BOUWBEDRIJF COCQUYT

Contactgegevens BOUWBEDRIJF COCQUYT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWBEDRIJF COCQUYT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWBEDRIJF COCQUYT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NATI?NLAAN 265; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50607132 (+32-50607132) 50607132 (+32-50607132)

Fax (fax): +32 (60) 471-10-45 +32 (60) 471-10-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWBEDRIJF COCQUYT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWBEDRIJF COCQUYT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWBEDRIJF COCQUYT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWBEDRIJF COCQUYT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWBEDRIJF COCQUYT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWBEDRIJF COCQUYT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWBEDRIJF COCQUYT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWBEDRIJF COCQUYT
Products information BOUWBEDRIJF COCQUYT

BTW identificatienummer (tax): BE01293884277
Ondernemingsnummer: 1468292236
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 433,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in BOUWBEDRIJF COCQUYT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWBEDRIJF COCQUYT
(Get full report from official database of BE for BOUWBEDRIJF COCQUYT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWBEDRIJF COCQUYT
Addition kinds of activities for BOUWBEDRIJF COCQUYT

3965. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
5033. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
10110103. Ondergrondse ijzerertsmijnbouw | Underground iron ore mining
13829904. Seismografische enquêtes | Seismograph surveys
35420503. Merkmachines | Marking machines
38250202. Analysatoren voor het testen van elektrische eigenschappen, nec | Analyzers for testing electrical characteristics, nec
51929901. Boeken | Books
67980000. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
73590802. Live plant verhuur | Live plant rental

Werken bij BOUWBEDRIJF COCQUYT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWBEDRIJF COCQUYT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWBEDRIJF COCQUYT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWBEDRIJF COCQUYT. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Analist - Ontwikkelaar DWH/BI (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er is 1 plaats vacant bij het Business Intelligence Competence Center van de FOD Beleid en Ondersteuning, Simon Bolivarlaan 30 te 1000 Brussel. Het Business Intelligence Competence Center (BICC) maakt deel uit van het DG Begroting en Beleidsevaluatie van de FOD Beleid en Ondersteuning (FOD BOSA). Het BICC verzamelt en publiceert de strategische data over de federale overheid. Het BICC werkt tevens rond kwaliteitsmanagement en een beleid rond klantgerichtheid. FOD BOSA voorziet in een uitgebreide rapportering over de informatie waarover het beschikt, onder andere de loon- en boekhoudgegevens … Naast een brede set van standaardrapporten, levert FOD BOSA ook rapporten op maat ten behoeve van het strategische beleid van haar klanten. Je staat in voor zowel de technische analyse als de ontwikkeling en programmatie van ETL ketens, cubes en data marts Je verzekert dat de technische DWH/BI architectuur voldoet aan de verwachtingen, normen en processen. Je vertaalt de BI noden in technische oplossingen, zowel op niveau van de modellering als de bronnen/target. Je definieert de technische analyse van de gegevens om bij te dragen tot de definitie van de ETL-keten en zorgt voor het opstellen van documenten en procedures. Je werkt mee aan de publicatie en het onderhoud van de technische definities van de verschillende onderdelen van het DWH. Je voert impactanalyses uit op de BI objecten. Je valideert de ontwikkeling van ETL. Je creëert pakketten en integratie in scheduler. Je optimaliseert « uploads ». Je creëert documenten en uploadprocedures. Je biedt ondersteuning bij het oplossen van incidenten ETL/BI.

  • Vertaler (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij een goede e-commerce website, horen goede teksten. Ben je sterk in het schrijven van toffe en aantrekkelijke teksten in het Nederlands, het Engels en het Frans? Sta je open voor een tijdelijke opdracht tot eind 2018? Dan is deze functie als vertaler (m/v) misschien wel iets voor jou. Voor een gekende e-commerce speler in België zijn we op zoek naar een vertaler (m/v). Samen met jouw collega's van het vertaalteam ben je verantwoordelijk voor het vertalen en nalezen van de teksten die op onze website gebruikt worden. Dit in het Nederlands, het Engels en het Frans. Hierbij ga je steeds nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk zodat elke gebruiker in zijn eigen taal de correcte informatie kan raadplegen.

