EECKHOUT-DE MOOR

Contactgegevens EECKHOUT-DE MOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EECKHOUT-DE MOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

EECKHOUT-DE MOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HETTINGEN 46; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93628454 (+32-93628454) 93628454 (+32-93628454)

Fax (fax): +32 (9) 181-68-23 +32 (9) 181-68-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EECKHOUT-DE MOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EECKHOUT-DE MOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EECKHOUT-DE MOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EECKHOUT-DE MOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EECKHOUT-DE MOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EECKHOUT-DE MOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EECKHOUT-DE MOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EECKHOUT-DE MOOR
Products information EECKHOUT-DE MOOR

BTW identificatienummer (tax): BE07036987304
Ondernemingsnummer: 9599822998
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in EECKHOUT-DE MOOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EECKHOUT-DE MOOR
(Get full report from official database of BE for EECKHOUT-DE MOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor EECKHOUT-DE MOOR
Addition kinds of activities for EECKHOUT-DE MOOR

01610411. Spinazie boerderij | Spinach farm
14590204. Magnesiet mijnbouw | Magnesite mining
32310000. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
34460501. Kanalen, furring | Channels, furring
34890102. Kanonnen en houwers, meer dan 30 mm. | Cannons and howitzers, over 30 mm.
38420201. Absorberend katoen, gesteriliseerd | Absorbent cotton, sterilized
41190100. Lokale huurvervoer | Local rental transportation
51989900. Verf, lak en benodigdheden, niet inbegrepen | Paints, varnishes, and supplies, nec
79991116. Duik instructie voor duiken en duiken | Scuba and skin diving instruction
82990503. Publieke spreek school | Public speaking school

Werken bij EECKHOUT-DE MOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EECKHOUT-DE MOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EECKHOUT-DE MOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EECKHOUT-DE MOOR. Looking for open vacancies in other companies

 • PLC Technieker (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

 • Arbeiders algemene wegenbouw regio Limburg (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot wegenbouwbedrijf zoeken wij dringend wegenwerkers voor de regio Limburg. Je maakt deel uit van een ploeg arbeiders en voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van de weg: aansluitingen, kolken, boordstenen, funderingen, afwerkingen, ... Er zijn opstapplaatsen voorzien in de volgende gemeenten: Bocholt, Sint-Truiden, Lummen, Herk-de-Stad, Genk (of net buiten Limburg = Diest en Scherpenheuvel). Goede verloning volgens PC 124 ! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt dit jou interessant ? Bel ons vrijblijvend op voor meer informatie ! 089/500090

 • Postbode Meise (m/v) (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

 • chauffeur CE (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur zal je volgende taken hebben: 30% rijden naar de verschillende bouwwerven met alle bouwmaterialen. 70% meehelpen in het atelier om voorbereidende werken uit te voeren of helpen op montage. Het is de bedoeling naarmate van tijd dat dit terug 100% vervoer wordt.

 • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

 • poetshulp (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Plus Home Services Dilbeek

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent - Schoonmaakmedewerker weekend (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Bredene zijn wij op zoek naar een jobstudent voor de schoonmaak (m/v) - Je staat in voor het onderhoud van vakantiewoningen - Je takenpakket bestaat uit : sanitair reinigen, ramen wassen, bedden opmaken, vuilniszakken wegdragen, af en toe een oven uitschrobben, ... - Je wil alles steeds netjes hebben - Je bent flexibel - Je hebt een fiets ter beschikking

 • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

 • jobstudent McDonald's Wapenplein Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Mc Donald's

  Type: Studentenjob

  wij zoeken nog jobstudenten om ons team te versterken aan de kassa en in de keuken tijdens de vakanties en drukke weekends. Je kan reeds vanaf 15 jaar bij ons terecht voor een vakantiejob.

 • Jobstudent koerier (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: VERMEERSCH CATERING

  Type: Studentenjob

  Voor onze groot- en kleinhandel in voedingsproducten zijn we op zoek naar jobstudenten-koeriers. Je hebt volgende taken: Je levert met een bestelwagen voedingsproducten af bij onze klanten (bakkers, beenhouwers, restaurants en hotels) in de regio Knokke-Heist. Je laat de leveringsbonnen aftekenen en soms ontvang je de betalingen. Je staat in voor het laden en lossen van de bestelwagen. Je helpt binnengekomen goederen bij ons in het magazijn weg zetten.

 • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • Verantwoordelijke labo (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het labo: - Je stuurt een bouwkundig team aan van laboranten, staalnemers en administratieve medewerkers - Je zorgt ervoor dat alle procedures worden nageleefd - Je waakt over het goed functioneren van het labo en stuurt bij waar nodig - Je rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een KMO-omgeving met oog voor mensen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende vakdomeinen (bouw, chemie, milieu, ...) Zij bieden een waardevolle expertise en geven advies aan klanten.

Zoek naar antwoorden van EECKHOUT-DE MOOR in sociale netwerken
Look for responds of EECKHOUT-DE MOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor EECKHOUT-DE MOOR. Laat een reactie achter voor EECKHOUT-DE MOOR. EECKHOUT-DE MOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EECKHOUT-DE MOOR. Leave a respond for EECKHOUT-DE MOOR. EECKHOUT-DE MOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EECKHOUT-DE MOOR op de google maps. Adres en contacten EECKHOUT-DE MOOR
Location of EECKHOUT-DE MOOR on the google maps. Address and contacts of EECKHOUT-DE MOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come EECKHOUT-DE MOOR EECKHOUT-DE MOOR: CAPPAL SA | TOTAL | ERIC MICHELS | ASSUCONSEIL | Delacollette A Mme

Other related companies as EECKHOUT-DE MOOR: CAPPAL SA | TOTAL | ERIC MICHELS | ASSUCONSEIL | Delacollette A Mme

EECKHOUT-DE MOOR is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EECKHOUT-DE MOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07036987304. Het bedrijf EECKHOUT-DE MOOR bevindt zich op het adres: HETTINGEN 46; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 824,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in EECKHOUT-DE MOOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EECKHOUT-DE MOOR is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EECKHOUT-DE MOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EECKHOUT-DE MOOR, openstaande posities, locatie van EECKHOUT-DE MOOR op de kaart.

EECKHOUT-DE MOOR is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is EECKHOUT-DE MOOR, company assigned to the tax number BE07036987304. The company EECKHOUT-DE MOOR is located at the address: HETTINGEN 46; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 824,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in EECKHOUT-DE MOOR were not found.
The main activity of EECKHOUT-DE MOOR is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EECKHOUT-DE MOOR is not available. You also can look at reviews of EECKHOUT-DE MOOR, open positions, location of EECKHOUT-DE MOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EECKHOUT-DE MOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EECKHOUT-DE MOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EECKHOUT-DE MOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EECKHOUT-DE MOOR, employees, financial statistics.