A. LECLERCQ

Contactgegevens A. LECLERCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. LECLERCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. LECLERCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GASTON GAILLIEZ 13; 7120; ESTINNES, België

Telefoon (phone): 65586701 (+32-65586701) 65586701 (+32-65586701)

Fax (fax): +32 (65) 218-75-69 +32 (65) 218-75-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. LECLERCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. LECLERCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. LECLERCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. LECLERCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. LECLERCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. LECLERCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. LECLERCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. LECLERCQ
Products information A. LECLERCQ

BTW identificatienummer (tax): BE02310943603
Ondernemingsnummer: 9480346679
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in A. LECLERCQ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. LECLERCQ
(Get full report from official database of BE for A. LECLERCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. LECLERCQ
Addition kinds of activities for A. LECLERCQ

449300. jachthavens | Marinas
20660300. Chocola | Chocolate
22540101. Panties, breien | Panties, knit
32920503. Drukpijp, asbestcement | Pressure pipe, asbestos cement
35429909. Metalen vormende machines met hoge energiehoeveelheid | High energy rate metal forming machines
51310106. Drapery materiaal, geweven | Drapery material, woven
57220200. Elektrische huishoudelijke apparaten | Electric household appliances
57220204. Elektrische bereik | Electric ranges
57349901. Persoonlijke computers | Personal computers
80110106. nefroloog | Nephrologist

Werken bij A. LECLERCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. LECLERCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. LECLERCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. LECLERCQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt bestellingen klaar aan de hand van een scansysteem. Je maakt hiervoor gebruik van een orderpicktruck die in de hoogte gaat.

  • Werf- & projectopvolger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • Calculator deeltijds (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator voer je berekeningen uit van de benodigde materialen en uren. Op basis hiervan stel je dan een begroting op. Die berekening maak je adhv bestekken, tekeningen en prijsgegevens. Naast dit alles maak je ook prijsoffertes,

  • JUNIOR SALES SPECIALIST (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vilvoorde * Engels * Automotive Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een Sales Support. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team te versterken. Als Sales Support maak je deel uit van de Sales afdeling. Je zal de vertegenwoordigers administratief ondersteunen door o.a. bestellingen te verwerken, offertes en rapporten op te maken en andere uiteenlopende taken te verrichten. Daarnaast zal je het aanspreekpunt zijn van de belangrijkste klant en zal je hem bijstaan bij vragen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • MEDERWERKER SNIJZAAL M/V (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een medewerker snijzaal. Het takenpakket bestaat uit: - Versnijden van karkassen - Uitbenen van deelstukken

  • Medewerker beheerscontrole bouwprojecten - Dienst ruimteplanning (100 %) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker binnen de stafcel beheerscontrole sta je in voor de opvolging en controlling van financieel-administratieve aspecten, de opmaak van de lange termijn planning en financiële prognose, de rapportering aan de bevoegde beslissingsorganen en ad hoc financiële analyses, in verregaande samenwerking met de projecteigenaars en de projectadministratie (deze laatste als onderdeel van de technische dienst). Het takenpakket omvat: Je analyseert de aangeleverde gegevens van externe partijen (ontwerpers, aannemers) en stemt deze af met de interne projectverantwoordelijken en met de externe partijen. Je coördineert alle selectieprocedures voor de aanstelling van de ontwerpteams en aannemers omtrent de grote bouwprojecten via de toepassing van de wetgeving overheidsopdrachten. Dit omvat o.a. de opmaak van administratieve bestekken, de gunningsverslagen, de gunnings- en toewijzingsbrieven. Je biedt ondersteuning bij de opmaak van de voortgangsrapporten omtrent de lopende bouwdossiers en andere projecten voor de interne besluitvormingsorganen, de subsidiërende overheid of andere stakeholders. Je staat in voor zowel ad hoc als periodieke interne rapportering en cijfermatige analyses.

Zoek naar antwoorden van A. LECLERCQ in sociale netwerken
Look for responds of A. LECLERCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. LECLERCQ. Laat een reactie achter voor A. LECLERCQ. A. LECLERCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. LECLERCQ. Leave a respond for A. LECLERCQ. A. LECLERCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. LECLERCQ op de google maps. Adres en contacten A. LECLERCQ
Location of A. LECLERCQ on the google maps. Address and contacts of A. LECLERCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come A. LECLERCQ A. LECLERCQ: Antoine Frédéric | OLIVIER DACHKIN | RAMASOFT INTERNATIONAL | MAISON PASSION | Daubechies J-P

Other related companies as A. LECLERCQ: Antoine Frédéric | OLIVIER DACHKIN | RAMASOFT INTERNATIONAL | MAISON PASSION | Daubechies J-P

A. LECLERCQ is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. LECLERCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02310943603. Het bedrijf A. LECLERCQ bevindt zich op het adres: RUE GASTON GAILLIEZ 13; 7120; ESTINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in A. LECLERCQ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. LECLERCQ is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. LECLERCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. LECLERCQ, openstaande posities, locatie van A. LECLERCQ op de kaart.

A. LECLERCQ is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. LECLERCQ, company assigned to the tax number BE02310943603. The company A. LECLERCQ is located at the address: RUE GASTON GAILLIEZ 13; 7120; ESTINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in A. LECLERCQ were not found.
The main activity of A. LECLERCQ is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A. LECLERCQ is not available. You also can look at reviews of A. LECLERCQ, open positions, location of A. LECLERCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. LECLERCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. LECLERCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. LECLERCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. LECLERCQ, employees, financial statistics.