ELIE VAN LANGENHOVE

Particuliere bedrijvencommunicatie • ELIE VAN LANGENHOVE
Private companiesCommunications • ELIE VAN LANGENHOVE

Contactgegevens ELIE VAN LANGENHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELIE VAN LANGENHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELIE VAN LANGENHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEDERWEG 26; 9521; SINT-LIEVENS-HOUTEM, België

Telefoon (phone): 53623242 (+32-53623242) 53623242 (+32-53623242)

Fax (fax): +32 (81) 122-64-34 +32 (81) 122-64-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELIE VAN LANGENHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELIE VAN LANGENHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELIE VAN LANGENHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELIE VAN LANGENHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELIE VAN LANGENHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELIE VAN LANGENHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELIE VAN LANGENHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELIE VAN LANGENHOVE
Products information ELIE VAN LANGENHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE09183441162
Ondernemingsnummer: 9055725097
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ELIE VAN LANGENHOVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELIE VAN LANGENHOVE
(Get full report from official database of BE for ELIE VAN LANGENHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELIE VAN LANGENHOVE
Addition kinds of activities for ELIE VAN LANGENHOVE

138999. Olie- en gasvelddiensten, nec, nec | Oil and gas field services, nec, nec
513602. Herenkleding, nachtkleding en onderkleding | Men's and boys' robes, nightwear, and undergarments
821100. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools
16119901. Algemene aannemer, snelweg en straatbouw | General contractor, highway and street construction
22980202. Snoer, gevlochten | Cord, braided
23939900. Textile bags, nec | Textile bags, nec
33990104. Plak, metaal | Paste, metal
60999902. Depot makelaars | Deposit brokers
79290106. Gospel zangers | Gospel singers

Werken bij ELIE VAN LANGENHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELIE VAN LANGENHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELIE VAN LANGENHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELIE VAN LANGENHOVE. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur centrale verwarming en sanitair (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar 2 monteurs! Heb je al de nodige ervaring opgedaan in sanitair en centrale verwarming? Ben je een gepassioneerde, harde werker? Dan ben jij degene die we zoeken!

 • Heftruckchauffeur (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een lader/losser met heftruckattest. Bij deze functie zal je vrachtwagens helpen laden en lossen met behulp van een heftruck0. Terwijl je dit doet blijf je natuurlijk waken over de kwaliteit van de goederen.

 • Ploegleider (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

 • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

 • Voltijdse huishoudhulp Anzegem M/V. (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: COMFORT GROEP

  Type: Dienstenchequebaan

  Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

 • Student bijrijder Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

  Type: Studentenjob

  Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Brugge zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Brugge

 • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

  Type: Studentenjob

  Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

 • Sales Manager Oost- en West VL (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als Sales Manager sta je in voor het adviseren in de meest ruime zin van het woord. Je inventariseert onze klanten hun behoeften en biedt hen de beste op maat gemaakte oplossingen aan. Taken en verantwoordelijkheden: Je behartigt prijsaanvragen, waarbij je steeds op zoek gaat naar de beste oplossing voor de klant in functie van materiaalkeuze en logistieke mogelijkheden Je verzamelt marktinformatie die een belangrijke input vormt bij het bepalen en bijsturen van onze marktstrategie Je inventariseert kansen en ontwikkelingen in de markt Je draagt zorg voor het actueel bijhouden van informatie in het interne klantopvolgingssysteem Je beheert je administratie nauwgezet zodat je ten allen tijde correcte en transparante informatie kan verstrekken Je beheert het klantenbestand en relaties en bouwt je netwerk verder uit: betonsector, aannemers, groothandelaars bouwmaterialen Je volgt klachten op, zorgt voor goede communicatie en accurate afhandeling Je werkt samen als team met de andere afdelingen binnen de organisatie en speelt hierin een trekkersrol In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Directeur, met wie je continu overlegt over de marktbenadering en klantopvolging.

 • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

  Type: Zelfstandige activiteit

  De job in een notendop Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Kortrijk: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal. De ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

 • Vertegenwoordiger (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: PROPEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  je bent geboeid door de wereld van de coaching en training. In samenspraak met de zaakvoerder stel je jouw potentiële klantenportefeuille samen, werkt een strategie uit om de markt te bewerken en voegt de daad bij het woord door klanten te bezoeken. Je zorgt ervoor dat deuren opengaan bij klanten. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

Zoek naar antwoorden van ELIE VAN LANGENHOVE in sociale netwerken
Look for responds of ELIE VAN LANGENHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELIE VAN LANGENHOVE. Laat een reactie achter voor ELIE VAN LANGENHOVE. ELIE VAN LANGENHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELIE VAN LANGENHOVE. Leave a respond for ELIE VAN LANGENHOVE. ELIE VAN LANGENHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELIE VAN LANGENHOVE op de google maps. Adres en contacten ELIE VAN LANGENHOVE
Location of ELIE VAN LANGENHOVE on the google maps. Address and contacts of ELIE VAN LANGENHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come ELIE VAN LANGENHOVE ELIE VAN LANGENHOVE: Huyskens J | Christelle Schoonheidsinstituut | Collignon P | FE. ALL COM | PAULA MESKENS

Other related companies as ELIE VAN LANGENHOVE: Huyskens J | Christelle Schoonheidsinstituut | Collignon P | FE. ALL COM | PAULA MESKENS

ELIE VAN LANGENHOVE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELIE VAN LANGENHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09183441162. Het bedrijf ELIE VAN LANGENHOVE bevindt zich op het adres: NEDERWEG 26; 9521; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 824,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ELIE VAN LANGENHOVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELIE VAN LANGENHOVE is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELIE VAN LANGENHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELIE VAN LANGENHOVE, openstaande posities, locatie van ELIE VAN LANGENHOVE op de kaart.

ELIE VAN LANGENHOVE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELIE VAN LANGENHOVE, company assigned to the tax number BE09183441162. The company ELIE VAN LANGENHOVE is located at the address: NEDERWEG 26; 9521; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 824,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ELIE VAN LANGENHOVE were not found.
The main activity of ELIE VAN LANGENHOVE is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ELIE VAN LANGENHOVE is not available. You also can look at reviews of ELIE VAN LANGENHOVE, open positions, location of ELIE VAN LANGENHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELIE VAN LANGENHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELIE VAN LANGENHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELIE VAN LANGENHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELIE VAN LANGENHOVE, employees, financial statistics.