ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG

Contactgegevens ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WULMERSUMSESTEENWEG 60; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 478394317 (+32-478394317) 478394317 (+32-478394317)

Fax (fax): +32 (4) 380-12-53 +32 (4) 380-12-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG
Products information ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG

BTW identificatienummer (tax): BE03706207275
Ondernemingsnummer: 2464477539
Hoofdstad (capital): 850,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

behangen,tegelwerken,verfwerken,binnenhuisinrichting,cornichen herstellen,dak ontmossing & verven,zinkwerken,Dak & schouwreparaties.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG
(Get full report from official database of BE for ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG
Addition kinds of activities for ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG

3084. Kunststof pijp | Plastics pipe
6351. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
207900. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
23390402. Jassen, untailored: vrouwen, misses 'en junioren' | Jackets, untailored: women's, misses', and juniors'
35650100. Flessen- en blikmachines | Bottling and canning machinery
35779906. Grafische displays, behalve grafische terminals | Graphic displays, except graphic terminals
35899907. Zandstralen apparatuur | Sandblasting equipment
39440315. Spoorwegmodellen: speelgoed en hobby | Railroad models: toy and hobby
65120400. Woningoperatie, pieren en dokken | Property operation, piers and docks
76991301. Mobiele huis reparatie | Mobile home repair

Werken bij ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • ELEKTRICIEN REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je beschikt over een rijbewijs B (voor verplaatsing naar de locaties) Je hebt een technische opleiding elektriciteit genoten of je bent gelijkwaardig door minstens 1 jaar praktijkervaring als industrieel elektricien. Je bent meteen beschikbaar. Je bent bereid om 's morgens om 5u te vertrekken.

  • Verpakkings Operator DEELTIJDS (vroege/late) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich zijn we op zoek naar een deeltijds verpakkingsoperator (vroege/late)  Functie: Bedienen van de verpakkingslijnen Opvolgen vd kwaliteit van het verpakkingsproces dmv kwaliteitscontroles Bedienen van de verpakkingsrobot Reinigen van de werkplek en respecteren van de reglementering inzake kwaliteit, veiligheid en hygiëne

  • bekister m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • Schrijnwerk atelier en opmeten bij de klant (m-v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in poorten (particulieren en bedrijven) zijn we op zoek naar een bouwkundig profiel met sterke kennis hout. Jouw takenpakket is 2-ledig: 75% atelierwerk 25% opmeten en bijstand in de montage

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Student voor zaterdagvoormiddag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Adecco Torhout zoekt een enthousiaste student (m/v) voor een beenhouwerij in Ruddervoorde! Je wordt tewerkgesteld in de beenhouwerij van een supermarkt. Het is de bedoeling om een halve dag te werken om de 14 dagen. Taken: aanvullen van toonbank verpakken van dagschotels en traiteurbereidingen dagschotels helpen maken: groenten schikken, saus over het vlees gieten,... orde en netheid

