CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT
Private companiesPaper and Allied Products • CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT

Contactgegevens CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'RUE 21; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH, België

Telefoon (phone): 80227908 (+32-80227908) 80227908 (+32-80227908)

Fax (fax): +32 (59) 407-40-65 +32 (59) 407-40-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT
Products information CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT

BTW identificatienummer (tax): BE04346160888
Ondernemingsnummer: 1709167480
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT
(Get full report from official database of BE for CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT
Addition kinds of activities for CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT

3822. Milieucontroles | Environmental controls
733199. Directe postadvertentieservice, niet inbegrepen | Direct mail advertising services, nec
17990200. Coating, caulking, en weer, water en brandbestendig | Coating, caulking, and weather, water, and fireproofing
32550201. Drijvers, glastuin: klei | Floaters, glasshouse: clay
33560401. Nikkel- en nikkellegeringspijp, platen, lakens, enz. | Nickel and nickel alloy pipe, plates, sheets, etc.
34439905. Ducting, metalen plaat | Ducting, metal plate
50510400. Diverse non-ferro producten | Miscellaneous nonferrous products
94310000. Administratie van volksgezondheidsprogramma's | Administration of public health programs

Werken bij CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier in de bouw (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je klantvriendelijk? Kan je op zelfstandig werken? Heb je ervaring als magazijnier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pakketten of goederen sorteren en verdelen volgens de aanwijzingen (codering, formaat, gewicht, aantal, ...) Goederen laden/lossen Administratie en documentenbeheer uitvoeren Laden en lossen van goederen of producten De werkzone reinigen en opruimen De kenmerken van de goederen identificeren, De goederen per categorie tellen Beschadigde of ontbrekende producten markeren en melden Pakketten, materialen, goederen, ... verplaatsen en rangschikken

  • Schrijnwerker atelier M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als schrijnwerker PVC op atelier zijn jouw taken: aan elkaar lassen van raamprofielen (4 kops lasmachine) het opkuisen van de profielen met de hoekenpoetsmachine zagen en plaatsen van glaslatten de werkpost organiseren en opruimen

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • Customer Service Medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Leuven, 12 uur per week (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor een gastgezin wonende te Leuven. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected]. Tot binnenkort!

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

  • KEUKENPLAATSER (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser ben jij de ambassadeur van het bedrijf. Hier ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemenbij geleverde keukens en dressings. Je bent in staat je eigen werkzaamheden te plannen. Tenslotte ben jij DE SCHAKEL tussen de montagedienst en klantendienst.

  • kinesitherapeut (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: KAREN LIPKENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een praktijk met 2 kinesisten, en wegens het steeds drukker worden van de praktijk, zoeken we dringend een 3e collega bij. Te beginnen met een 10 uren per week, liefst in de voormiddag, uitbouwen naar meerdere uren (ook middagen en avonden) is naar de toekomst toe zeker mogelijk.

  • Arhs Developments - BI Analyst Developer (Hadoop and/or Teradata and/or Informatica) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Your Role You will work closely with your squad colleagues and be responsible for the analysis, development, testing and follow up of the implementation of project deliverables with a focus on quality load and integrate data from our multitude of applications, service platforms and networks in the Enterprise Data Warehouse/Data Lake via ETL solutions creating datamarts and/or reports/dashboards The analyst/developer is a key contact person for internal clients and takes care of optimal communication and collaboration with them and all other teams needed, in and outside our domain. He/she contributes to the organization and optimization of team processes. You make sure that your (and your colleagues') solutions are matching the requirements regarding security (retail/wholesale, legal, ...) and confidentiality, defined by Legal- and Security- teams and by our Datawarehouse Data Security Officer (DSO). You have to make sure that solutions make optimal use of available computer capacity (CPU, I/O, Storage, memory, ...), available on our platforms (Teradata, Hadoop, Oracle, ...) and guarantee optimal performance.   Your Skills   As we are looking for analyst/developers in 3 technological areas you possess several of the technical skills of 1 or more of the following skillsets: Data Integration Profound knowledge of key concepts of Business Intelligence, Data Warehousing and entity-relationship (E-R)-, Third Normal Form (3NF)- and dimensional modeling (knowledge on RDA helps) Good knowledge on Hadoop and related technologies (Hortonworks Hadoop stack, HBase, MapReduce, Storm, Hive, Kafka, Scala, Spark ...) Knowledge and experience in: Scripting (Perl, Java, Python, R, ...) NoSQL principles and systems: document stores, graph databases, Kvp stores Parallel data processing (Mpp) and tuning Statistical Modeling BI tools (Informatica, MicroStrategy), databases (Teradata, Oracle) modeling tools (RDA) Data Delivery with focus on MicroStrategy You have a good general knowledge of the entire MicroStrategy platform/architecture and know how components work/communicate You have a profound knowledge of the MicroStrategy Developer & Architect Schema & public objects development & design is like a second nature for you. You can develop interactive pixel perfect documents as well a dashboards through Visual Insight with the web (D3 JavaScript development is a plus) You have worked with object manager to create your own release Data Delivery with focus on Microsoft: SQL Server Integration Services Reporting Services Analysis Services (OLAP and/or Tabular) Power BI (Desktop and Services) Powershell Job scheduling via Jams

Zoek naar antwoorden van CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT in sociale netwerken
Look for responds of CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT. Laat een reactie achter voor CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT. CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT. Leave a respond for CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT. CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT op de google maps. Adres en contacten CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT
Location of CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT on the google maps. Address and contacts of CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT

Andere gerelateerde bedrijven als come CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT: FLDYNACO EUROPE NV | BELJAARS | OPTIQUE L?V?QUE | Vaccari David | FEDERALE POLITIE

Other related companies as CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT: FLDYNACO EUROPE NV | BELJAARS | OPTIQUE L?V?QUE | Vaccari David | FEDERALE POLITIE

CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04346160888. Het bedrijf CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT bevindt zich op het adres: GRAND'RUE 21; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 389,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT, openstaande posities, locatie van CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT op de kaart.

CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT, company assigned to the tax number BE04346160888. The company CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT is located at the address: GRAND'RUE 21; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 389,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT is not available. You also can look at reviews of CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT, open positions, location of CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRةDIT AGRICOLE/LANDWIRTSCHAFTSKREDIT, employees, financial statistics.