CRةDIT AGRICOLE

Contactgegevens CRةDIT AGRICOLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRةDIT AGRICOLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRةDIT AGRICOLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES HAIES 62; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES, België

Telefoon (phone): 71216865 (+32-71216865) 71216865 (+32-71216865)

Fax (fax): +32 (14) 995-49-56 +32 (14) 995-49-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRةDIT AGRICOLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRةDIT AGRICOLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRةDIT AGRICOLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRةDIT AGRICOLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRةDIT AGRICOLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRةDIT AGRICOLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRةDIT AGRICOLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRةDIT AGRICOLE
Products information CRةDIT AGRICOLE

BTW identificatienummer (tax): BE07938415527
Ondernemingsnummer: 6565948486
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRةDIT AGRICOLE
(Get full report from official database of BE for CRةDIT AGRICOLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRةDIT AGRICOLE
Addition kinds of activities for CRةDIT AGRICOLE

399100. Borstels en borstels | Brooms and brushes
22419905. Handschoenen voering stoffen | Glove lining fabrics
59999915. Kaarten en grafieken | Maps and charts
76991700. Schoonmaakdiensten | Cleaning services
81110201. Administratief en bestuursrecht | Administrative and government law

Werken bij CRةDIT AGRICOLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRةDIT AGRICOLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRةDIT AGRICOLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRةDIT AGRICOLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high leven technisch tekenbureel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar. Je staat in voor het technisch uittekenen van gordijngevels en koepels. Je maakt overzichtstekeningen, detailtekeningen en productietekeningen.

  • Administration Officer - tijdelijk project (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een full-time administration officer om het team in Brussel te vervoegen. Hierbij kom je terecht in een zeer dynamische omgeving waar geen enkele dag dezelfde is. Het groeiend aantal klanten met steeds hogere verwachtingen, de wijzigende regelgeving, de verdere digitalisering van onze business, de brede waaier aan projecten en onze grote commerciële campagnes, zorgen ervoor dat geen enkele dag dezelfde is. Het team waarin jij terecht zal komen zal de motor vormen in dit alles. Je zal instaan voor de volledige administratieve verwerking voor onze klanten en staan ze met raad en daad bij als ze hierrond vragen of bemerkingen hebben. Dit betekent dat we heel vaak rechtstreeks in contact komen met klanten, maar ook met KBC-/CBC-kantoren en andere interne diensten. Heldere communicatie en 5*-service zijn hierbij troef. De opdrachten omvatten de volledige levensloop: van het openen van een rekening, het transfereren van effecten, het overschrijven van gelden, het vervangen van defecte toestellen, tot het afsluiten van rekeningen. Aangezien dit werk rechtstreekse impact heeft op onze klant, zijn tijdigheid en accuraatheid van cruciaal belang. Als team staan we voor verschillende belangrijke uitdagingen, zoals de toenemende regelgeving, het verder automatiseren van onze processen, het verbeteren van onze customer experience,…

  • Customer Service officer (TIJDELIJK!) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een tijdelijke opdracht in de Customer Service? Dan is deze job iets voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service Officer die mee de klantendienst wil ondersteunen. Je staat mensen per telefoon en e-mail te woord met vragen over facturatie, technische issues, klachten,… Dankzij je servicegerichte mentaliteit weet je het probleem te analyseren een oplossing aan te reiken. Je geeft pro-actief mee hoe deze issues in de toekomst te vermijden zijn.

  • Maritiem Inside Sales Coordinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor Supply Chain Solutions, zowel in zeevracht, luchtvracht als multimodale door-to-door oplossingen binnen West Europa. • Je antwoordt snel en correct op prijsaanvragen van zowel nieuwe als bestaande klanten. • Je onderhoudt en ontwikkelt actief de bestaande portfolio van klanten. • Je werkt aan RFQ’s en Tenders van bestaande en nieuwe klanten, in nauwe samenwerking met je collega’s van aankoop en forwarding. • Je bent sterk in relaties opbouwen. • Je bent een doorgedreven gebruiker en gelover van Salesforce en duidelijke sales-processen. Verkopen is de kern, maar zonder een gedegen opvolging via de juiste tools – in ons geval Salesforce – werkt het niet. • Je contacteert en bezoekt geregeld bestaande klanten om de vinger aan de pols te houden.

  • Magazijnier (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Diest zoeken wij medewerkers op de verzending Taken: - Het gemaakte glas vastzetten op de karren en klaarmaken voor verzending - Deze karren moeten dan ook verplaatst worden met de heftruck - Werken met een scanner en een laadlijst de nodig materialen bij elkaar halen

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • Receptionist te Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om de service verder te optimaliseren zoeken we een receptionist(e) werkplaats met ervaring in vrachtwagens. Deze functie vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en magazijn. Je analyseert de opdrachten van de planning, doet een eerste controle en maakt een werkfiche op voor de mecaniciens en carrossiers. Je staat nauw in contact met de magazijnier in kader van een optimaal stockbeheer. Je garandeert een correcte verwerking van de werkorders voor een goede facturatie als gevolg.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Hundelgemse steenweg 329, 9820 Merelbeke Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u15 tot 18u00, op zaterdag van 7u30 tot 18u00, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Bewakingsagenten Evenementen (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: CLOSE PROTECTION SECURITY

    Type: Werfreserve

    Gezocht: Bewakingsagenten voor evenementen in de regio Vlaanderen.

Zoek naar antwoorden van CRةDIT AGRICOLE in sociale netwerken
Look for responds of CRةDIT AGRICOLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRةDIT AGRICOLE. Laat een reactie achter voor CRةDIT AGRICOLE. CRةDIT AGRICOLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRةDIT AGRICOLE. Leave a respond for CRةDIT AGRICOLE. CRةDIT AGRICOLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRةDIT AGRICOLE op de google maps. Adres en contacten CRةDIT AGRICOLE
Location of CRةDIT AGRICOLE on the google maps. Address and contacts of CRةDIT AGRICOLE

Andere gerelateerde bedrijven als come CRةDIT AGRICOLE CRةDIT AGRICOLE: ESTHETIEK PICCOBELLO | Adam (Atelier) | JEAN-LUC LELOUP | ROLLMOPS | EDL-B&M

Other related companies as CRةDIT AGRICOLE: ESTHETIEK PICCOBELLO | Adam (Atelier) | JEAN-LUC LELOUP | ROLLMOPS | EDL-B&M

CRةDIT AGRICOLE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRةDIT AGRICOLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07938415527. Het bedrijf CRةDIT AGRICOLE bevindt zich op het adres: RUE DES HAIES 62; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van CRةDIT AGRICOLE is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRةDIT AGRICOLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRةDIT AGRICOLE, openstaande posities, locatie van CRةDIT AGRICOLE op de kaart.

CRةDIT AGRICOLE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRةDIT AGRICOLE, company assigned to the tax number BE07938415527. The company CRةDIT AGRICOLE is located at the address: RUE DES HAIES 62; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of CRةDIT AGRICOLE is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CRةDIT AGRICOLE is not available. You also can look at reviews of CRةDIT AGRICOLE, open positions, location of CRةDIT AGRICOLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRةDIT AGRICOLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRةDIT AGRICOLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRةDIT AGRICOLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRةDIT AGRICOLE, employees, financial statistics.