ELIBO

Contactgegevens ELIBO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELIBO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELIBO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEISTRAAT 3; 3510; KERMT, België

Telefoon (phone): 477281446 (+32-477281446) 477281446 (+32-477281446)

Fax (fax): +32 (86) 926-72-72 +32 (86) 926-72-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELIBO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELIBO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELIBO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELIBO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELIBO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELIBO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELIBO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELIBO
Products information ELIBO

BTW identificatienummer (tax): BE04711730957
Ondernemingsnummer: 8327056884
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 623,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

sleutel op de deur,verbouwingen,nieuwbouw .

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELIBO
(Get full report from official database of BE for ELIBO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELIBO
Addition kinds of activities for ELIBO

581207. Visgerechten | Seafood restaurants
738915. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services
23390000. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
23930000. Textielzakken | Textile bags
24219907. Scheepvaartmolen, onafhankelijk: behalve millwork | Planing mill, independent: except millwork
25990201. Barmeubelen | Bar furniture
25999906. Mechanics 'dollies | Mechanics' dollies
28419902. Vaatwasmiddelen | Dishwashing compounds
36249903. Koolstofspecialiteiten voor elektrisch gebruik | Carbon specialties for electrical use

Werken bij ELIBO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELIBO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELIBO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELIBO. Looking for open vacancies in other companies

 • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

 • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verkoper/ verkoopster gezocht voor een tijdelijke functie ter vervanging van een afwezige collega. Jouw takenpakket zal bestaan uit: het aanvullen van de rekken, het adviseren van klanten, kassawerk, ervoor zorgen dat de winkel er steeds netjes bijligt.

 • chauffeur C voor besturen van grote veegwagen - OPTIE VAST (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur met rijbewijs C zal je een grote veegwagen besturen. Je komt terecht in een ploeg van 1 à 2 andere vegers. Je vertrekt samen met je veegwagen vanuit de depot te Wetteren. nadat je 8 uur geveegd hebt is het terug tijd om terug te keren naar de depot in Wetteren. Daar zal je het veegafval lossen en voer je een aantal onderhoudswerken uit.

 • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Brussegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSSEGEM)

  Regio: BRUSSEGEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme - Waasmunster (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • JOBSTUDENTEN/WINKELMEDEWERKERS (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT

  Type: Studentenjob

  Je werkt als winkelmedewerker in de Panos Langemunt Gent en staat in voor het bedienen van klanten en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel.

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

 • PLAATSERS (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: GUNCO

  Type: Vaste Job

  KEUKENS EN INTERIEUR OP MAAT

Zoek naar antwoorden van ELIBO in sociale netwerken
Look for responds of ELIBO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELIBO. Laat een reactie achter voor ELIBO. ELIBO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELIBO. Leave a respond for ELIBO. ELIBO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELIBO op de google maps. Adres en contacten ELIBO
Location of ELIBO on the google maps. Address and contacts of ELIBO

Andere gerelateerde bedrijven als come ELIBO ELIBO: JOHAN CARLENS | INTERAUTOMATIC | ETS COLSON & FILS SA | ABDELKADER FARES | Jacques ALLARD Consulting

Other related companies as ELIBO: JOHAN CARLENS | INTERAUTOMATIC | ETS COLSON & FILS SA | ABDELKADER FARES | Jacques ALLARD Consulting

ELIBO is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELIBO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04711730957. Het bedrijf ELIBO bevindt zich op het adres: MEISTRAAT 3; 3510; KERMT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 623,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Lijst met producten zijn sleutel op de deur,verbouwingen,nieuwbouw ..
De hoofdactiviteit van ELIBO is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELIBO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELIBO, openstaande posities, locatie van ELIBO op de kaart.

ELIBO is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELIBO, company assigned to the tax number BE04711730957. The company ELIBO is located at the address: MEISTRAAT 3; 3510; KERMT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 623,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. List of products are sleutel op de deur,verbouwingen,nieuwbouw ..
The main activity of ELIBO is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ELIBO is not available. You also can look at reviews of ELIBO, open positions, location of ELIBO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELIBO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELIBO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELIBO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELIBO, employees, financial statistics.