BRUIS K

Contactgegevens BRUIS K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUIS K: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUIS K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DU VIEUX CH?NE 15; 4960; MALMEDY, België

Telefoon (phone): 80446921 (+32-80446921) 80446921 (+32-80446921)

Fax (fax): +32 (68) 200-29-83 +32 (68) 200-29-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUIS K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUIS K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUIS K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUIS K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUIS K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUIS K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUIS K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUIS K
Products information BRUIS K

BTW identificatienummer (tax): BE08430603027
Ondernemingsnummer: 2276885986
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 817,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BRUIS K zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUIS K
(Get full report from official database of BE for BRUIS K)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUIS K
Addition kinds of activities for BRUIS K

615901. Landbouwkredietinstellingen | Agricultural credit institutions
833101. Job training services | Job training services
871102. Industriële ingenieurs | Industrial engineers
22530300. Lounge, bed en vrijetijdskleding | Lounge, bed, and leisurewear
30699916. Spatels, rubber | Spatulas, rubber
32649903. Isolatoren, elektrisch: porselein | Insulators, electrical: porcelain
36249905. Elektroden, thermische en elektrolytische toepassingen: koolstof, grafiet | Electrodes, thermal and electrolytic uses: carbon, graphite
38420105. Handschoenen, veiligheid | Gloves, safety
75139900. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs, nec | Truck rental and leasing, no drivers, nec
93110402. Financiën, belastingen en monetair beleid, staatsregering | Finance, taxation, and monetary policy, state government

Werken bij BRUIS K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUIS K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUIS K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUIS K. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Electricien (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Brussel zijn wij op zoek naar een gedreven Industrieel Electricien. Je taken : - Algemene elektriciteitswerken - Plaatsen en aansluiten van verdeelborden en industiële componenten, verlichting, enz. - Opsporen en herstellen van defecten of fouten in elektr. installaties - Beheer van laag –en hoogspanningsnetten - Kunnen werken met hoogspanningscomponenten

  • ORDERPICKER DAGUREN (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in OLV-Waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers die met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    tExclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Antonius – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Bijlesgever wiskunde (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student - handlanger bouw (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent om appartementen te poetsen. Ideaal is een team van min. 2 studenten die gezamenlijk periodiek beschikbaar zijn. (Bv wekelijks 1 dag , maakt niet uit welke dag). Vervoer kan de firma eventueel voorzien. Takenpakket: ofwel appartementen , hier of daar , te gaan kuisen ofwel ander kuiswerk ( voertuigen , machines, .. )

  • Inside sales (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: BECHTLE direct NV

    Type: Vaste Job

    Je bouwt actief een relatie op met verschillende klanten (B2B), je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je klantenbestand. Je brengt de IT-behoefte en omgeving van de klant in kaart zodat je een meerwaarde kan creëren bij de klant door het bieden van een passend IT-advies. Hierin krijg je uiteraard de nodige opleiding en ondersteuning van onze IT-afdeling. Jij draagt zorg voor een correcte afhandeling van offerte, bestelling & levertijden. Op regelmatige basis onderhoudt je contact met vendoren, distribiteurs en collega's uit andere landen

  • PHP developer back end (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als PHP developer behoor je tot de kern van dit bedrijf. Je bouwt mee aan de software van de applicatie. Je past bestaande software aan, gepersonaliseerd aan de wensen van de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules. Je denkt mee aan de visie en groei van deze firma.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Inside Sales Marketing (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Leercontract

    Als Inside Sales prospecteer je telefonisch naar nieuwe opportuniteiten bij nieuwe en bestaande klanten. Je wekt interesse op en overtuigt contacten van onze diensten en oplossingen. Je werkt offertes uit en verzorgt de aansluitende opvolging. Je rapporteert alles nauwkeurig binnen ons in CRM Systeem.

Zoek naar antwoorden van BRUIS K in sociale netwerken
Look for responds of BRUIS K in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUIS K. Laat een reactie achter voor BRUIS K. BRUIS K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUIS K. Leave a respond for BRUIS K. BRUIS K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUIS K op de google maps. Adres en contacten BRUIS K
Location of BRUIS K on the google maps. Address and contacts of BRUIS K

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUIS K BRUIS K: CHABLIS SYSTEMS | DIDIER LADRY | FREDERIC MARTIN | TANRIOVEN KARDESLER | V.A.G.

Other related companies as BRUIS K: CHABLIS SYSTEMS | DIDIER LADRY | FREDERIC MARTIN | TANRIOVEN KARDESLER | V.A.G.

BRUIS K is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUIS K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08430603027. Het bedrijf BRUIS K bevindt zich op het adres: CHEMIN DU VIEUX CH?NE 15; 4960; MALMEDY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 817,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in BRUIS K zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUIS K is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUIS K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUIS K, openstaande posities, locatie van BRUIS K op de kaart.

BRUIS K is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUIS K, company assigned to the tax number BE08430603027. The company BRUIS K is located at the address: CHEMIN DU VIEUX CH?NE 15; 4960; MALMEDY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 817,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in BRUIS K were not found.
The main activity of BRUIS K is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUIS K is not available. You also can look at reviews of BRUIS K, open positions, location of BRUIS K on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUIS K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUIS K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUIS K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUIS K, employees, financial statistics.