A.F.P. ENTREPRISES PROUVE

Contactgegevens A.F.P. ENTREPRISES PROUVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.F.P. ENTREPRISES PROUVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.F.P. ENTREPRISES PROUVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SARTIA 48; 5070; FOSSES-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71401052 (+32-71401052) 71401052 (+32-71401052)

Fax (fax): +32 (81) 192-61-36 +32 (81) 192-61-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.F.P. ENTREPRISES PROUVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.F.P. ENTREPRISES PROUVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.F.P. ENTREPRISES PROUVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.F.P. ENTREPRISES PROUVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.F.P. ENTREPRISES PROUVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.F.P. ENTREPRISES PROUVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.F.P. ENTREPRISES PROUVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.F.P. ENTREPRISES PROUVE
Products information A.F.P. ENTREPRISES PROUVE

BTW identificatienummer (tax): BE01318328857
Ondernemingsnummer: 7523132324
Hoofdstad (capital): 346,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 714,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in A.F.P. ENTREPRISES PROUVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.F.P. ENTREPRISES PROUVE
(Get full report from official database of BE for A.F.P. ENTREPRISES PROUVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.F.P. ENTREPRISES PROUVE
Addition kinds of activities for A.F.P. ENTREPRISES PROUVE

20320203. Chop suey: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chop suey: packaged in cans, jars, etc.
36690106. Rookmelders | Smoke detectors
50210101. Barmeubelen | Bar furniture
50639905. Motoren, elektrisch | Motors, electric
59619923. Vrouwenkleding, postorder | Women's apparel, mail order

Werken bij A.F.P. ENTREPRISES PROUVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.F.P. ENTREPRISES PROUVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.F.P. ENTREPRISES PROUVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.F.P. ENTREPRISES PROUVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koel- en vriestransport op korte afstand, met als voornaamste bestemmingen: België, Nederland en Noord-Frankrijk Voornamelijk dagwerk Zaterdagwerk in beurtrolsysteem Zelf laden en lossen van de goederen Zelfstandig kunnen werken Op bepaalde locaties, zoals vroegmarkten en veiligen, moeten de handen uit mouwen gestoken worden (vb. het stapelen van palletten, het helpen van collega's bij het lossen, ...) Correct invullen van de transportdocumenten, zoals vrachtbrieven en palletbons

  • Mechanieker -2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een mechanieker om in te staan voor het mechanisch onderhoud: het smeren, schoonmaken, aandraaien, bijstellen, vervangen van onderdelen. Dit doe je bij de klanten van het bedrijf, zowel preventief als curatief.

  • Chauffeur CE (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DROOM JIJ VAN EEN JOB ALS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR MAAR JE HEBT GEEN RIJBEWIJS C OF CE? Geen probleem, wij helpen je op weg! voor een bedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal vervoer (Benelux, alsook een deel van Frankrijk). Je vertrekt 's morgens en gaat leveren bij de klant, je keert de dag zelf opnieuw terug naar het bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag. optie vast!!

  • Heftruckbestuurder dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient met de heftruck te rijden.

  • Operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

  • Tuinarbeider M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je doet het algemeen onderhoud van tuinen Je doet de aanleg en onderhoud in openbare werken Je wiedt onkruid, maait gras en doet het nodige snoeiwerk Je plant bomen en struikgewas Aanleggen van opritten en terrassen Je werkt van maandag tot vrijdag Je werkt in een flexibel uurrooster

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Poetshulp Genk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student recruiter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

  • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

    Type: Studentenjob

    We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

  • VERPLEEGKUNDIGE voltijds mobiele equipe (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM SINT ANNA

    Type: Vaste Job

    VZW Groep Sint-Franciscus baat woonzorgcentra uit in Brakel (Sint-Franciscustehuis), Oosterzele (De Zilverlinde en OLV Ter Veldbloemen) en Haaltert (Sint Jozef en Sint Anna) en heeft momenteel een vacature voor verpleegkundige in WZC Sint Anna, stationsstraat 165, 9450 Haaltert.

