CRةDIT AGRICOLE

Contactgegevens CRةDIT AGRICOLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRةDIT AGRICOLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRةDIT AGRICOLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA REFFE 30; 4920; AYWAILLE, België

Telefoon (phone): 43844267 (+32-43844267) 43844267 (+32-43844267)

Fax (fax): +32 (87) 614-80-62 +32 (87) 614-80-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRةDIT AGRICOLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRةDIT AGRICOLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRةDIT AGRICOLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRةDIT AGRICOLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRةDIT AGRICOLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRةDIT AGRICOLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRةDIT AGRICOLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRةDIT AGRICOLE
Products information CRةDIT AGRICOLE

BTW identificatienummer (tax): BE08303985595
Ondernemingsnummer: 4183837890
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRةDIT AGRICOLE
(Get full report from official database of BE for CRةDIT AGRICOLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRةDIT AGRICOLE
Addition kinds of activities for CRةDIT AGRICOLE

0783. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
331207. Plaat, vel en strook, behalve gecoate producten | Plate, sheet and strip, except coated products
20849901. Wijnkelders, gebonden: bezig met mengende wijnen | Wine cellars, bonded: engaged in blending wines
36210206. resolvers | Resolvers
36990304. Automotive rij simulators (trainingshulpmiddelen), elektronisch | Automotive driving simulators (training aids), electronic
72180101. Wasserij- en tapijtvoorziening | Laundered mat and rug supply

Werken bij CRةDIT AGRICOLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRةDIT AGRICOLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRةDIT AGRICOLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRةDIT AGRICOLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Assemblagemedewerkers gezocht! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Oostakker werft productiemedewerkers aan! Ben je geboeid door de automotive sector? Geef snel een seintje!

  • Productiemedewerkers/kwaliteitscontroleurs - Alcon (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon (gelegen in Puurs) kijken wij regelmatig uit naar extra productiemedewerkers voor de verpakking en de kwaliteitscontrole van de oogproducten. Momenteel zoeken wij extra medewerkers voor de kwaliteitscontrole van de oogdruppels. Dit alles gebeurt in een gecontroleerde productiezone.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

  • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

  • Preparatiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als preparatiemedewerker zal je na je opleiding verantwoordelijk worden voor de gebruikte kleuren in het productieproces. Hierbij kan je rekenen op een takenpakket met diversiteit! – staalnames uitvoeren; – referentiestalen hiermee vergelijken; – beoordelingen maken op basis van kleur en aspect; – kleurcorrecties uitvoeren; – inkt-verbruiken registreren; – … Ben jij de duizendpoot op zoek naar een toffe job met afwisseling? Geef ons snel een belletje!

  • Student(e) fashion op zondag (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe winkel regio Anzegem zijn wij op zoek naar een enthousiaste student(e). Je zal voornamelijk plaatsnemen aan de kassa. Dit wordt aangeleerd.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VISIT BRUSSELS

    Type: Vaste Job

    visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

Zoek naar antwoorden van CRةDIT AGRICOLE in sociale netwerken
Look for responds of CRةDIT AGRICOLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRةDIT AGRICOLE. Laat een reactie achter voor CRةDIT AGRICOLE. CRةDIT AGRICOLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRةDIT AGRICOLE. Leave a respond for CRةDIT AGRICOLE. CRةDIT AGRICOLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRةDIT AGRICOLE op de google maps. Adres en contacten CRةDIT AGRICOLE
Location of CRةDIT AGRICOLE on the google maps. Address and contacts of CRةDIT AGRICOLE

Andere gerelateerde bedrijven als come CRةDIT AGRICOLE CRةDIT AGRICOLE: DERASUN | Patriarche J | Beerens R | Sanctorum F | VERHEYEN

Other related companies as CRةDIT AGRICOLE: DERASUN | Patriarche J | Beerens R | Sanctorum F | VERHEYEN

CRةDIT AGRICOLE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRةDIT AGRICOLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303985595. Het bedrijf CRةDIT AGRICOLE bevindt zich op het adres: RUE DE LA REFFE 30; 4920; AYWAILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van CRةDIT AGRICOLE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRةDIT AGRICOLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRةDIT AGRICOLE, openstaande posities, locatie van CRةDIT AGRICOLE op de kaart.

CRةDIT AGRICOLE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRةDIT AGRICOLE, company assigned to the tax number BE08303985595. The company CRةDIT AGRICOLE is located at the address: RUE DE LA REFFE 30; 4920; AYWAILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of CRةDIT AGRICOLE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CRةDIT AGRICOLE is not available. You also can look at reviews of CRةDIT AGRICOLE, open positions, location of CRةDIT AGRICOLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRةDIT AGRICOLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRةDIT AGRICOLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRةDIT AGRICOLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRةDIT AGRICOLE, employees, financial statistics.