D'HOE BOUWONDERNEMING

Particuliere bedrijvenBosbouw • D'HOE BOUWONDERNEMING
Private companiesForestry • D'HOE BOUWONDERNEMING

Contactgegevens D'HOE BOUWONDERNEMING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'HOE BOUWONDERNEMING: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'HOE BOUWONDERNEMING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOEKOEKSTRAAT 79; 1755; GOOIK, België

Telefoon (phone): 25325217 (+32-25325217) 25325217 (+32-25325217)

Fax (fax): +32 (3) 157-81-40 +32 (3) 157-81-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'HOE BOUWONDERNEMING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'HOE BOUWONDERNEMING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'HOE BOUWONDERNEMING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'HOE BOUWONDERNEMING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'HOE BOUWONDERNEMING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'HOE BOUWONDERNEMING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'HOE BOUWONDERNEMING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'HOE BOUWONDERNEMING
Products information D'HOE BOUWONDERNEMING

BTW identificatienummer (tax): BE05339050292
Ondernemingsnummer: 2217559814
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 896,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in D'HOE BOUWONDERNEMING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'HOE BOUWONDERNEMING
(Get full report from official database of BE for D'HOE BOUWONDERNEMING)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'HOE BOUWONDERNEMING
Addition kinds of activities for D'HOE BOUWONDERNEMING

335301. Aluminium plaat en strip | Aluminum sheet and strip
919904. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government
10310000. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
22110512. Pocketing twill, katoen | Pocketing twill, cotton
23110000. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
36690102. Brandalarmapparaat, elektrisch | Fire alarm apparatus, electric
37319902. Boor- en productieplatforms, drijvende (olie en gas) | Drilling and production platforms, floating (oil and gas)
50649907. Percolators | Percolators
76999905. Fotokopieermachine reparatie | Photocopy machine repair

Werken bij D'HOE BOUWONDERNEMING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'HOE BOUWONDERNEMING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'HOE BOUWONDERNEMING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'HOE BOUWONDERNEMING. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur-lasser regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur-lasser. Motivatie primeert over ervaring! Je zal de bedradingen en montage van gaskabels doen bij openbare nutsvoorzieningen. Vroege starturen, maar ook in de vroege namiddag gedaan. Jobgerelateerde competenties De assemblagebewerkingen en de benodigde materialen bepalen op basis van instructies, technische dossiers, ... Structuurelementen, las- en assemblagepunten, ... plaatsen en markeren De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) Afmetingen, vormen, lasnaden, ... controleren en de nodige bijwerkingen, afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning

  • DRINGEND: afvuloperator petrochemie (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een afvuloperator. Je kan werken in 3 ploegen. Snelle opstart, in eerste instantie een tijdelijke opdracht tem eind september. Verlenging mogelijk mits goede evaluatie.

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Inpakker met groene vingers (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitscontrole op de producten (kruiden en eetbare bloemen) en zal deze nadien ook verpakken. Je zorgt ook voor het onderhoud van je werktafel en je slaagt erin een goed tempo te behouden. Aangezien het rechtstaand werk is mag je geen fysieke klachten hebben. Je bent bovendien flexibel om te kunnen starten om 7u00 's morgens. Door de drukke eindejaarsperiode vraagt deze klant voor de vestiging in Vlezenbeek 4 inpakkers/inpaksters en twee inpakkers/inpaksters voor de vestiging te Brussel. Deze tewerkstelling start vanaf eind november tot begin januari. Interesse? Wees dan snel en bel Konvert Interim Halle op het nummer 02/381.23.71 en stuur je cv door naar [email protected] met vermelding ''Inpakker met groene vingers''

  • Industrieel elektricien / bordenbouwer m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beschik jij over een grondige kennis van industriële elektriciteit? Adecco Zeebrugge kan jou aan een interessante job helpen. Als industrieel bordenbouwer bouw je zelfstandig elektrische stuur- en regelborden (op basis van een installatieschema of bord lay-out). Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf het montageraam. Verder plaats je de onderdelen & componenten (oa draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten) en test je de kast.

