database of BE for ELINE DURAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELINE DURAN
Addition kinds of activities for ELINE DURAN

20649905. Chocolade snoep, behalve vaste chocolade | Chocolate candy, except solid chocolate
28650312. difenylaminen | Diphenylamines
34330100. Branders, ovens, boilers en strokers | Burners, furnaces, boilers, and strokers
39140504. Bestek, roestvrij staal | Flatware, stainless steel
65529902. Grondverdelers en ontwikkelaars, residentieel | Land subdividers and developers, residential

Werken bij ELINE DURAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELINE DURAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELINE DURAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELINE DURAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • Magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden+lossen vrachtwagens met heftruck. - Intern transport met heftruck en zijlader. - Klaarleggen materialen via bonnen en PWM. - Inschrijven materialen terugkerend van werven. - In rekken plaatsen inkomende materialen. - Opruimen en reinigen van de werkplek. - Sporadisch uitvoeren van boodschappen (wagens naar garage, afhalen materialen leveranciers, kleine leveringen werven).

  • Winkelbediende afdeling ondergoed en parfumerie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote winkel in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de ondergoedafdeling. Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je zorgt ervoor dat alles netjes in de rekken komt, bewaart de orde in de rayons, staat de klanten te woord en geeft hen advies.

  • Lasser (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig op maat samenstellen, lassen en afwerken van diverse constructies, rekening houdend met de kwaliteitsvereisten. Deze werkzaamheden voer je uit vanuit voorbereide werkplaatsvoorschriften en tekeningen. Dit betreft zowel robotlassen als manueel lassen.

  • Huishoudhulp in Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENTEN gezocht voor nachtshift in tankstation (winkel) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een groot tankstation in regio Gent (Destelbergen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde en mature student die vrijdag of zaterdagnacht kan werken. Onze klant is op zoek naar iemand die kan helpen tijdens de nachtshift van 22u-6u. Concreet zal je meewerken in de shop van het tankstation, je taken omvatten kassawerk en het bereiden van belegde broodjes. Er wordt een interne opleiding voorzien, zodat alles in goede banen loopt. Bij rustigere momenten zal je mee instaan voor het aanvullen van de rekken in de shop.

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • Jobstudent personeelsadministratie Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Mechelen is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • Internship QA Engineer (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: OneSpan (formerly known as VASCO)

    Type: Studentenjob

    At OneSpan, you’ll be part of a team that is trusted by more than 10,000 organizations around the world to safeguard their customers against cyber-crime and fraud, and deliver exceptional digital experiences that build lasting customer loyalty. Your contribution will help us to push the boundaries of what’s possible to improve the security and lives of millions of people around the world. In short, what you do here matters. ONESPAN, a world leader in strong authentication and e-signature solutions, is currently looking for a Quality Assurance Intern to join its QA team in Strombeek-Bever. The QA organization in Strombeek-Bever works closely together with other ONESPAN R&D centers worldwide to qualify a broad range of its products & solutions, including embedded and sever-based software. The Quality Assurance Intern assists in maintaining, implementing and extending existing testing artefacts (test specifications, test harnesses, & test automation framework). The test engineer uses the various tools to execute tests, both manual and automated, in order to monitor and report on the overall quality of the ONESPAN products and solutions. The Quality Assurance Intern performs all the necessary test activities to ensure product functionality implementation corresponds with the specifications. Responsibilities The Quality Assurance Intern assists in maintaining, implementing and extending existing testing artefacts (test specifications, test harnesses, & test automation framework). The test engineer uses the various tools to execute tests, both manual and automated, in order to monitor and report on the overall quality of the ONESPAN products and solutions. The Quality Assurance Intern performs all the necessary test activities to ensure product functionality implementation corresponds with the specifications. Key Tasks: The Quality Assurance Intern works closely with other QA Engineers, the QA Manager and other R&D staff in various capacities. The typical activities include: Define product specific test specifications, test plans and test cases; review test documentation with the product owner; and maintain the documentation throughout the SDLC. Extend our test automation framework in Python, you make use of third party tools like Jenkins continuous integration server, Selenium WebDriver, SeleniumGrid, AutoIT, pywinauto and the Python programming language, in order to automate the testing of various ONESPAN products. Deploy various Servers, (Linux, Windows AD, and Database systems) in order to test ONESPAN’s products. Execute manual & automated test cases; work with developers/support-engineers to help reproduce/troubleshoot/root-cause software issues; and report regular test status and updates to the R&D team.

  • keukenmedewerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Familie- en vrijetijdscenter Den Bruul

    Type: Vaste Job

    Als medewerker maak je deel uit van het team van de brochetterie. Je krijgt een interne opleiding, zodat je na een periode zelfstandig de brochetterie kan opstarten. Verder kan je ook klanten bedienen aan het loket ( frituurgerechten). Ook hiervoor krijg je de nodige opleidingen. Je staat ook mee in om de keuken op orde te houden samen met je collega's.

  • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

Zoek naar antwoorden van ELINE DURAN in sociale netwerken
Look for responds of ELINE DURAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELINE DURAN. Laat een reactie achter voor ELINE DURAN. ELINE DURAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELINE DURAN. Leave a respond for ELINE DURAN. ELINE DURAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELINE DURAN op de google maps. Adres en contacten ELINE DURAN
Location of ELINE DURAN on the google maps. Address and contacts of ELINE DURAN

Andere gerelateerde bedrijven als come ELINE DURAN ELINE DURAN: Stichting dr Elisabeth Kübler-Ross Vlaanderen VZW | COIFFURE BADA | GREET VAN DEN BERGHE | PETER DE VEENE | Bastin Groep

Other related companies as ELINE DURAN: Stichting dr Elisabeth Kübler-Ross Vlaanderen VZW | COIFFURE BADA | GREET VAN DEN BERGHE | PETER DE VEENE | Bastin Groep

ELINE DURAN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELINE DURAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07919189453. Het bedrijf ELINE DURAN bevindt zich op het adres: ROESELARESTRAAT 75; 8840; STADEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 482,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ELINE DURAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELINE DURAN is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELINE DURAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELINE DURAN, openstaande posities, locatie van ELINE DURAN op de kaart.

ELINE DURAN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELINE DURAN, company assigned to the tax number BE07919189453. The company ELINE DURAN is located at the address: ROESELARESTRAAT 75; 8840; STADEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 482,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in ELINE DURAN were not found.
The main activity of ELINE DURAN is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ELINE DURAN is not available. You also can look at reviews of ELINE DURAN, open positions, location of ELINE DURAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELINE DURAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELINE DURAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELINE DURAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELINE DURAN, employees, financial statistics.