BOUWWERKEN MARCEL BROSENS

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • BOUWWERKEN MARCEL BROSENS
Private companiesInsurance Carriers • BOUWWERKEN MARCEL BROSENS

Contactgegevens BOUWWERKEN MARCEL BROSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWWERKEN MARCEL BROSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWWERKEN MARCEL BROSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERSEWEG 181; 2321; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33146866 (+32-33146866) 33146866 (+32-33146866)

Fax (fax): +32 (87) 164-96-38 +32 (87) 164-96-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWWERKEN MARCEL BROSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWWERKEN MARCEL BROSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWWERKEN MARCEL BROSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWWERKEN MARCEL BROSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWWERKEN MARCEL BROSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWWERKEN MARCEL BROSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWWERKEN MARCEL BROSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWWERKEN MARCEL BROSENS
Products information BOUWWERKEN MARCEL BROSENS

BTW identificatienummer (tax): BE05014129638
Ondernemingsnummer: 6174011230
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 598,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in BOUWWERKEN MARCEL BROSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWWERKEN MARCEL BROSENS
(Get full report from official database of BE for BOUWWERKEN MARCEL BROSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWWERKEN MARCEL BROSENS
Addition kinds of activities for BOUWWERKEN MARCEL BROSENS

287599. Meststoffen, alleen mengen, nec | Fertilizers, mixing only, nec
01749902. Citroenbos | Lemon grove
26760301. Luiers, papier (wegwerp): gemaakt van gekocht papier | Diapers, paper (disposable): made from purchased paper
28210407. Sojabonenplastic | Soybean plastics
34999927. Magnetische schilden, metaal | Magnetic shields, metal
35410200. Slijpen, polijsten, buffing, lapping en honing machines | Grinding, polishing, buffing, lapping, and honing machines
50520100. Metallische ertsen | Metallic ores
50940200. Munten, medailles en trofeeën | Coins, medals, and trophies
51910403. zadelmakerij | Saddlery

Werken bij BOUWWERKEN MARCEL BROSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWWERKEN MARCEL BROSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWWERKEN MARCEL BROSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWWERKEN MARCEL BROSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C aan horecazaken (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat voeding levert aan horeca zaken, zoeken we een chauffeur C. Je hebt meerdere stops en staat ook zelf in voor het laden en lossen. Daarnaast heb je ook heel veel contact met de klanten.

  • medewerker verkoop (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

  • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

  • huishoudhulp via dienstencheques (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DC CLIPS

    Type: Dienstenchequebaan

    huishoudhulp via dienstencheques regio Gruitrode-Opoeteren/Dorne-Opglabbeek

  • POETSHULP DC Oostkamp-Beernem-Oedelem (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Oostkamp-Beernem-Oedelem zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

  • architect (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KOOLSKAMP (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Mystery Shopper (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • WINKELBEDIENDE SLAGERIJ (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: STEVENS ROEL

    Type: Flexijob

    Je zal de klanten bedienen aan de toog. Je maakt de bestellingen klaar en rekent af. Daarnaast zorg je ervoor dat de toog steeds aangevuld en proper is. Als het rustiger is help je ook mee in het atelier bij het maken van kleine bereidingen en je doet de afwas.

Zoek naar antwoorden van BOUWWERKEN MARCEL BROSENS in sociale netwerken
Look for responds of BOUWWERKEN MARCEL BROSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWWERKEN MARCEL BROSENS. Laat een reactie achter voor BOUWWERKEN MARCEL BROSENS. BOUWWERKEN MARCEL BROSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWWERKEN MARCEL BROSENS. Leave a respond for BOUWWERKEN MARCEL BROSENS. BOUWWERKEN MARCEL BROSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWWERKEN MARCEL BROSENS op de google maps. Adres en contacten BOUWWERKEN MARCEL BROSENS
Location of BOUWWERKEN MARCEL BROSENS on the google maps. Address and contacts of BOUWWERKEN MARCEL BROSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWWERKEN MARCEL BROSENS BOUWWERKEN MARCEL BROSENS: FLEUREL | BOUCHERIE MALOU | IMINVEST | FA. HENS GEBRS | dedee a

Other related companies as BOUWWERKEN MARCEL BROSENS: FLEUREL | BOUCHERIE MALOU | IMINVEST | FA. HENS GEBRS | dedee a

BOUWWERKEN MARCEL BROSENS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWWERKEN MARCEL BROSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05014129638. Het bedrijf BOUWWERKEN MARCEL BROSENS bevindt zich op het adres: MEERSEWEG 181; 2321; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 598,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in BOUWWERKEN MARCEL BROSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWWERKEN MARCEL BROSENS is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWWERKEN MARCEL BROSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWWERKEN MARCEL BROSENS, openstaande posities, locatie van BOUWWERKEN MARCEL BROSENS op de kaart.

BOUWWERKEN MARCEL BROSENS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWWERKEN MARCEL BROSENS, company assigned to the tax number BE05014129638. The company BOUWWERKEN MARCEL BROSENS is located at the address: MEERSEWEG 181; 2321; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 598,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in BOUWWERKEN MARCEL BROSENS were not found.
The main activity of BOUWWERKEN MARCEL BROSENS is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWWERKEN MARCEL BROSENS is not available. You also can look at reviews of BOUWWERKEN MARCEL BROSENS, open positions, location of BOUWWERKEN MARCEL BROSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWWERKEN MARCEL BROSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWWERKEN MARCEL BROSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWWERKEN MARCEL BROSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWWERKEN MARCEL BROSENS, employees, financial statistics.