CONSTRUCT TIME

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • CONSTRUCT TIME
Private companiesReal Estate • CONSTRUCT TIME

Contactgegevens CONSTRUCT TIME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONSTRUCT TIME: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONSTRUCT TIME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE NAMUR 95; 1402; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67840124 (+32-67840124) 67840124 (+32-67840124)

Fax (fax): +32 (71) 914-10-24 +32 (71) 914-10-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONSTRUCT TIME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONSTRUCT TIME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONSTRUCT TIME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONSTRUCT TIME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONSTRUCT TIME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONSTRUCT TIME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONSTRUCT TIME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONSTRUCT TIME
Products information CONSTRUCT TIME

BTW identificatienummer (tax): BE07328948974
Ondernemingsnummer: 8502014160
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 221,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in CONSTRUCT TIME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONSTRUCT TIME
(Get full report from official database of BE for CONSTRUCT TIME)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONSTRUCT TIME
Addition kinds of activities for CONSTRUCT TIME

762201. Reparatie van communicatieapparatuur | Communication equipment repair
17999942. Doelsystemen installatie | Target systems installation
32119901. Antiekglas | Antique glass
50130103. Auto-accu's | Automotive batteries
50320304. Rioolpijp, klei | Sewer pipe, clay
52119907. schermen | Fencing

Werken bij CONSTRUCT TIME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONSTRUCT TIME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONSTRUCT TIME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONSTRUCT TIME. Looking for open vacancies in other companies

  • Dringend - Chauffeur CE voor Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot bedrijf in Kampenhout zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur met CE-rijbewijs voor nationale en internationale ritten. ADR is niet verplicht maar wel een pluspunt. Je doet ongeveer 10-tal klanten per dag en je moet ook zelf laden/lossen met transpallet of elektrische transpallet. Starten doe je steeds om 6u00 tot ongeveer 17u - 18u. Je tewerkstellingsplaats is in Kampenhout

  • Keukenplaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een "keukenplaatser M/V" - Samen met je collega sta je in voor het plaatsen van keukens en maatkasten - Je zorgt voor een nette en verzorgde werkplek ter voorbereiding van de uit te voeren werken. - Je zorgt voor een nette en kwaliteitsvolle afwerking.

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

  • Student productie - oproepbasis (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: VIO Turnhout

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Arendonk is op zoek studenten die willen helpen in de productie na de schooluren of als ze een vrije dag hebben. Je zal vooral moeten helpen met het overstapelen van eieren. Eventueel ook met het industrieel reinigen van de productieruimte. Heb jij een paar dagen in de week vrij of wil je na de schooluren nog iets bijverdienen? Solliciteer dan snel of spring binnen met je CV.

  • kunststoflasser / PE lasser (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: JOBCO

    Type: Vaste Job

    Je last plastieken constructies.

  • CNC draaier (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: METAALCONSTRUCTIE VANRO

    Type: Vaste Job

    Bedienen en instellen cnc draai machine. Zelfstandig kunnen werken. Opmeten van stukken. Produceren van stukwerk en seriewerk (afwisselend).

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

  • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Vaste Job

    Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

  • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Leercontract

    Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van CONSTRUCT TIME in sociale netwerken
Look for responds of CONSTRUCT TIME in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONSTRUCT TIME. Laat een reactie achter voor CONSTRUCT TIME. CONSTRUCT TIME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONSTRUCT TIME. Leave a respond for CONSTRUCT TIME. CONSTRUCT TIME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONSTRUCT TIME op de google maps. Adres en contacten CONSTRUCT TIME
Location of CONSTRUCT TIME on the google maps. Address and contacts of CONSTRUCT TIME

Andere gerelateerde bedrijven als come CONSTRUCT TIME CONSTRUCT TIME: LILIANE GORIS | MARC BOELAERT | COIFFURE DIANA | MIET WAES | RADIO ARTA

Other related companies as CONSTRUCT TIME: LILIANE GORIS | MARC BOELAERT | COIFFURE DIANA | MIET WAES | RADIO ARTA

CONSTRUCT TIME is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONSTRUCT TIME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07328948974. Het bedrijf CONSTRUCT TIME bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE NAMUR 95; 1402; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 221,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in CONSTRUCT TIME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONSTRUCT TIME is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONSTRUCT TIME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONSTRUCT TIME, openstaande posities, locatie van CONSTRUCT TIME op de kaart.

CONSTRUCT TIME is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONSTRUCT TIME, company assigned to the tax number BE07328948974. The company CONSTRUCT TIME is located at the address: CHAUSS?E DE NAMUR 95; 1402; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 221,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in CONSTRUCT TIME were not found.
The main activity of CONSTRUCT TIME is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CONSTRUCT TIME is not available. You also can look at reviews of CONSTRUCT TIME, open positions, location of CONSTRUCT TIME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONSTRUCT TIME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONSTRUCT TIME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONSTRUCT TIME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONSTRUCT TIME, employees, financial statistics.