EECKHOUT LEON & ZN

Contactgegevens EECKHOUT LEON & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EECKHOUT LEON & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EECKHOUT LEON & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1E LINIE-REGIMENTSTRAAT 49; 8710; WIELSBEKE, België

Telefoon (phone): 56715716 (+32-56715716) 56715716 (+32-56715716)

Fax (fax): +32 (57) 235-35-84 +32 (57) 235-35-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EECKHOUT LEON & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EECKHOUT LEON & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EECKHOUT LEON & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EECKHOUT LEON & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EECKHOUT LEON & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EECKHOUT LEON & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EECKHOUT LEON & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EECKHOUT LEON & ZN
Products information EECKHOUT LEON & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE08569305419
Ondernemingsnummer: 8621765136
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in EECKHOUT LEON & ZN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EECKHOUT LEON & ZN
(Get full report from official database of BE for EECKHOUT LEON & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EECKHOUT LEON & ZN
Addition kinds of activities for EECKHOUT LEON & ZN

8651. Politieke organisaties | Political organizations
238901. Mannen accessoires | Men's miscellaneous accessories
23390310. Sportkleding, dames | Sportswear, women's
38250324. Permanente golf ratio meetapparatuur | Standing wave ratio measuring equipment
39440102. Auto's, spelen (kinderwagens) | Cars, play (children's vehicles)

Werken bij EECKHOUT LEON & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EECKHOUT LEON & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EECKHOUT LEON & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EECKHOUT LEON & ZN. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker: afvuller (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een productiemedewerker (afvuller).

 • Productieverantwoordelijke regio Ham (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Work Wizards

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor 1 van onze klanten gesprecialiseerd in mediterrane specialiteiten maakt, zijn we op zoek naar een productieverantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van de productie Je analyseert en beheert het productieproces Je stelt personeelsplanningen op Je stuurt ploegbazen aan

 • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

  Regio: OORDEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Erpe-Mere – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Huishoudhulp regio Machelen(Zulte) (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: AMBY

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Huishoudhulp Puuur Schilde/ 's Gravenwezel (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudent (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Technische studierelevante bijbaan - regio Brugge DRINGEND (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je ervaring opdoen binnen je studiedomein? Ben je minimum 1 dag per week beschikbaar om te werken? Kan je je verplaatsten tot Oostkamp? Dan hebben we de studierelevante bijbaan die je zoekt. We zijn op zoek naar een student(e) die ons met onderstaand project kan ondersteunen: Opstellen van Control Plan "QIP klant" dit in lijn met het internal QIP voor produktie. Dit control plan moet opgemaakt worden in APIS, bestaande sofware voor Control Plan. Aansluitend moet het Control Plan opgeladen worden in DM-TEC, revisie-beheer van documenten.

 • cleaner-heftruckbestuurder (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant regio Zeebrugge actief in de tankcleaningssector zijn we op zoek naar een cleaner - heftruckbestuurder in 2 PLOEGEN.

 • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

Zoek naar antwoorden van EECKHOUT LEON & ZN in sociale netwerken
Look for responds of EECKHOUT LEON & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EECKHOUT LEON & ZN. Laat een reactie achter voor EECKHOUT LEON & ZN. EECKHOUT LEON & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EECKHOUT LEON & ZN. Leave a respond for EECKHOUT LEON & ZN. EECKHOUT LEON & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EECKHOUT LEON & ZN op de google maps. Adres en contacten EECKHOUT LEON & ZN
Location of EECKHOUT LEON & ZN on the google maps. Address and contacts of EECKHOUT LEON & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come EECKHOUT LEON & ZN EECKHOUT LEON & ZN: LES 2 MANDARINES | Tuinen De Witte | HULSTA - FORME & STYLE | INGRID STEEGEN | TAXIS NIVELLOIS

Other related companies as EECKHOUT LEON & ZN: LES 2 MANDARINES | Tuinen De Witte | HULSTA - FORME & STYLE | INGRID STEEGEN | TAXIS NIVELLOIS

EECKHOUT LEON & ZN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EECKHOUT LEON & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08569305419. Het bedrijf EECKHOUT LEON & ZN bevindt zich op het adres: 1E LINIE-REGIMENTSTRAAT 49; 8710; WIELSBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in EECKHOUT LEON & ZN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EECKHOUT LEON & ZN is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EECKHOUT LEON & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EECKHOUT LEON & ZN, openstaande posities, locatie van EECKHOUT LEON & ZN op de kaart.

EECKHOUT LEON & ZN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is EECKHOUT LEON & ZN, company assigned to the tax number BE08569305419. The company EECKHOUT LEON & ZN is located at the address: 1E LINIE-REGIMENTSTRAAT 49; 8710; WIELSBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in EECKHOUT LEON & ZN were not found.
The main activity of EECKHOUT LEON & ZN is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EECKHOUT LEON & ZN is not available. You also can look at reviews of EECKHOUT LEON & ZN, open positions, location of EECKHOUT LEON & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EECKHOUT LEON & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EECKHOUT LEON & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EECKHOUT LEON & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EECKHOUT LEON & ZN, employees, financial statistics.