OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL

Contactgegevens OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Bd. Adolphe Max 28-30, Internal Postal Box 7 BP 7 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-17-07-44 32-22-17-07-44

Fax (fax): 32-22-18-14-06 32-22-18-14-06

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL
Products information OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02386749267
Ondernemingsnummer: 5605468750
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 415,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Steel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL
(Get full report from official database of BE for OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL
Addition kinds of activities for OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL

5171. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
349100. Industriële afsluiters | Industrial valves
24210302. Flitches (fineer voorraad), gemaakt in zagerijen | Flitches (veneer stock), made in sawmills
33570102. Glasvezelkabel (geïsoleerde) | Fiber optic cable (insulated)
37249910. Niet-elektrische starters, vliegtuigen | Nonelectric starters, aircraft
39990206. Pads, permanent zwaaien | Pads, permanent waving
50310305. Metalen deuren, sash en trim | Metal doors, sash and trim
51590200. Boerderijdieren | Farm animals
79930000. Coin-operated amusement apparaten | Coin-operated amusement devices
86410101. Burgers unie | Citizens union

Werken bij OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal farmaceutisch bedrijf. De firma is gelegen in Zaventem. Het gaan om een uitzendopdracht met mogelijkheid tot een vast contract na de interimperiode. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en staat in voor de follow-up; Je volgt de leveringen op; Je stelt kredietnota's en facturen op; In het databasesysteem geef je de orders in en zorg je voor een correcte opvolging. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • SALES ADVISOR (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales advisor: Behartig je de commerciële belangen van het bedrijf. Hiervoor houdt je contact met bestaande klanten distributeurs en leveranciers maar ga je ook actief op zoek naar nieuwe eindklanten. Adviseer je klanten bij de juiste keuze en samenstelling van hun aan te kopen materiaal. Sta je in voor alles van A-Z : Opmaak offerte Deze bezorgen aan jouw klanten Volg je je klanten zeer nauw op Sluit je de verkoop af. Dit alles gebeurt volgens de afgesproken voorwaarden en procedures die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Ben je actief aanwezig op beurzen en legt er contacten met mogelijke prospecten. Behandel je het administratieve gedeelte op een correcte manier. Bewerk je de regio Oost- en West -Vlaanderen.

  • Gezocht: 3 Onderhoudstechnieker XPO Logistics (3 ploegen, onmiddellijk opstart) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een multinationale speler in de logistiek regio Asse, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat de machines minimaal stilstaan. Je bent dus verantwoordelijk voor hetr productieverloop. Je onderhoudt preventief en curatief het machinepark. Je maakt deel uit van het onderhoudsteam.

  • POETSHULP Brugge DC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Michelbeke 15 u per week (MICHELBEKE)

    Regio: MICHELBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 15 uren per week voor een gastgezin wonende te Michelbeke .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk, er wordt ook gekookt en u doet boodschappen op regelmatige basis.U werkt op maandag woensdag en vrijdag en dit van 8-13 u.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent administratie (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: Agilitas Asse

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent help je mee met het opnemen en invoeren van de bestellingen: Je behandelt inkomende bestellingen per telefoon en mail. Je noteert de bestellingen in het SAP-systeem. Bedrijfsprofiel: bestellingen invoeren in SAP

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij 38u/week regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Destelbergen zoeken we een verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • Busbegeleider (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    Kinderen begeleiden tijdens de busrit 's morgens en 's avonds. Telkens ongeveer 2 uur.

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL. Laat een reactie achter voor OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL. OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL. Leave a respond for OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL. OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL op de google maps. Adres en contacten OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL
Location of OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL on the google maps. Address and contacts of OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL: CBC | PEDICURE DE TAEY | PHILIP TOBBACK | Hof Van Vlaanderen ('t) | VITALIS THUISVERPLEGING

Other related companies as OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL: CBC | PEDICURE DE TAEY | PHILIP TOBBACK | Hof Van Vlaanderen ('t) | VITALIS THUISVERPLEGING

OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02386749267. Het bedrijf OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL bevindt zich op het adres: Bd. Adolphe Max 28-30, Internal Postal Box 7 BP 7 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 415,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Steel. Producten gemaakt in OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL, openstaande posities, locatie van OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL op de kaart.

OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL is a company, that was registered 2005 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL, company assigned to the tax number BE02386749267. The company OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL is located at the address: Bd. Adolphe Max 28-30, Internal Postal Box 7 BP 7 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 415,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Steel. Products created in OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL were not found.
The main activity of OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL is not available. You also can look at reviews of OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL, open positions, location of OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OFICOM-EUROSTEEL PRODUCTS SPRL, employees, financial statistics.