  • Medewerker technische ondersteuning (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast! Assemblage software installatie

  • medewerker technische dienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • Metser (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in renovaties, verbouwingen | Woning - sleutel op de deur | Appartementsbouw | Metselwerk - natuursteen | Bekisting en Ijzervlechtwerk | Kelders | Woning - Nieuwbouw zijn we op zoek naar ervaren metselaars. U vertrekt samen naar de werf, je dagelijkse taken houden in: metselen van binnenmuren, metselen van façades, mortel als lijm kunnen gebruiken, funderingswerken,...

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Student verkoper/verkoopster fashion (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een bijverdienste in de retail/fashion? Voor onze klant in Lokeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo

  • Jobstudent polyvalent winkelbediende (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: DG EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Voor Carrefour Express in Edegem zijn we dringend op zoek naar een polyvalent enthousiaste student. Je staat in voor het ontvangen van leveringen, kassaverrichtingen, rekken vullen, brood afbakken, bestellingen, ...

  • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student zorg of verpleegkunde wzc De Meers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: WOON EN ZORGCENTRUM DE MEERS

    Type: Studentenjob

    De Meers in Waregem is een woonzorgcentrum van het OCMW met een hart voor zorg en zin in zorg. Wij bieden een aangepaste woongelegenheid aan bejaarden en jongere zorgbehoevenden ongeacht hun filosofische, ethische, culturele en politieke overtuiging of hun financiële situatie. Wij leggen de klemtoon op kwalitatief hoogstaande zorg voor onze bewoners. Daarnaast streven wij ook naar een positief werkklimaat waarin onze medewerkers zich kunnen ontplooien. Interesse om tijdens de weekends of om deze zomer aan de slag te gaan als jobstudent verpleging of verzorging in wzc De Meers? Contacteer dan zo snel mogelijk de personeelsdienst van OCMW Waregem: 056 62 87 40 of [email protected] of https://www.jobsolutions.be/register/803/personal

Zoek naar antwoorden van BOUWBEDRIJF COCQUYT in sociale netwerken
Look for responds of BOUWBEDRIJF COCQUYT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWBEDRIJF COCQUYT. Laat een reactie achter voor BOUWBEDRIJF COCQUYT. BOUWBEDRIJF COCQUYT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWBEDRIJF COCQUYT. Leave a respond for BOUWBEDRIJF COCQUYT. BOUWBEDRIJF COCQUYT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWBEDRIJF COCQUYT op de google maps. Adres en contacten BOUWBEDRIJF COCQUYT
Location of BOUWBEDRIJF COCQUYT on the google maps. Address and contacts of BOUWBEDRIJF COCQUYT

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWBEDRIJF COCQUYT BOUWBEDRIJF COCQUYT: BEKAERT M. & J.L. | IBOUW OND. VERZ. MIJ | COIFFURE MARIE-THةRبSE | LE CAPPUCINO | FA. VAN ACOLEYEN

Other related companies as BOUWBEDRIJF COCQUYT: BEKAERT M. & J.L. | IBOUW OND. VERZ. MIJ | COIFFURE MARIE-THةRبSE | LE CAPPUCINO | FA. VAN ACOLEYEN

BOUWBEDRIJF COCQUYT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWBEDRIJF COCQUYT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01293884277. Het bedrijf BOUWBEDRIJF COCQUYT bevindt zich op het adres: NATI?NLAAN 265; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 433,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in BOUWBEDRIJF COCQUYT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWBEDRIJF COCQUYT is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWBEDRIJF COCQUYT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWBEDRIJF COCQUYT, openstaande posities, locatie van BOUWBEDRIJF COCQUYT op de kaart.

BOUWBEDRIJF COCQUYT is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWBEDRIJF COCQUYT, company assigned to the tax number BE01293884277. The company BOUWBEDRIJF COCQUYT is located at the address: NATI?NLAAN 265; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 433,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in BOUWBEDRIJF COCQUYT were not found.
The main activity of BOUWBEDRIJF COCQUYT is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWBEDRIJF COCQUYT is not available. You also can look at reviews of BOUWBEDRIJF COCQUYT, open positions, location of BOUWBEDRIJF COCQUYT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWBEDRIJF COCQUYT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWBEDRIJF COCQUYT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWBEDRIJF COCQUYT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWBEDRIJF COCQUYT, employees, financial statistics.