  • Apotheek afgevaardigde met een eerste bewezen sales ervaring! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Quintiles

    Type: Vaste Job

    Professionals in de gezondheidszorg overtuigen Een specifiek product of therapeutisch domein beheren Als apotheek afgevaardigde, ben je de cruciale link tussen je pharmaceutisch bedrijf en de apotheek in je regio. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van een verschillende producten in jouw territorium, en voor het opbouwen van waardevolle partnerships met belangrijke besluitvormers binnen de gezondheidszorg, in dit geval de apothekers. Je benut je externe sales ervaring op het vlak van verkopen en onderhandelen, je te positioneren en van de concurrentie en jezelf te onderscheiden. Belangrijke professionals in de gezondheidszorg overtuigen Zelfstandig werken op basis van een sterke ondersteuning Samen gaan we voor vooruitgang binnen de gezondheidszorg Profiel * Je beschikt over een hoger diploma, Master en/of Bachelor +3/+4 (wetenschappelijk, paramedisch of commercieel). * Je beschikt over een eerste professionele ervaring : enkel kandidaturen met een eerste externe sales ervaring worden in aanmerking genomen * Je bent enthousiast – leergierig – positief ingesteld – resultaatgericht – ondernemend en flexibel * Je beschikt over uitstekende communicatieve en relationele vaardigheden * Je beschikt over een rijbewijs, type B * Je hebt een bovengemiddelde affiniteit met het medisch/wetenschappelijke vakgebied * Je houdt van verkoop & koude prospectie schrift je allesbehalve af We zoeken mensen woonachtig op de volgende regio's : - Anwterpen - Limburg - Oost Vlaanderen - West Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van A.F.P. ENTREPRISES PROUVE in sociale netwerken
Look for responds of A.F.P. ENTREPRISES PROUVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.F.P. ENTREPRISES PROUVE. Laat een reactie achter voor A.F.P. ENTREPRISES PROUVE. A.F.P. ENTREPRISES PROUVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.F.P. ENTREPRISES PROUVE. Leave a respond for A.F.P. ENTREPRISES PROUVE. A.F.P. ENTREPRISES PROUVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.F.P. ENTREPRISES PROUVE op de google maps. Adres en contacten A.F.P. ENTREPRISES PROUVE
Location of A.F.P. ENTREPRISES PROUVE on the google maps. Address and contacts of A.F.P. ENTREPRISES PROUVE

Andere gerelateerde bedrijven als come A.F.P. ENTREPRISES PROUVE A.F.P. ENTREPRISES PROUVE: LANDBOUWKREDIET | GARAGE DOCHY | Hoornaert P | JAN STEENACKERS | Reico

Other related companies as A.F.P. ENTREPRISES PROUVE: LANDBOUWKREDIET | GARAGE DOCHY | Hoornaert P | JAN STEENACKERS | Reico

A.F.P. ENTREPRISES PROUVE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.F.P. ENTREPRISES PROUVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01318328857. Het bedrijf A.F.P. ENTREPRISES PROUVE bevindt zich op het adres: RUE DU SARTIA 48; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 346,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 714,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in A.F.P. ENTREPRISES PROUVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.F.P. ENTREPRISES PROUVE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.F.P. ENTREPRISES PROUVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.F.P. ENTREPRISES PROUVE, openstaande posities, locatie van A.F.P. ENTREPRISES PROUVE op de kaart.

A.F.P. ENTREPRISES PROUVE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.F.P. ENTREPRISES PROUVE, company assigned to the tax number BE01318328857. The company A.F.P. ENTREPRISES PROUVE is located at the address: RUE DU SARTIA 48; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 346,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 714,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in A.F.P. ENTREPRISES PROUVE were not found.
The main activity of A.F.P. ENTREPRISES PROUVE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.F.P. ENTREPRISES PROUVE is not available. You also can look at reviews of A.F.P. ENTREPRISES PROUVE, open positions, location of A.F.P. ENTREPRISES PROUVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.F.P. ENTREPRISES PROUVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.F.P. ENTREPRISES PROUVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.F.P. ENTREPRISES PROUVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.F.P. ENTREPRISES PROUVE, employees, financial statistics.