COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS
Private companiesMotion Pictures • COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS

Contactgegevens COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD DE LA CENSE 0; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23540140 (+32-23540140) 23540140 (+32-23540140)

Fax (fax): +32 (61) 276-95-57 +32 (61) 276-95-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS
Products information COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE08307006835
Ondernemingsnummer: 6246795654
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS
(Get full report from official database of BE for COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS
Addition kinds of activities for COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS

07230401. Fruit (boerderij-gedroogde) verpakkingsdiensten | Fruit (farm-dried) packing services
20510104. Brood, bruin; | Bread, brown; boston and other (canned)
38240116. Voertentank meters | Vehicle tank meters
51310115. Rayon stoffen | Rayon fabrics
55510101. Binnenboten | Inboard boats

Werken bij COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste: Klaarzetter/magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warm grootbakkerij regio Gent zoeken wij een kandidaat die een bijverdienste zoekt. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten en afleveren van de producten in de verschillende winkels van de centrale.

  • Toonzaaladviseur rolluiken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontvangen van de bezoekers in de toonzaal. Door middel van je productenkennis adviseer je klanten en staat hen bij bij de keuze van hun rolluik en/of zonwering. Uiteindelijk werk je een offerte uit en volgt deze correct op.

  • Boekhouder M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Boekhouder M/V. Je voornaamste taken zijn: - Fleetmanagement (40 wagens) - Personeelsadministratie - Encodage van de facturatiegegevens - Correspondentie - Algemene financiële en administratieve taken

  • Ervaren schrijnwerker (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn nog op zoek naar een ervaren buitenschrijnwerker Uw taken: - Onderhoud en plaatsing van ramen en deuren (nooddeuren, branddeuren, akoestische deuren,...) - Demonteren en hermonteren van deuren

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • VERPLEEGKUNDIGE voltijds mobiele equipe (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM SINT ANNA

    Type: Vaste Job

    VZW Groep Sint-Franciscus baat woonzorgcentra uit in Brakel (Sint-Franciscustehuis), Oosterzele (De Zilverlinde en OLV Ter Veldbloemen) en Haaltert (Sint Jozef en Sint Anna) en heeft momenteel een vacature voor verpleegkundige in WZC Sint Anna, stationsstraat 165, 9450 Haaltert.

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • Project Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

  • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

Zoek naar antwoorden van COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS in sociale netwerken
Look for responds of COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS. Laat een reactie achter voor COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS. COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS. Leave a respond for COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS. COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS op de google maps. Adres en contacten COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS
Location of COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS on the google maps. Address and contacts of COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS: Allure | BANCONTACT-MISTER CASH | DRUKKERIJ HOLLEVOET | GRAFIMAT sa-GRAFIPRO CVOHA | CAMAR

Other related companies as COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS: Allure | BANCONTACT-MISTER CASH | DRUKKERIJ HOLLEVOET | GRAFIMAT sa-GRAFIPRO CVOHA | CAMAR

COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08307006835. Het bedrijf COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS bevindt zich op het adres: BOULEVARD DE LA CENSE 0; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 242,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS, openstaande posities, locatie van COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS op de kaart.

COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS, company assigned to the tax number BE08307006835. The company COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS is located at the address: BOULEVARD DE LA CENSE 0; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 242,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS were not found.
The main activity of COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS is not available. You also can look at reviews of COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS, open positions, location of COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COUNTRY CHARM CONSTRUCTIONS, employees, financial statistics.