ON SITE SERVICES BVBA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • ON SITE SERVICES BVBA
Private companiesLegal Services • ON SITE SERVICES BVBA

Contactgegevens ON SITE SERVICES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ON SITE SERVICES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ON SITE SERVICES BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 107 2840 Rumst - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-30-75-50 32-15-30-75-50

Fax (fax): 32-15-30-75-55 32-15-30-75-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ON SITE SERVICES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ON SITE SERVICES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ON SITE SERVICES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ON SITE SERVICES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ON SITE SERVICES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ON SITE SERVICES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ON SITE SERVICES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ON SITE SERVICES BVBA
Products information ON SITE SERVICES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06827972412
Ondernemingsnummer: 5153381347
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 464,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ON SITE SERVICES BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Steels and metals - machining

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ON SITE SERVICES BVBA
(Get full report from official database of BE for ON SITE SERVICES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ON SITE SERVICES BVBA
Addition kinds of activities for ON SITE SERVICES BVBA

3271. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
201103. Lamproducten, van lam geslacht ter plaatse | Lamb products, from lamb slaughtered on site
244102. Hoesjes, hout | Cases, wood
28420205. Meubel poetsmiddel of was | Furniture polish or wax
32550402. Saggers | Saggers
35559904. Stereotyping machines | Stereotyping machines
36780000. Elektronische connectoren | Electronic connectors
72180000. Industriële wasmachines | Industrial launderers
73490103. Ziekenhuis schoonmaak | Hospital housekeeping
79480406. Volbloed paardenrennen | Thoroughbred horse racing

Werken bij ON SITE SERVICES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ON SITE SERVICES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ON SITE SERVICES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ON SITE SERVICES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica (Bachelor) - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica (bachelor): Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

  • ARBEIDER IN DAGUREN (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf zoeken wij een voltijds medewerker in daguren. Je start als losse arbeider en kan rekenen op interne opleiding tot bediener van de persmachine. Als bediender stel je alle parameters in, zorg je voor de afwerking van het product en de afvoering hiervan. Je werkt in daguren, telkens van 7u30 tot 16u30, op vrijdag tot 14u30. Ervaring met een heftruck is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

  • PRODUCTIEARBEIDER (CHEMISCHE SECTOR) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER OFFICE PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groeiend speler in de CHEMIE en gelegen in Gent-Zeehaven. Samen met hen zijn wij op zoek naar ARBEIDERS ZWARE LASTEN in volcontinue. Samen met je team zorg je ervoor dat de roostoven waarin de grondstoffen worden uitgezuiverd optimaal blijft Aan de hand van een zware pook maak je het wiel proper en hou je de oven zuiver Daarnaast sta je in voor het schoonmaken van de werkomgeving etc... Er is geen voorkennis nodig, alles wordt aangeleerd maar een goede fysiek is een strikte voorwaarde. Sowieso wordt er eerst een rondleiding in de oventoren voorzien alvorens het verdere sollicitatieproces plaatsvindt.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent online marketeer (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: SALES AT SIZE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent online marketeer wordt je nauw betrokken bij de online marketing van onze verschillende klanten. Bij elke opstartende klant wordt een online strategie uitgeschreven. Jij werkt vervolgens actief mee aan de implementatie van deze strategie. Dit kan op verschillende fronten; social media, Google Adwords, webdevelopment, grafische uitwerking, copywriting... Afhankelijk van jouw skills en interesses tekenen we samen een takenpakket uit in functie van jouw ontwikkeling. In onze kleine, maar weliswaar snel groeiende, ondernemeing kan je jezelf verder ontplooien in samenwerking met een aantal gediplomeerde vakexperten. de heel diverse klantenportefeuille maakt de uitdaging eens zo boeiend!

