CHRIS FRODURE BOUWT

Particuliere bedrijvenBosbouw • CHRIS FRODURE BOUWT
Private companiesForestry • CHRIS FRODURE BOUWT

Contactgegevens CHRIS FRODURE BOUWT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRIS FRODURE BOUWT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRIS FRODURE BOUWT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOEKOEKSLAAN 1; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51657209 (+32-51657209) 51657209 (+32-51657209)

Fax (fax): +32 (83) 887-33-91 +32 (83) 887-33-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRIS FRODURE BOUWT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRIS FRODURE BOUWT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRIS FRODURE BOUWT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRIS FRODURE BOUWT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRIS FRODURE BOUWT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRIS FRODURE BOUWT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRIS FRODURE BOUWT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRIS FRODURE BOUWT
Products information CHRIS FRODURE BOUWT

BTW identificatienummer (tax): BE06512664794
Ondernemingsnummer: 3401062011
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in CHRIS FRODURE BOUWT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRIS FRODURE BOUWT
(Get full report from official database of BE for CHRIS FRODURE BOUWT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRIS FRODURE BOUWT
Addition kinds of activities for CHRIS FRODURE BOUWT

15420301. Garagebouw | Garage construction
51360200. Herenkleding, nachtkleding en onderkleding | Men's and boys' robes, nightwear, and undergarments
51369902. Truien, mannen en jongens ' | Sweaters, men's and boys'
73630101. Employee leasing service | Employee leasing service
80490502. Verpleegkundigen, geregistreerd en praktisch | Nurses, registered and practical

Werken bij CHRIS FRODURE BOUWT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRIS FRODURE BOUWT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRIS FRODURE BOUWT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRIS FRODURE BOUWT. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur van bewakingsinstallaties (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Geboeid door anti-inbraak en-camerabeveiliging? Altijd al eens willen weten hoe badgesystemen werken? Actief Interim Aarschot is op zoek naar security monteurs en techniekers! Onze klant is een topper in de beveiligingssector. Je komt terecht in een vlotte toffe ploeg met fijne collega's waar een goede werksfeer de bovenhand heeft. Als monteur zal jij instaan voor het installeren van de beveiligingsinstallatie op maat van jouw klant. Tijdens jouw interimperiode word je helemaal ondergedompeld in de wereld van bewakingssystemen en intern opgeleid tot een volwaardig installateur. Heb je reeds ervaring binnen de sector? Super, wij zijn ook op zoek naar een technieker die instaat voor de dienst naverkoop!

  • Medewerker Planning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: t-office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verdeel je de werkzaamheden over de 100 servicetechnici binnen het bedrijf. Naast het dagelijks inplannen van de opdrachten is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de opdrachten afgehandeld zijn in het planningssysteem.

  • Huishoudhulp dienstencheques Bellegem - Aalbeke - Rollegem - Kortrijk (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Medewerker Strijkatelier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt ervan om je hemden, t-shirts en broeken telkens tot in detail te strijken. Je bent zelf gesteld op netheid en bedient klanten met een glimlach.

  • Student winkelbediende charcuterie te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Studentenjobs directiechauffeur (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: STUDENT DRIVE SERVICE

    Type: Studentenjob

    Je brengt de klant naar zijn afspraken met diens wagen. Je verzorgt de planning van de verplaatsing. Je staat in voor het onderhoud van de wagen, incusief reinigen. Je staat in voor logistieke taken, b.v. ophalen van dringende briefwisseling.

  • Carrier Manager (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze LLP afdeling zijn we op zoek naar een Carrier Manager. In deze rol sta je in voor de opvolging van het portfolio aan transporteurs binnen de H.Essers LLP organisatie ten einde de gemaakte service levels te respecteren. Dit houdt concreet in: coördineren, opvolgen en continu verbeteren van de operationele activiteiten en processen naar de transporteursbasis met het oog op service/klantentevredenheid en kosten. Je taken: Instaan voor de opvolging van de bestaande carrier portfolio teneinde de gevraagde KPI targets te garanderen. Uitzoeken en implementeren van alternatieve oplossingen teneinde optimalisaties te realiseren (alternatieve transporteurs / alternatieve transportoplossingen en processen). Vervullen van een coördinerende rol tussen H.Essers LLP en transporteurs teneinde de belangen van H.Essers naar de carriers te verdedigen. Uitvoeren van transport- en kostanalyses teneinde de operationele processen verder te optimaliseren. Opvolgen van markttrends en - evoluties ter ondersteuning van de verdere uitbouw van de lange termijn visie op process & carrier management strategie. Je rapporteert in deze functie aan de Operations Manager.

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • Technisch Tekenaar (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: INDUSIGN / E-CRANE WORLDWIDE

    Type: Vaste Job

    Bij de start van een project word je ingezet om ons 3D-model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D-model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan onze database voor de aankoopdienst.

  • Metserdiender/metser/kraanman (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING LEYSEN

    Type: Vaste Job

    Bij de constructie van een gebouw komt haast in elke fase metselwerk te pas. De metselaar is dan ook een professional die evengoed op de hoogte is van grond- of funderingswerken en dakconstructies als van de bakstenen, de betonblokken, geprefabriceerde bouwelementen of om het even welke materialen waarmee hij de constructie optrekt. Wij zoeken daarom een allround medewerker die ervaring heeft in de bouw of zin heeft om de stiel op de werkvloer aan te leren!

  • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

  • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Arnica

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

Zoek naar antwoorden van CHRIS FRODURE BOUWT in sociale netwerken
Look for responds of CHRIS FRODURE BOUWT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRIS FRODURE BOUWT. Laat een reactie achter voor CHRIS FRODURE BOUWT. CHRIS FRODURE BOUWT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRIS FRODURE BOUWT. Leave a respond for CHRIS FRODURE BOUWT. CHRIS FRODURE BOUWT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRIS FRODURE BOUWT op de google maps. Adres en contacten CHRIS FRODURE BOUWT
Location of CHRIS FRODURE BOUWT on the google maps. Address and contacts of CHRIS FRODURE BOUWT

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRIS FRODURE BOUWT CHRIS FRODURE BOUWT: HUDSON BELGIUM NV/SA | KRISTOF MAES | POLICE F?D?RALE | Elmopakri Cvoha | M. DE LETTER

Other related companies as CHRIS FRODURE BOUWT: HUDSON BELGIUM NV/SA | KRISTOF MAES | POLICE F?D?RALE | Elmopakri Cvoha | M. DE LETTER

CHRIS FRODURE BOUWT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRIS FRODURE BOUWT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06512664794. Het bedrijf CHRIS FRODURE BOUWT bevindt zich op het adres: KOEKOEKSLAAN 1; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in CHRIS FRODURE BOUWT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRIS FRODURE BOUWT is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRIS FRODURE BOUWT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRIS FRODURE BOUWT, openstaande posities, locatie van CHRIS FRODURE BOUWT op de kaart.

CHRIS FRODURE BOUWT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRIS FRODURE BOUWT, company assigned to the tax number BE06512664794. The company CHRIS FRODURE BOUWT is located at the address: KOEKOEKSLAAN 1; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in CHRIS FRODURE BOUWT were not found.
The main activity of CHRIS FRODURE BOUWT is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRIS FRODURE BOUWT is not available. You also can look at reviews of CHRIS FRODURE BOUWT, open positions, location of CHRIS FRODURE BOUWT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRIS FRODURE BOUWT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRIS FRODURE BOUWT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRIS FRODURE BOUWT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRIS FRODURE BOUWT, employees, financial statistics.