A - BOUW

Contactgegevens A - BOUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A - BOUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

A - BOUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JULES MORETUSLEI 52A; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38252662 (+32-38252662) 38252662 (+32-38252662)

Fax (fax): +32 (51) 107-15-11 +32 (51) 107-15-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A - BOUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A - BOUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A - BOUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A - BOUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A - BOUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A - BOUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A - BOUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A - BOUW
Products information A - BOUW

BTW identificatienummer (tax): BE07312744140
Ondernemingsnummer: 3982513427
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 565,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in A - BOUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A - BOUW
(Get full report from official database of BE for A - BOUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor A - BOUW
Addition kinds of activities for A - BOUW

17999926. Post ramp renovaties | Post disaster renovations
20150302. Eiersubstituten gemaakt van eieren | Egg substitutes made from eggs
20449908. Gemalen rijst | Milled rice
27890202. Deckling boeken, kaarten of papier | Deckling books, cards, or paper
52510101. kettingzagen | Chainsaws
79979903. Bridge club, lidmaatschap | Bridge club, membership

Werken bij A - BOUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A - BOUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A - BOUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A - BOUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekisters (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    gezocht twee-talige Nederlands / Frans polyvalente bouwvakarbeider voor zwaar werk werf gelegen te kluisbergen je plaatst de betonnen dallen waar elektriciteitkasten op worden geplaast. voor opstart volg je een opleiding ba4 bij Elia

  • procesoperator met passie voor chocolade 2 ploegen, Brugge (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gefascineerd door productiemachines en -processen maar heb je ook een passie voor chocolade? Dan zoeken wij jou! Voor een chocoladefabriek te Brugge zoeken wij een gemotiveerde operator met verantwoordelijkheidsgevoel. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: - Opvolgen van het productieproces van a tot z - Controle van de uitgevoerde werken - Controle van de machines, vb temperatuur, viscositeit,... - Wissels voorbereiden - Afgewerkte paletten naar het magazijn brengen - Documenten invullen m.b.t. productieproces - Reinigen van de machines - Nieuwe medewerkers begeleiden op hun eerste werkdag - Inspringen bij de productiemedewerkers indien nodig - ... Kortom, veel afwisseling in 1 job!

  • magazijnier/heftruckchauffeur - zeer goede verdienste - voltijds (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - u heeft heftruckervaring, een attest is een pluspunt - u ben een sociaal persoon en kan tegen een stootje in drukke momenten ('s morgens vroeg en 's avonds) - u kan zich beheersen wanneer de klant ongeduldig is - u kan rekenen (in lopende meters of m²) - van zodra u vast in dienst komt, bent u bereid om 1 zaterdagvoormiddag (6u-12u) per maand te werken die u achteraf kan compenseren. - u werkt graag buiten en heeft geen fysieke klachten - u heeft bij voorkeur een achtergrond in de bouw

  • Naaier/Naaister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw werkzaamheden bestaan uit het stikken, met een industrieel naaimachine, van industriële producten (liner producten). Daarnaast zal het ook voorkomen dat wanneer er minder naaiwerkzaamheden zijn, je meedraait in de productie, bij de inspectie en het snijden van stoffen.

  • Ploegbaas wegenis- en infrastructuurwerken regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas stuur je een vaste ploeg werknemers aan en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de ploeg. Je assisteert de werfleider. Je kunt plan lezen, meten en uitzetten. Je controleert de kwaliteit en vooruitgang van het werk. Je werkt en bent verantwoordelijk voor je eigen machines, werfgereedschappen, camionette,…

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Lubbeek en omgeving

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Moerbeke-Waas (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ST VINCENTIUS

    Type: Studentenjob

    Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

  • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van A - BOUW in sociale netwerken
Look for responds of A - BOUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor A - BOUW. Laat een reactie achter voor A - BOUW. A - BOUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A - BOUW. Leave a respond for A - BOUW. A - BOUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A - BOUW op de google maps. Adres en contacten A - BOUW
Location of A - BOUW on the google maps. Address and contacts of A - BOUW

Andere gerelateerde bedrijven als come A - BOUW A - BOUW: Ferreira R | BACOB | FRANK VANSTEENKISTE | Van Eeckhaute G | FIRST MOTORS

Other related companies as A - BOUW: Ferreira R | BACOB | FRANK VANSTEENKISTE | Van Eeckhaute G | FIRST MOTORS

A - BOUW is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A - BOUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07312744140. Het bedrijf A - BOUW bevindt zich op het adres: JULES MORETUSLEI 52A; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 565,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in A - BOUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A - BOUW is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A - BOUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A - BOUW, openstaande posities, locatie van A - BOUW op de kaart.

A - BOUW is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is A - BOUW, company assigned to the tax number BE07312744140. The company A - BOUW is located at the address: JULES MORETUSLEI 52A; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 565,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in A - BOUW were not found.
The main activity of A - BOUW is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A - BOUW is not available. You also can look at reviews of A - BOUW, open positions, location of A - BOUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A - BOUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A - BOUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A - BOUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A - BOUW, employees, financial statistics.