ALG BOUWWERKEN ERAUW

Contactgegevens ALG BOUWWERKEN ERAUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG BOUWWERKEN ERAUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG BOUWWERKEN ERAUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOESTIJNSTRAAT 7; 1760; ROOSDAAL, België

Telefoon (phone): 54339186 (+32-54339186) 54339186 (+32-54339186)

Fax (fax): +32 (53) 413-25-39 +32 (53) 413-25-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG BOUWWERKEN ERAUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG BOUWWERKEN ERAUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG BOUWWERKEN ERAUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG BOUWWERKEN ERAUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG BOUWWERKEN ERAUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG BOUWWERKEN ERAUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG BOUWWERKEN ERAUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG BOUWWERKEN ERAUW
Products information ALG BOUWWERKEN ERAUW

BTW identificatienummer (tax): BE01096130371
Ondernemingsnummer: 9620147705
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ALG BOUWWERKEN ERAUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG BOUWWERKEN ERAUW
(Get full report from official database of BE for ALG BOUWWERKEN ERAUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG BOUWWERKEN ERAUW
Addition kinds of activities for ALG BOUWWERKEN ERAUW

0741. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
599904. Verrekijkers en telescopen | Binoculars and telescopes
30691500. Rubber hardware | Rubber hardware
33120601. Pijpen, ijzer en staal | Pipes, iron and steel
36130201. Bedieningspanelen, elektrisch | Control panels, electric
36340510. Schaar, elektrisch | Scissors, electric
38419905. Apparatuur voor het inplanten van huid | Skin grafting equipment
50650409. Videoutrusting, elektronisch | Video equipment, electronic
59410702. Basketbal apparatuur | Basketball equipment
87320107. Advies onderzoek | Opinion research

Werken bij ALG BOUWWERKEN ERAUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG BOUWWERKEN ERAUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG BOUWWERKEN ERAUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG BOUWWERKEN ERAUW. Looking for open vacancies in other companies

  • LOGISTIEK BEDIENDE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Schakel tussen klant, productie en transport * Tijdelijke opdracht tot zomer 2019 * Zeer aantrekkelijk verloningspakket Voor onze klant, een internationaal bedrijf in de metaalsector in de regio van Gent, is Hays Response dringend op zoek naar een logistiek bediende: Als logistiek bediende heb je een brugfunctie tussen de productieplanning en het orderbeheer. Je staat in voor de logistieke aansturing, communicatie en het verzenden van materiaal naar externe bewerkers , voornamelijk verfleveranciers. Hiervoor volg je nauwgezet de afspraken op ivm de productie, en sta je ook in voor de organisatie van de terugnames. Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging en het nakijken van bestellingen. Bovendien verzorg je ook het transport naar de eindklant

  • Mecanicien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

  • Callcentermedewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong callcenter in Zaventem zijn wij op zoek naar 10 Nederlandstalige callagents. Je beheert de agenda's van de vertegenwoordigers en probeert deze zo goed mogelijk te vullen met afspraken. Je hebt een eerste ervaring opgedaan in de verkoop. Je bent op zoek naar een job op lange termijn!

  • Enthousiaste thuishulp te Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heverlee, 24 uur per week (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heverlee. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poets- en huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tielt-Winge en omgeving

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Retie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student kassa (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis in Genk centrum zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn door het hele jaar. Heb je een paar dagen vrij per week en wil je graag een centje bijverdienen? Ook doorheen de vakanties en weekends beschikbaar? Solliciteer dan nu !

  • Sales Engineer (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: STAHL

    Type: Vaste Job

    Vanuit ons kantoor in Dendermonde onderhoudt u contacten met onze klanten in België en Luxemburg en volgt uw dossiers op vanaf de offertefase tot en met de levering. U bent in staat aanvragen om te zetten naar oplossingen voor onze klanten, dit zowel op technisch- als rekenkundig vlak. U bent samen met uw buitendienst collega’s verantwoordelijk voor de verkoop en de dienstverlening naar onze klanten toe. Interne en externe communicatie en opvolging zijn hierbij van cruciaal belang. In deze functie rapporteert U rechtstreeks aan de commercieel directeur. Ref/ Servicepunt Bsrit

Zoek naar antwoorden van ALG BOUWWERKEN ERAUW in sociale netwerken
Look for responds of ALG BOUWWERKEN ERAUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG BOUWWERKEN ERAUW. Laat een reactie achter voor ALG BOUWWERKEN ERAUW. ALG BOUWWERKEN ERAUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG BOUWWERKEN ERAUW. Leave a respond for ALG BOUWWERKEN ERAUW. ALG BOUWWERKEN ERAUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG BOUWWERKEN ERAUW op de google maps. Adres en contacten ALG BOUWWERKEN ERAUW
Location of ALG BOUWWERKEN ERAUW on the google maps. Address and contacts of ALG BOUWWERKEN ERAUW

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG BOUWWERKEN ERAUW ALG BOUWWERKEN ERAUW: ADMINISTRATION COMMUNALE | LE MOUTON BLANC | Wery Pierre | A R Consult | BOUWSTOCK DEWULF

Other related companies as ALG BOUWWERKEN ERAUW: ADMINISTRATION COMMUNALE | LE MOUTON BLANC | Wery Pierre | A R Consult | BOUWSTOCK DEWULF

ALG BOUWWERKEN ERAUW is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALG BOUWWERKEN ERAUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01096130371. Het bedrijf ALG BOUWWERKEN ERAUW bevindt zich op het adres: WOESTIJNSTRAAT 7; 1760; ROOSDAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 634,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ALG BOUWWERKEN ERAUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG BOUWWERKEN ERAUW is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG BOUWWERKEN ERAUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG BOUWWERKEN ERAUW, openstaande posities, locatie van ALG BOUWWERKEN ERAUW op de kaart.

ALG BOUWWERKEN ERAUW is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALG BOUWWERKEN ERAUW, company assigned to the tax number BE01096130371. The company ALG BOUWWERKEN ERAUW is located at the address: WOESTIJNSTRAAT 7; 1760; ROOSDAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 634,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ALG BOUWWERKEN ERAUW were not found.
The main activity of ALG BOUWWERKEN ERAUW is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG BOUWWERKEN ERAUW is not available. You also can look at reviews of ALG BOUWWERKEN ERAUW, open positions, location of ALG BOUWWERKEN ERAUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG BOUWWERKEN ERAUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG BOUWWERKEN ERAUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG BOUWWERKEN ERAUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG BOUWWERKEN ERAUW, employees, financial statistics.