DONGHI

Contactgegevens DONGHI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DONGHI: address, phone, fax, email, website, opening hours

DONGHI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOERHOEK 1; 3061; BERTEM, België

Telefoon (phone): 16488978 (+32-16488978) 16488978 (+32-16488978)

Fax (fax): +32 (87) 392-30-52 +32 (87) 392-30-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DONGHI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DONGHI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DONGHI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DONGHI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DONGHI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DONGHI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DONGHI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DONGHI
Products information DONGHI

BTW identificatienummer (tax): BE02651794433
Ondernemingsnummer: 2492218017
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in DONGHI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DONGHI
(Get full report from official database of BE for DONGHI)

Aanvulling soorten activiteiten voor DONGHI
Addition kinds of activities for DONGHI

3952. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods
018200. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
357803. Bankmachines | Banking machines
621103. Minerale, olie- en gasleasing- en royalty-dealers | Mineral, oil, and gas leasing and royalty dealers
16290300. Atletische en recreatieve voorzieningen constructie | Athletic and recreation facilities construction
31110203. Boven leer | Upper leather
32699900. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
32740000. Limoen | Lime
70410200. Rooming huizen | Rooming houses

Werken bij DONGHI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DONGHI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DONGHI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DONGHI. Looking for open vacancies in other companies

  • FT ADVISOR WINTERSPORT HARDWARE (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als specialist adviseur verantwoordelijk voor professioneel advies en begeleiding van A-Z Je hebt kennis techniciteit hardware wintersport Je werkt in een voltijds systeem 38u op weekbasis Je werkt en denkt mee op vlak van verkoopadvies, visual merchandising, presentatie,… Je blijft up-to-date betreft fashion tendensen en trends Je streeft in team om een sterke kwalitatieve service te bieden aan onze klant

  • Medewerker Lasrobot (m/v) (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als robotlasser sta je in voor het lassen van de profielen aan de hand van een robot. Hierbij zal je ook programmeren van de machine. Wij zijn op zoek naar medewerkers die niet perse gediplomeerde lassers zijn, maar wel beschikken over de affiniteit en techniek hiervan.

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever, een productiebedrijf uit de regio van Arendonk, is op zoek naar een Monteur. Vanuit deze functie assembleer en test je de producten.

  • Servicetechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Keerbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent Zorgkundige (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CAMPUS HUIZE NAZARETH

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten met een hart voor ouderenzorg! Dit om ons te ondersteunen tijdens weekends en vakanties. Algemeen: - u geeft bewonersgerichte en kwaliteitsvolle zorg - u werkt graag in een multidisciplinair team (verzorging, verpleging, logistiek, ergo, kine, animatie) - dit team werkt in grote mate op een vaste afdeling, aangestuurd door de aanwezige verpleegkundigen - hieronder vernoemde jobtime is slechts een indicatie: in te vullen naargelang uw wensen/beschikbaarheid

  • DIAGNOSETECHNIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: G.M.S. LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Foutendiagnose maken inzake ingewikkelde technische problemen. De oorzaak van een bepaalde technische fout vaststellen. Probleemdiagnose stellen onder testomstandigheden. Grondig documenteren van de diagnosestappen. Adviseren en steunen van het personeel van de werkplaats.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Leefgroepbegeleider Vlaams-Brabant & Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als leefgroepbegeleider sta je in voor het begeleiden en verzorgen van kinderen tot 12 jaar die residentieel of ambulant in het CKG verblijven. Je gaat op een verantwoorde wijze om met kinderen zoals vastgelegd in het pedagogisch en agogisch concept. Je stimuleert diverse ontwikkelingsdomeinen: zelfredzaamheid, (psycho-)motorische, sociale, cognitieve, creatieve en taalontwikkeling. Je organiseert gerichte activiteiten en dagdagelijkse interactie. Je gaat adequaat om met conflicten bij kinderen en zorgt voor gepaste groepssfeer. Je draagt verantwoordelijkheid inzake de contacten met de ouders: hen betrekken bij de leefgroepwerking, ouders de mogelijkheid bieden om met hun kind een activiteit te ontwikkelen binnen de leefgroep. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de ouders en kunt omgaan met opvoedingsvragen die ze stellen.

Zoek naar antwoorden van DONGHI in sociale netwerken
Look for responds of DONGHI in social networks

Lees alle opmerkingen voor DONGHI. Laat een reactie achter voor DONGHI. DONGHI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DONGHI. Leave a respond for DONGHI. DONGHI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DONGHI op de google maps. Adres en contacten DONGHI
Location of DONGHI on the google maps. Address and contacts of DONGHI

Andere gerelateerde bedrijven als come DONGHI DONGHI: Defeyter | KAREL DUCHESNE | BLONDEL H-M. CBTIP/BKVTF | Malterie Tournaisienne SA | Fruithalleke (Het)

Other related companies as DONGHI: Defeyter | KAREL DUCHESNE | BLONDEL H-M. CBTIP/BKVTF | Malterie Tournaisienne SA | Fruithalleke (Het)

DONGHI is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DONGHI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02651794433. Het bedrijf DONGHI bevindt zich op het adres: VOERHOEK 1; 3061; BERTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in DONGHI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DONGHI is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DONGHI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DONGHI, openstaande posities, locatie van DONGHI op de kaart.

DONGHI is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is DONGHI, company assigned to the tax number BE02651794433. The company DONGHI is located at the address: VOERHOEK 1; 3061; BERTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in DONGHI were not found.
The main activity of DONGHI is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DONGHI is not available. You also can look at reviews of DONGHI, open positions, location of DONGHI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DONGHI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DONGHI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DONGHI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DONGHI, employees, financial statistics.