BOUWTEAM VANHOVE

Contactgegevens BOUWTEAM VANHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWTEAM VANHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWTEAM VANHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BULSKAMPSTRAAT 65; 8630; VEURNE, België

Telefoon (phone): 58316572 (+32-58316572) 58316572 (+32-58316572)

Fax (fax): +32 (63) 333-95-26 +32 (63) 333-95-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWTEAM VANHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWTEAM VANHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWTEAM VANHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWTEAM VANHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWTEAM VANHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWTEAM VANHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWTEAM VANHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWTEAM VANHOVE
Products information BOUWTEAM VANHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE07394866943
Ondernemingsnummer: 2784729003
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 421,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in BOUWTEAM VANHOVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWTEAM VANHOVE
(Get full report from official database of BE for BOUWTEAM VANHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWTEAM VANHOVE
Addition kinds of activities for BOUWTEAM VANHOVE

23310000. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
28990107. Grapefruitolie | Grapefruit oil
30110203. Autobanden, pneumatisch | Automobile tires, pneumatic
36250208. Schakelaars, elektronische toepassingen | Switches, electronic applications
59469900. Camera- en fotografische voorraadwinkels, nec | Camera and photographic supply stores, nec
82310402. Documentatiecentrum | Documentation center

Werken bij BOUWTEAM VANHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWTEAM VANHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWTEAM VANHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWTEAM VANHOVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de inpak van diverse groenten. Je wordt tewerkgesteld in een familiaal bedrijf. Het betreft een functie in dag.

  • Operator Metaal m/v/x 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JIJ? Een operator in de metaalsector HEBT? Zin om als operator in de metaalsector aan de slag te gaan. Je zit er bovendien niet mee in om een in een 3 ploegenstelsel te werken. PLACE TO BE? Een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde. Deze firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant. HOE,WAT,WIE? Kan jij overweg met een zaagmachine? Dan ben jij de metaaloperator die we zoeken! Zegt het inpakken van profielen je ook wel iets? Perfect! De aluminiumprofielen - die onder andere worden gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design,...- worden immers door jou ingepakt.

  • Monteur/onderhoudstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een technisch bedrijf die instaat voor het uitvoeren van onderhouswerkzaamheden bij productiebedrijven en het vervaardigen van constructies in staal.

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

  • Productiemedewerker M/V te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoek productiemedewerkers Je staat in voor: Het etiketteren van dozen De controle van het eindproduct op etiket Het inpakken van huidverzorgingsproducten, make-ups en haarverzorgingsproducten in dozen Het stapelen van dozen op paletten Het schoonhouden van jouw werkplek De eindcontrole van het product

  • Polyvalente arbeider Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kampenhout zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker die niet bang is zijn/haar handen vuil te maken. Je reinigt met een hogedrukreiniger de containers waarin keukenafval gehouden werd. Daarnaast sta je in voor een nette en opgeruimde werkplaats. Je werkt voltijds van 8u30 tot 17u00 van maandag tot en met vrijdag. Plaats van tewerkstelling: Kampenhout

  • Magazijnier (m/v) - Wycor (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat doe je? Als magazijnier met een passie voor hout ontvang je de goederen en inspecteer je ze grondig. Wanneer deze perfect in orde zijn registreer je ze in het interne systeem. Om voor voldoende afwisseling te zorgen in je dag heb ook nog volgende taken: - stockbeheer - orderpicking - belevering naar de productie

  • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ELIA

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

  • Technisch binnendienst medewerker (ECHT)

    Regio: ECHT

    Bedrijf: S.F.A. BENELUX

    Type: Vaste Job

    De zeer gevarieerde taken en werkzaamheden bestaan uit: Telefonisch aanspreekpunt voor installateurs en klanten die hulp nodig hebben bij storingen of montage; Direct contact met de verschillende fabrieken in Frankrijk bij productontwikkeling; Verzorgen van technische trainingen richting onze externe servicepartners; Verder uitbouwen van de kennis-databank en deze toegankelijk maken voor je directe collega’s; In voorkomende projecten op locatie adviseren; Meedenken over kosten-efficiënte oplossingen met een nog hoger serviceniveau.

  • Chauffeur CE Walking Floor DAG met camionnette (m/v) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor deze functie kijken we uit naar een ervaren chauffeur CE walking floor. Qua werkuren zijn dit dagritten. Je vertrekt tussen 5u30 en 7u30 's morgens.

  • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

Zoek naar antwoorden van BOUWTEAM VANHOVE in sociale netwerken
Look for responds of BOUWTEAM VANHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWTEAM VANHOVE. Laat een reactie achter voor BOUWTEAM VANHOVE. BOUWTEAM VANHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWTEAM VANHOVE. Leave a respond for BOUWTEAM VANHOVE. BOUWTEAM VANHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWTEAM VANHOVE op de google maps. Adres en contacten BOUWTEAM VANHOVE
Location of BOUWTEAM VANHOVE on the google maps. Address and contacts of BOUWTEAM VANHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWTEAM VANHOVE BOUWTEAM VANHOVE: ANDRE MARTINET | IPECO | SLEEP SHOP | Scarinci Ferdinand | Knit Line

Other related companies as BOUWTEAM VANHOVE: ANDRE MARTINET | IPECO | SLEEP SHOP | Scarinci Ferdinand | Knit Line

BOUWTEAM VANHOVE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWTEAM VANHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07394866943. Het bedrijf BOUWTEAM VANHOVE bevindt zich op het adres: BULSKAMPSTRAAT 65; 8630; VEURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 421,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in BOUWTEAM VANHOVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWTEAM VANHOVE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWTEAM VANHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWTEAM VANHOVE, openstaande posities, locatie van BOUWTEAM VANHOVE op de kaart.

BOUWTEAM VANHOVE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWTEAM VANHOVE, company assigned to the tax number BE07394866943. The company BOUWTEAM VANHOVE is located at the address: BULSKAMPSTRAAT 65; 8630; VEURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 421,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in BOUWTEAM VANHOVE were not found.
The main activity of BOUWTEAM VANHOVE is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWTEAM VANHOVE is not available. You also can look at reviews of BOUWTEAM VANHOVE, open positions, location of BOUWTEAM VANHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWTEAM VANHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWTEAM VANHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWTEAM VANHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWTEAM VANHOVE, employees, financial statistics.