BOUWONDERNEMING CATTEEU

Contactgegevens BOUWONDERNEMING CATTEEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWONDERNEMING CATTEEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWONDERNEMING CATTEEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KALLESTRAAT 3; 8691; ALVERINGEM, België

Telefoon (phone): 57301780 (+32-57301780) 57301780 (+32-57301780)

Fax (fax): +32 (53) 560-56-98 +32 (53) 560-56-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWONDERNEMING CATTEEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWONDERNEMING CATTEEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWONDERNEMING CATTEEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWONDERNEMING CATTEEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWONDERNEMING CATTEEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWONDERNEMING CATTEEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWONDERNEMING CATTEEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWONDERNEMING CATTEEU
Products information BOUWONDERNEMING CATTEEU

BTW identificatienummer (tax): BE08939544677
Ondernemingsnummer: 8609680175
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 405,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in BOUWONDERNEMING CATTEEU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWONDERNEMING CATTEEU
(Get full report from official database of BE for BOUWONDERNEMING CATTEEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWONDERNEMING CATTEEU
Addition kinds of activities for BOUWONDERNEMING CATTEEU

7539. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec
09129901. Bluefish, vangen van | Bluefish, catching of
20769906. Pindakaas, taart of maaltijd | Peanut oil, cake or meal
26790503. Doilies, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Doilies, paper: made from purchased material
33560401. Nikkel- en nikkellegeringspijp, platen, lakens, enz. | Nickel and nickel alloy pipe, plates, sheets, etc.
36130201. Bedieningspanelen, elektrisch | Control panels, electric

Werken bij BOUWONDERNEMING CATTEEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWONDERNEMING CATTEEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWONDERNEMING CATTEEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWONDERNEMING CATTEEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior service elektricien m/v (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in de regio van Wilrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde junior elektricien m/v: - Je gaat op basis van een dagplanning op pad naar diverse kleine werven - Je voert onderhoud uit aan de machines en vervangt indien nodig stukken - Je staat in contact met bewoners/syndicussen,... - Na elke interventie vul je een kort administratief verslag in - Je zal voornamelijk elektrische en mechanische ingrepen moeten doen.

  • Agendaplanner - call agent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afsprakenplanner contacteer je nieuwe potentiële bedrijven om kennis te laten maken met de diensten van onze klant, een dynamisch, groeiend postorderbedrijf. Je beheert de agenda van onze vertegenwoordigers. Ben jij commercieel ingesteld en haal je een kick uit het overtuigen van mensen? Dan is dit de ideale job voor jou!

  • MEDEWERKER SCHOONMAAK INDUSTRIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF WESTHOEK

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het schoonmaken van industrieële gebouwen. Je werkt in de regio Diksmuide, Koekelare en kust. Je werkt dagelijks van 17 uur tot 20u30

  • POETSHULP HEULTJE. (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Junior Recruiter - Internship (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VOLVO GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats! Jouw takenpakket Wij geloven dat variatie belangrijk is in een job. Zo hebben wij een takenpakket samengesteld waarin je de kans krijgt om met de verschillende aspecten van het selectieproces in aanraking te komen. De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd. Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards. Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren een echte Volvo Ambassador. Verder zal jij de kans krijgen om een nieuw project (stagebeleid) op te starten. Zo mag jij je volledig laten gaan bij het uittekenen van het proces, het verloop en de opvolging. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.

  • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • Assemblage medewerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HR@RETAIL

    Type: Vaste Job

    JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

  • RESERVE Reinigers chocoladefabriek Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers in een chocoladefabriek uit de regio Dendermonde en Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. Je gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Maandag tem donderdag: van 7u30u tot 16u30 Vrijdag: van 7u tot 11u30 (37u/week)

Zoek naar antwoorden van BOUWONDERNEMING CATTEEU in sociale netwerken
Look for responds of BOUWONDERNEMING CATTEEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWONDERNEMING CATTEEU. Laat een reactie achter voor BOUWONDERNEMING CATTEEU. BOUWONDERNEMING CATTEEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWONDERNEMING CATTEEU. Leave a respond for BOUWONDERNEMING CATTEEU. BOUWONDERNEMING CATTEEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWONDERNEMING CATTEEU op de google maps. Adres en contacten BOUWONDERNEMING CATTEEU
Location of BOUWONDERNEMING CATTEEU on the google maps. Address and contacts of BOUWONDERNEMING CATTEEU

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWONDERNEMING CATTEEU BOUWONDERNEMING CATTEEU: Laval Guy SPRL | LIBRAIRIE PERARO | Full Key Systems | LODEWIJK WILMS | ALFONS BULTEEL

Other related companies as BOUWONDERNEMING CATTEEU: Laval Guy SPRL | LIBRAIRIE PERARO | Full Key Systems | LODEWIJK WILMS | ALFONS BULTEEL

BOUWONDERNEMING CATTEEU is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWONDERNEMING CATTEEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08939544677. Het bedrijf BOUWONDERNEMING CATTEEU bevindt zich op het adres: KALLESTRAAT 3; 8691; ALVERINGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 405,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in BOUWONDERNEMING CATTEEU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWONDERNEMING CATTEEU is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWONDERNEMING CATTEEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWONDERNEMING CATTEEU, openstaande posities, locatie van BOUWONDERNEMING CATTEEU op de kaart.

BOUWONDERNEMING CATTEEU is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWONDERNEMING CATTEEU, company assigned to the tax number BE08939544677. The company BOUWONDERNEMING CATTEEU is located at the address: KALLESTRAAT 3; 8691; ALVERINGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 405,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in BOUWONDERNEMING CATTEEU were not found.
The main activity of BOUWONDERNEMING CATTEEU is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWONDERNEMING CATTEEU is not available. You also can look at reviews of BOUWONDERNEMING CATTEEU, open positions, location of BOUWONDERNEMING CATTEEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWONDERNEMING CATTEEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWONDERNEMING CATTEEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWONDERNEMING CATTEEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWONDERNEMING CATTEEU, employees, financial statistics.