BOSSIER F.

Contactgegevens BOSSIER F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSSIER F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSSIER F.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MOREL 29; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69233973 (+32-69233973) 69233973 (+32-69233973)

Fax (fax): +32 (83) 872-11-72 +32 (83) 872-11-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSSIER F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSSIER F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSSIER F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSSIER F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSSIER F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSSIER F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSSIER F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSSIER F.
Products information BOSSIER F.

BTW identificatienummer (tax): BE08801391601
Ondernemingsnummer: 8367156982
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BOSSIER F. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSSIER F.
(Get full report from official database of BE for BOSSIER F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSSIER F.
Addition kinds of activities for BOSSIER F.

239203. Dekens, dekbedden en beddings | Blankets, comforters and beddings
302100. Rubber en kunststof schoeisel | Rubber and plastics footwear
941100. Administratie van educatieve programma's | Administration of educational programs
51991002. Posters | Posters
54999901. Gedroogd fruit | Dried fruit
59999906. Cake decoratie benodigdheden | Cake decorating supplies

Werken bij BOSSIER F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSSIER F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSSIER F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSSIER F.. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de fabriek van Tessenderlo Chemie zelf. Je gaat bv. pompen ed herstellen in de fabriek. Je moet ook externen op weg kunnen helpen en kunnen delegeren. Taken: Je staat in voor het onderhoud en herstellingen van roterende en statische productieapparaten in de productieafdelingen. Montagewerkzaamheden in de afdelingen: afpannen van processystemen, vervangen van appendages (afsluiters, veiligheidskleppen), vervangen van produktieapparaten (pompen, ventilatoren, vaten, warmtewisselaars, tandwielkasten, transportsystemen), vervangen van leidingsystemen. Uitvoeren van licht machinaal werk (oa boren, slijpen) Preventieve mechanische onderhoudstaken

  • Recruitment Consultant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Operator 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, zijn we opzoek naar een operator in 2 ploegen. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit van de V3 machine. Dit houdt het volgende in: -De machine laten draaien binnen de gegeven parameters. -Het uitvoeren van kwaliteitscontroles (zowel in-line als na staalname). - Kwaliteitsproblemen opsporen en verhelpen. - Bij technische problemen in staat om kleine onderhoudstaken zelf uit te voeren. - Steeds werken met veiligheid in het achterhoofd en het dragen van de correcte PBM’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

    Regio: LEMBERGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Strijk(st)er (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

  • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

      Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

  • Student productie grote vakantie (+ zaterdagen eventueel) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • Kelner - jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

  • Klinisch psycholoog (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH KADER ZONHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Therapeutisch Kader Zonhoven is een lerende, groeiende en flexibele organisatie die rekening houdt met de meest acute zorgvragen van de cliënt in zijn context.We bieden een ruim aanbod aan vanuit verschillende disciplines.Mensen kunnen bij ons terecht met al hun vragen betreffende hun kind, henzelf of hun gezin.We trachten te werken vanuit een evidence-based therapeutische benadering, die ontstaat vanuit een dialoog tussen cliënt en therapeut.

Zoek naar antwoorden van BOSSIER F. in sociale netwerken
Look for responds of BOSSIER F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSSIER F.. Laat een reactie achter voor BOSSIER F.. BOSSIER F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSSIER F.. Leave a respond for BOSSIER F.. BOSSIER F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSSIER F. op de google maps. Adres en contacten BOSSIER F.
Location of BOSSIER F. on the google maps. Address and contacts of BOSSIER F.

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSSIER F. BOSSIER F.: FLDUPONT IMPORT-EXPORT (IOT) | R. TEIJSEN | A B C | BAKKERSHOF | LEERSEKRETARIAAT

Other related companies as BOSSIER F.: FLDUPONT IMPORT-EXPORT (IOT) | R. TEIJSEN | A B C | BAKKERSHOF | LEERSEKRETARIAAT

BOSSIER F. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOSSIER F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08801391601. Het bedrijf BOSSIER F. bevindt zich op het adres: RUE MOREL 29; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 139,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in BOSSIER F. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOSSIER F. is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSSIER F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSSIER F., openstaande posities, locatie van BOSSIER F. op de kaart.

BOSSIER F. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOSSIER F., company assigned to the tax number BE08801391601. The company BOSSIER F. is located at the address: RUE MOREL 29; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 139,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in BOSSIER F. were not found.
The main activity of BOSSIER F. is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSSIER F. is not available. You also can look at reviews of BOSSIER F., open positions, location of BOSSIER F. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSSIER F., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSSIER F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSSIER F., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSSIER F., employees, financial statistics.