EGIAT

Contactgegevens EGIAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EGIAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

EGIAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'RUE 42BA; 7860; LESSINES, België

Telefoon (phone): 68338884 (+32-68338884) 68338884 (+32-68338884)

Fax (fax): +32 (71) 312-83-30 +32 (71) 312-83-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EGIAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EGIAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EGIAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EGIAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EGIAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EGIAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EGIAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EGIAT
Products information EGIAT

BTW identificatienummer (tax): BE05925170898
Ondernemingsnummer: 6431365966
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in EGIAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EGIAT
(Get full report from official database of BE for EGIAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor EGIAT
Addition kinds of activities for EGIAT

799903. Binnenhofclubs | Indoor court clubs
13110201. Koolvergassing | Coal gasification
22410408. Strapping webs | Strapping webs
24119900. Logging, nec | Logging, nec
24991005. Zitplaatsen, toilet | Seats, toilet
32719907. Blokken, beton: warmteabsorberend | Blocks, concrete: heat absorbing
54210200. Vleesmarkten, inclusief vriezervoorzieners | Meat markets, including freezer provisioners
56119903. Kleding, sportkleding, mannen en jongens ' | Clothing, sportswear, men's and boys'
67940101. Muzieklicenties naar radiostations | Music licensing to radio stations
75320100. Binnenlandse reparatiediensten | Interior repair services

Werken bij EGIAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EGIAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EGIAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EGIAT. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker voeding (m/v) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in Diest is Actief Interim Diest op zoek naar een orderpicker (m/v) Jouw taken zullen zijn: - Aan de hand van bestelbonnen bestellingen klaarmaken en klaarzetten voor levering (bestellingen komen binnen op een soort van tablet/touch screen) - Goederen uit de frigo halen, afweging doen van de gevraagde hoeveelheid, de juiste sticker voorzien - De bestelling per bestelbon klaarzetten en terug plaatsen in de frigo - Bij klaarzetten van de bestelling communicatie met administratie voor klaarmaken van het factuur - Bakken tillen van vaak 10 kg - Weinig tot geen klantencontact of leverancierscontact tenzij je de persoon die goederen ontvangt moet vervangen wegens ziekte of vakantie

 • Flexibele Postbedeler (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: Recrewtment Maritime

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten gelegen te Schilde, bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn wij op zoek naar personen die tijdelijk aan de slag willen als Postbedeler. Je bent voltijds en flexibel inzetbaar van maandag tot vrijdag. Wat mag je in deze functie verwachten? Je verdeelt correct de postpakketten aan de jouw toegewezen bedrijven en particulieren. Je vertrekt met de wagen naar je bestemming en vervolgens verdeel je met de fiets de post. Hierbij volg je het vooropgestelde stratenplan. Het trackingtoestel volg je correct op. Je voert de rondes correct, accuraat en binnen de juiste termijn uit.

 • Gedreven huishoudhulp regio Alveringem gezocht! (ALVERINGEM)

  Regio: ALVERINGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Alveringem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

 • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: t-interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

 • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

 • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

 • Samensteller-lasser regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: NEA JOBS

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een samensteller-lasser. Je kunt planlezen en hebt ervaring in het halfautomaatlassen van hoofdzakelijk staalonderdelen. Het is een pluspunt als je kunt Tig-lassen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

 • Lasser Half-Automaat grote voertuigen (M/V) (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in de regio van Roeselare actief in het maken van transportmiddelen zijn wij op zoek naar een Lasser Half-Automaat.

 • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: MAXICON

  Type: Vaste Job

  Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

 • Enthousiaste SKIN Promotors (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden uit en zijn op zoek naar een enthousiaste & sportieve SKIN Huidverzorging Coach & Verdeler. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. In vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke SKINcoach & /ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

 • Hersteller Smartphones (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: QUICK REPAIR

  Type: Werfreserve

  Je zal instaan voor het repareren van smartphones. Concreet houdt dit in: Klanten verwelkomen en verder helpen Problemen vaststellen en een diagnose maken De smartphones repareren Het klantencontact afronden (o.a. betalingen ontvangen)

 • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van EGIAT in sociale netwerken
Look for responds of EGIAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor EGIAT. Laat een reactie achter voor EGIAT. EGIAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EGIAT. Leave a respond for EGIAT. EGIAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EGIAT op de google maps. Adres en contacten EGIAT
Location of EGIAT on the google maps. Address and contacts of EGIAT

Andere gerelateerde bedrijven als come EGIAT EGIAT: S. K. SINT NIKLAAS | BEAVER | AUTO DIFFUSION | DE WOLF G | RUSTOORD ST.MACHARIUS

Other related companies as EGIAT: S. K. SINT NIKLAAS | BEAVER | AUTO DIFFUSION | DE WOLF G | RUSTOORD ST.MACHARIUS

EGIAT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EGIAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05925170898. Het bedrijf EGIAT bevindt zich op het adres: GRAND'RUE 42BA; 7860; LESSINES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in EGIAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EGIAT is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EGIAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EGIAT, openstaande posities, locatie van EGIAT op de kaart.

EGIAT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is EGIAT, company assigned to the tax number BE05925170898. The company EGIAT is located at the address: GRAND'RUE 42BA; 7860; LESSINES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in EGIAT were not found.
The main activity of EGIAT is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EGIAT is not available. You also can look at reviews of EGIAT, open positions, location of EGIAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EGIAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EGIAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EGIAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EGIAT, employees, financial statistics.