  • Ploegbaas Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst? We zoeken naar enthousiaste ploegbazen! Heb je een bachelor in een bouwkundige richting op zak of de nodige ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in de wegenbouw? Ben je een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler en schrikt een flinke dosis frisse lucht je niet af? Dan zou deze job wel iets voor jou kunnen zijn!

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • ELEKTRICIEN RESIDENTIEEL (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DE KETELE Yves

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van elektriciteit en verlichting Hoofdzakelijk particuliere installaties Nieuwbouw en verbouwingen Aansluiting van zonnepanelen (geen plaatsing) Regionale verplaatsingen

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

  • Bouwkundig Tekenaar/Calculator (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: ARCHITECTENTEAM A-PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een bijkomende gemotiveerde tekenaar/calculator om ons team te versterken. Je ziet het helemaal zitten om in een dynamisch team terecht te komen waar jouw accuraatheid kan aangewend worden voor opdrachten van heel diverse vorm en stijl. Je komt terecht in een positief ingesteld, succesvol en Nederlandstalig kantoor, waar beleving het cement vormt met de opdrachtgever. Je beschikt over een uitmuntend ruimtelijk inzicht en prima analytische vaardigheden. Je aarzelt niet om taken zelfstandig op te nemen maar je bent zeker ook een teamplayer. Natuurlijk ben je vertrouwd met 3D-tekenen en ArchiCad. Ben je echter, op dit gebied nog niet helemaal mee, maar wel enthousiast om dit onder de knie te krijgen, dan zorgen wij ervoor dat je er een krak in wordt. Je werkt ontwerpen uit op basis van schetsen en richtlijnen van de architecten.

  • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******-

Zoek naar antwoorden van D'HOE BOUWONDERNEMING in sociale netwerken
Look for responds of D'HOE BOUWONDERNEMING in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'HOE BOUWONDERNEMING. Laat een reactie achter voor D'HOE BOUWONDERNEMING. D'HOE BOUWONDERNEMING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'HOE BOUWONDERNEMING. Leave a respond for D'HOE BOUWONDERNEMING. D'HOE BOUWONDERNEMING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'HOE BOUWONDERNEMING op de google maps. Adres en contacten D'HOE BOUWONDERNEMING
Location of D'HOE BOUWONDERNEMING on the google maps. Address and contacts of D'HOE BOUWONDERNEMING

Andere gerelateerde bedrijven als come D'HOE BOUWONDERNEMING D'HOE BOUWONDERNEMING: FORTIS | DRUKKERIJ STROBBE BVBA-SPRL | DIEDERIK VAN DEN ABEELE | ECOLE MATERN. COMMUNALE | Pedicha Verzorgingscentrum

Other related companies as D'HOE BOUWONDERNEMING: FORTIS | DRUKKERIJ STROBBE BVBA-SPRL | DIEDERIK VAN DEN ABEELE | ECOLE MATERN. COMMUNALE | Pedicha Verzorgingscentrum

D'HOE BOUWONDERNEMING is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'HOE BOUWONDERNEMING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05339050292. Het bedrijf D'HOE BOUWONDERNEMING bevindt zich op het adres: KOEKOEKSTRAAT 79; 1755; GOOIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 896,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in D'HOE BOUWONDERNEMING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D'HOE BOUWONDERNEMING is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'HOE BOUWONDERNEMING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'HOE BOUWONDERNEMING, openstaande posities, locatie van D'HOE BOUWONDERNEMING op de kaart.

D'HOE BOUWONDERNEMING is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'HOE BOUWONDERNEMING, company assigned to the tax number BE05339050292. The company D'HOE BOUWONDERNEMING is located at the address: KOEKOEKSTRAAT 79; 1755; GOOIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 896,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in D'HOE BOUWONDERNEMING were not found.
The main activity of D'HOE BOUWONDERNEMING is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of D'HOE BOUWONDERNEMING is not available. You also can look at reviews of D'HOE BOUWONDERNEMING, open positions, location of D'HOE BOUWONDERNEMING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'HOE BOUWONDERNEMING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'HOE BOUWONDERNEMING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'HOE BOUWONDERNEMING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'HOE BOUWONDERNEMING, employees, financial statistics.