BRULEZ-DEBRUYNE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • BRULEZ-DEBRUYNE
Private companiesHealth Services • BRULEZ-DEBRUYNE

Contactgegevens BRULEZ-DEBRUYNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRULEZ-DEBRUYNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRULEZ-DEBRUYNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EGEMSTRAAT 58; 8740; PITTEM, België

Telefoon (phone): 51466681 (+32-51466681) 51466681 (+32-51466681)

Fax (fax): +32 (63) 170-28-58 +32 (63) 170-28-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRULEZ-DEBRUYNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRULEZ-DEBRUYNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRULEZ-DEBRUYNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRULEZ-DEBRUYNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRULEZ-DEBRUYNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRULEZ-DEBRUYNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRULEZ-DEBRUYNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRULEZ-DEBRUYNE
Products information BRULEZ-DEBRUYNE

BTW identificatienummer (tax): BE02192840576
Ondernemingsnummer: 2473815917
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 535,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in BRULEZ-DEBRUYNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRULEZ-DEBRUYNE
(Get full report from official database of BE for BRULEZ-DEBRUYNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRULEZ-DEBRUYNE
Addition kinds of activities for BRULEZ-DEBRUYNE

28990101. Anijsolie | Anise oil
29520201. Baksteenbekleding, asfalt | Brick siding, asphalt
34790216. Pan glazen | Pan glazing
38240101. Gasmeters, huishoudelijk en groot vermogen: industrieel | Gasmeters, domestic and large capacity: industrial
50840402. Boorpunten | Drilling bits
51699901. zuren | Acids
73899965. Inventaris voorraad service | Inventory stocking service

Werken bij BRULEZ-DEBRUYNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRULEZ-DEBRUYNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRULEZ-DEBRUYNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRULEZ-DEBRUYNE. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • Productiemedewerker voeding - 2 ploegen - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Ardooie zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die kunnen werken in 2 ploegen. De voormiddagploeg is van 5 tot 13 uur, de namiddagploeg van 13 tot 21 uur. Als productiemedewerker sta je de operatoren bij waar nodig. Je houdt je aan de voorschriften van hygiëne, kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • Jobstudent(e) kassamedewerker te Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar jobstudenten die willen werken aen de kassa.

  • administratief medewerker - sales (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker - sales ben je werkzaam op de binnendienst verkoop van onze klant. Je werkt nauw samen met de buitendienst en de planningsafdeling Je staat in voor klantencontact via mail en telefoon Je informeert klanten over levertijden, voorraden, advies en technische ondersteuning Je maakt technische offertes op Je geeft orders in Je handelt eventuele klachten af Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

  • Drukafwerker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

  • Barman (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: L' APERO

    Type: Vaste Job

    Restaurant l’Apéro is een gevestigde waarde gelegen op de Oostendse strandpromenade. Wij zijn op zoek naar fijne collega’s om ons jong en dynamisch zaalteam te versterken. Job omschrijving Je staat in voor een vlotte werking van de Bar en een efficiënte samenwerking met de zaal medewerkers als ook bent je verantwoordelijk voor het aanvullen en bestellen.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

  • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

Zoek naar antwoorden van BRULEZ-DEBRUYNE in sociale netwerken
Look for responds of BRULEZ-DEBRUYNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRULEZ-DEBRUYNE. Laat een reactie achter voor BRULEZ-DEBRUYNE. BRULEZ-DEBRUYNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRULEZ-DEBRUYNE. Leave a respond for BRULEZ-DEBRUYNE. BRULEZ-DEBRUYNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRULEZ-DEBRUYNE op de google maps. Adres en contacten BRULEZ-DEBRUYNE
Location of BRULEZ-DEBRUYNE on the google maps. Address and contacts of BRULEZ-DEBRUYNE

Andere gerelateerde bedrijven als come BRULEZ-DEBRUYNE BRULEZ-DEBRUYNE: KBC | R & V | JACQUES ANGENOT | FREDERIK BLONTROCK | A.B.B.I.-ELEC

Other related companies as BRULEZ-DEBRUYNE: KBC | R & V | JACQUES ANGENOT | FREDERIK BLONTROCK | A.B.B.I.-ELEC

BRULEZ-DEBRUYNE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRULEZ-DEBRUYNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02192840576. Het bedrijf BRULEZ-DEBRUYNE bevindt zich op het adres: EGEMSTRAAT 58; 8740; PITTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 535,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in BRULEZ-DEBRUYNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRULEZ-DEBRUYNE is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRULEZ-DEBRUYNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRULEZ-DEBRUYNE, openstaande posities, locatie van BRULEZ-DEBRUYNE op de kaart.

BRULEZ-DEBRUYNE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRULEZ-DEBRUYNE, company assigned to the tax number BE02192840576. The company BRULEZ-DEBRUYNE is located at the address: EGEMSTRAAT 58; 8740; PITTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 535,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in BRULEZ-DEBRUYNE were not found.
The main activity of BRULEZ-DEBRUYNE is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRULEZ-DEBRUYNE is not available. You also can look at reviews of BRULEZ-DEBRUYNE, open positions, location of BRULEZ-DEBRUYNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRULEZ-DEBRUYNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRULEZ-DEBRUYNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRULEZ-DEBRUYNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRULEZ-DEBRUYNE, employees, financial statistics.