  • Traineeship Sales – Account Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676473-inline.html?cid=Partner_VDAB De P&V Groep is een solide Belgische coöperatieve verzekeringsgroep, actief sinds meer dan 100 jaar. We willen ons onderscheiden als betrokken, loyale en nabije partner voor onze klanten, distributiepartners en andere stakeholders. Onze meer dan 1600 medewerkers in Brussel en Antwerpen staan in voor een professionele dienstverlening. Verschillende merken maken deel uit van de Groep: - P&V Verzekeringen werkt met een netwerk van exclusieve agenten; - VIVIUM, ARCES en Piette & Partners verdelen hun producten via makelaars; - Actel Affinity via akkoorden met auto-importeurs. Taken Heb jij een passie voor verkoop en wens jij je talenten verder te ontwikkelen binnen een Belgische, coöperatieve verzekeringsgroep? De P&V groep is voor het merk VIVIUM op zoek naar 3 leergierige (twee voor Vlaanderen en één voor Wallonië) gedreven en enthousiaste Account Managers die hun carrière in Sales in handen willen nemen. Wij geven je de mogelijkheid om een eerste stap te zetten binnen de verzekeringssector en jezelf binnen onze organisatie volledig te ontplooien. Het eerste jaar doorloop je een programma waarbij je gaat werken in verschillende afdelingen en verzekeringstakken van VIVIUM (in de zetels van Antwerpen en Brussel), een ideale manier om de verzekeringen en het reilen en zeilen binnen de organisatie te ontdekken. Ook volg je verschillende opleidingen via onze Business School om je verzekeringskennis te versterken. In de volgende fase ga je mee op de baan met een ervaren Acccount Manager voor een 'training on-the-job'. Na deze periode (18 tot 24 maanden) wordt je ingezet voor een specifieke regio. Taken: Als Account Manager ben je aanspreekpunt voor de makelaars en vertegenwoordig je volgende taken: Je bent de belangrijkste contactpersoon voor de makelaar binnen de toegewezen regio. Je volgt de rentabiliteit van het makelaarskantoor van kortbij op. Tegelijk reik je de makelaar alle middelen aan om de gemeenschappelijke commerciële doelstellingen te realiseren. Je geeft advies omtrent producten en risico's, begeleidt de makelaar bij marketingacties en onderhoudt de dialoog tussen de makelaar en VIVIUM. Je verhoogt de rentabiliteit van de bestaande makelaarsportefeuille door de samenstelling en het beheer ervan bij te sturen. In samenspraak met je regiodirecteur stel je actieplannen op om makelaars in jouw regio te bewerken. Je selecteert makelaars op basis van hun kwaliteit, serviceniveau, rentabiliteit en productiviteit. Op die manier zorg je voor een jaarlijkse rendabele aangroei van het actief makelaarsbestand. Je bezoekt de potentiële nieuwe makelaars en je tracht ze te overtuigen van ons aanbod. De bestaande makelaars begeleid je verder om de relatie uit te diepen. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met hen en staat hun  bij in de ontwikkeling van hun activiteiten. Je geeft technisch advies omtrent producten, geeft opleiding waar nodig en ondersteunt makelaars bij het uitbouwen en onderhouden van een eigen netwerk. Kortom, je zorgt ervoor dat hun rendement verhoogt.  Je blijft op de hoogte van onze nieuwe producten door informatie te verzamelen via collega's, via je regiodirecteur of ons hoofdkantoor. Je werkt nauw samen met collega's Account Managers om een complete dienstverlening voor de makelaars te waarborgen. Maandelijks vergader je met je collega's die verantwoordelijk zijn voor de andere regio's. Daarnaast onderhoud je ook goede relaties met de binnendienst.     

  • Halfautomaat lasser / magazijnier (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf dat reeds jarenlang actief is in stutwerken in opdracht van aannemers, achitecten, studiebureaus, overheden, etc. ... Hiervoor zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je bent verantwoordelijk voor het lassen van de hulpstukken van schoringsmateriaal. Je zal tewerkgesteld worden in het atelier en zal tevens 1 à 2 keer per week instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagen. Dit gebeurt steeds met een beurtrol.

  • Bediende verkoper Colruyt Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Stottertherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde stottertherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG in sociale netwerken
Look for responds of ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG. Laat een reactie achter voor ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG. ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG. Leave a respond for ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG. ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG op de google maps. Adres en contacten ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG
Location of ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG on the google maps. Address and contacts of ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG: COIFFURE NEW WAVE | QUOIDBACH FR?D?RIC | ANEESH | Van Onacker W | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG: COIFFURE NEW WAVE | QUOIDBACH FR?D?RIC | ANEESH | Van Onacker W | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03706207275. Het bedrijf ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG bevindt zich op het adres: WULMERSUMSESTEENWEG 60; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 850,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Lijst met producten zijn behangen,tegelwerken,verfwerken,binnenhuisinrichting,cornichen herstellen,dak ontmossing & verven,zinkwerken,Dak & schouwreparaties..
De hoofdactiviteit van ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG, openstaande posities, locatie van ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG op de kaart.

ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG, company assigned to the tax number BE03706207275. The company ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG is located at the address: WULMERSUMSESTEENWEG 60; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 850,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. List of products are behangen,tegelwerken,verfwerken,binnenhuisinrichting,cornichen herstellen,dak ontmossing & verven,zinkwerken,Dak & schouwreparaties..
The main activity of ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG is not available. You also can look at reviews of ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG, open positions, location of ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG. RENOVAWULMERSUMSESTEENWEG, employees, financial statistics.