  • MONTEUR / RIGGER (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van diverse montage- en demontage werkzaamheden (montages en uitlijnen van motoren, pompen en leidingen) Je zal werkbonnen invullen en deze bezorgen aan de administratiedienst Je zorgt ervoor dat het benodigde materiaal tijdig aanwezig is Je zal eventuele defecten en gebreken rapporteren     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Vlaamse multinational en wereldwijd gekend, gespecialiseerd in het verplaatsen van lasten met uitzonderlijke afmetingen en gewicht. Ter versterking van het team is het bedrijf op zoek naar een Monteur / Rigger.

  • Commercial Expert Bioproducts and Apps (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Als technische commercieel medewerker sta je in voor het gehele verkoopproces van de bio-producten. Dit proces bestaat uit prospectie, opmaak offertes, organiseren van de correcte levering van de producten, peilen naar de tevredenheid van klanten, margebewaking, kwaliteitscontrole, klantenportefeuille beheren en uitbreiden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. : - Het bepalen van het commerciële plan (bepalen van de doelgroep, gesprekspartners, voorbereiding van dossiers,...) - Opvolgen van verkoopresultaten - Onderhandelingen voeren mbt de voorwaarden van de verkoopovereenkomsten - De technische haalbaarheid van de vraag van de klant onderzoeken - Deelname aan netwerkevenementen - Budgettering en margeberekening

  • Centric - Linux / Drupal Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Linux / Drupal engineer to join our team in order to provide support for the Linux/Drupal platform     Required knowledge Varnish (reverse proxy & caching) Apache2 (Webserver) PHP (Scripting Language) Galera (MySQL database cluster) Apache Solr (Indexing server) Puppet (config management) Aegir (Drupal deployment system) Jenkins (Automation server) GIT (Version Control) LDAP (user beheer) Syslog (logging) HAProxy (TCP loadbalancer) Memcached (distributed memory object caching) Bash scripting Languages : Dutch &/or French (mandatory) - English   Details   Start date : 02.11.18 End date  : 31.07.19

Zoek naar antwoorden van ON SITE SERVICES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ON SITE SERVICES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ON SITE SERVICES BVBA. Laat een reactie achter voor ON SITE SERVICES BVBA. ON SITE SERVICES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ON SITE SERVICES BVBA. Leave a respond for ON SITE SERVICES BVBA. ON SITE SERVICES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ON SITE SERVICES BVBA op de google maps. Adres en contacten ON SITE SERVICES BVBA
Location of ON SITE SERVICES BVBA on the google maps. Address and contacts of ON SITE SERVICES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ON SITE SERVICES BVBA ON SITE SERVICES BVBA: BIERES ARTISANALES | FA. VAN PAESSCHEN | A. REZETTE | HENDRIK OPSTEYN | Vieux Pont (Au)

Other related companies as ON SITE SERVICES BVBA: BIERES ARTISANALES | FA. VAN PAESSCHEN | A. REZETTE | HENDRIK OPSTEYN | Vieux Pont (Au)

ON SITE SERVICES BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ON SITE SERVICES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06827972412. Het bedrijf ON SITE SERVICES BVBA bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 107 2840 Rumst - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 464,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Steels and metals - machining. Producten gemaakt in ON SITE SERVICES BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ON SITE SERVICES BVBA is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ON SITE SERVICES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ON SITE SERVICES BVBA, openstaande posities, locatie van ON SITE SERVICES BVBA op de kaart.

ON SITE SERVICES BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ON SITE SERVICES BVBA, company assigned to the tax number BE06827972412. The company ON SITE SERVICES BVBA is located at the address: Antwerpsesteenweg 107 2840 Rumst - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 464,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Steels and metals - machining. Products created in ON SITE SERVICES BVBA were not found.
The main activity of ON SITE SERVICES BVBA is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ON SITE SERVICES BVBA is not available. You also can look at reviews of ON SITE SERVICES BVBA, open positions, location of ON SITE SERVICES BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ON SITE SERVICES BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ON SITE SERVICES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ON SITE SERVICES BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ON SITE SERVICES BVBA, employees, financial statistics.